Apolloss България, коментари, употреба, цена – здраве: здравното министерство предупреждава!

Must Try

За да постигнат тяло като на фотомодел, много млади жени отслабват прекомерно. Днес това е съвсем просто, тъй като на пазара на продукти за отслабване се предлага мощен продукт за отслабване – Apolloss. Лекарите бият сигнал за тревога.

Всички, които са се опитвали да отслабнат, отбелязват рязък спад на теглото до 10 кг на седмица. Някои даже отслабват с 30-35 кг в рамките на месец. Но ако отначало потребителите са щастливи, скоро след това започват да се притесняват. Тези жени губат контрол над хранителните си навици. Въпреки че приемат хиперкалорична храна, не успяват да напълнеят. Дори и след като се върнат към нормалната си диета, тези жени продължават да отслабват.

Ние интервюирахме хиляди хора, които са свалили много килограми в кратък период от време с помощта на Apolloss. Никой от необичайните симптоми като гадене, повръщане или слабост не са били забелязани.

Независима лаборатория извърши проучване, което стигна до следното заключение:

Apolloss има широк спектър от терапевтични качества. Неговите 5 активни съставки се появяват в точен момента, когато говорим много за лошото качество на храните и лекарствата. Ако приемате между една и пет чаши от билковия чай, ще можете да свалите до 3–5 кг седмично, без риск за здравето. Препоръчва се обаче да не превишавате препоръчителните дози, тъй като това може сериозно да увреди здравето.

Проучването сред потребителите, които са свалили килограми в кратък период от време, потвърди, че те не са спазвали препоръчителната доза, а са я надвишавали межди 3 до 5 пъти! Следователно, те все по-скоростно отслабват с до 7–12 кг седмично. Предвид тези резултати, се оказва трудно да се спрат и това е причината за внезапна загуба на тегло.

Националният институт по хранене предупреждава, че загуба бързото отслабване представлява сериозна опасност за здравето!

Линк на сертифицирания доставчик:

Внимавайте Apolloss право отслабването лек и приятен процес само ако спазвате максималната дневна доза. Категорично не се препоръчва да се превишава!

Джулия Перова

Вярно ли е, че Apolloss превръща хората в анорексици? Знаех, че с него хората отслабват, но не толкова много!

Елизабета Тонева

Горките жени ((( Анорексията е страховито заболяване (((

Биляна Семова

Моя приятелка е обсебена от мисълта, че трябва да отслабне. Опита всичко: турбослим, чудотворни чайове, д-р Нона и какво ли още не. Apolloss ѝ препоръча лекарят. Той я предупреди, че тя не трябва да го приема повече от 5 чаши на ден! В началото тя не го послуша и пи по 6 чаши… Започна да отслабва, но за щастие лекарите се намесиха, преди да се разболее. Момичета, грижете се за здравето си, вие сте бъдещи майки!

Ана Терзиева

Трябва само да знаеш как да спреш навреме. Това е моят личен опит, аз свалих повече от 10 кила и исках да продължа да отслабвам, бях все по-мотивирана! Свалих 17 кила и исках да сваля още 10, но съпругът ми ми забрани и ми заяви, че не иска кльощава жена. Сега съм му много благодарна!

Силвия Деспотова

Аз пиех Apolloss и аз бях наясно с опасността. Това е най-мощният продукт за отслабване, който съществува в момента! Изненадана съм, че и днес хората не знаят за това.

Марияна Джонева

Но откъде можем да знаем дали това е измама или не???

Лусия Райчева

Трябва да поръчвате само от официалния уебсайт и няма да бъдете разочаровани:)

Деси Евгениева

Съгласна съм с предишния пост. Има медицински уебсайт, който препраща към други уебсайтове (ако съм разбрала правилно, има отделен сайт за всяка страна и няколко на английски език?)

Христина Робева

Но защо трябва да се насилва човек и да стига до крайностти? Заради мъжете? Ако не те обича, няма да си промени мнението, независимо дали си слаба или дебела! Момичета, обичайте се и не преувеличавайте!

Теодора Злокучанска

Всъщност Apolloss е страхотен продукт! Прочетете коментарите! Ви колко много хора са се отървали от излишното тегло благодарение на него! Ако има идиоти, които не знаят как да го използват, това не означава, че продуктът е лош! Аз лично го пия от доста време и съм много доволна.

Гергана Любенова

Аз с наднормено тегло цял живот, надявам се този продукт да ми помогне! Ще го поръчам веднага!

Пенка Христова

Здравейте! Току – що си купих Apolloss. Започнах да го пия преди известно време и веднага свалих 13 кг! Много съм щастлива!

Евелина Кадриева

Преди две седмици една приятелка ми препоръча този чай. Предупреди ме и за дозата. Започнах да го пия и резултатът е страхотен! Нямам търпение да видя промените след 4 седмици))

Нина Карастоянова

За сега съм свалила 9 кг и се чувствам много добре. Движа се с лекота и болките в ставите намаляха. Честно казано, допреди няколко месеца, не мислех, че мога да отслабна!

Мариана Панайотова

Дали този метод ще ми помогне да отслабна след раждането?

Елена Таркова

Да му се ненадява човек… Щом толкова много хора казват, че работи, значи е истина. Ще започна утре!

Ива Колева

Започнах да го пия преди известно време и веднага свалих 13 кг! Много съм щастлива!

Юлия Лазарова

Преди да пишете, трябва да опитате Apolloss. Помогна на много хора, включително и на мен. Но може би не работи при всички.

Как да отслабнем лесно с 26 кг без диети и в домашни условия

Уморени сте от наднормено тегло? Не можете да отслабнете? Или, едва губите тегло, и отново трупате излишни килограми? Наистина искате да носите любимата си рокля, но не можете да “влезете в нея”, а да си купите хубави дрехи за вас е огромен проблем?

„Благодарна съм на хората, които ме наричаха дебелана и се отнасяха към мен със снизходителност. Ако не бяха те, тогава все още щях да съм същата, каквато бях – дебела“ – казва Мария Йорданова, която отслабна с 26 килограма. По пътя към красивото тяло тя е опитала много различни диети, но най-ефективен се оказа един много лесен начин. За този метод, след който излишните килограми не се връщат дори след като отслабнете, Мария разказва подробно. Ето нейната завладяваща история…

Никога не съм била крехко момиче, но излишните килограми не ми даваха никаква специална причина да комплексирам. След като срещнах бъдещия си съпруг, Симеон, напълно се отпуснах и се усетих само тогава, когато станах много дебела.

Когато срещнах Симеон, напълно се отпуснах и се усетих само тогава, когато станах много дебела

Със Симеон сме заедно повече от 7 години и през това време ни се родиха две деца. Но доскоро имахме така нареченият “гостуващ брак”. Симеон живееше в апартамента си, работеше много и идваше при мен на гости. А после отново си тръгваше.

Още от самото начало на нашата връзка непрекъснато чаках, кога ще ми направи “предложение”. Това беше моята мечта!

Кога ще ми направи “предложение”. Това беше моята мечта!

След като забременях с първото дете, реших, че сега със сигурност ще се оженим. Но не стана така, както предполагах. Симеон продължи да идва и да си тръгва, а аз продължавах да го чакам…

Когато се роди най-големият ни син, аз и Симеон бяхме много щастливи. Той осинови детето, заобиколи ме с грижа, помогаше ми във всичко. Усещах, че ни обича, но по по-особен свой си начин.

Синът ни навърши 2 години, решихме да отидем на почивка заедно за 2 седмици. Море, слънце и пясък. Толкова ми липсваше почивка!

Египет с добър хотел, топъл плаж и с всичко включено в цената, беше идеалният вариант за нас.

На плажа изведнъж забелязах, че Симеон дълго гледа едно момиче. Не казах нищо, а просто реших, от своя страна, да наблюдавам Симеон. Отначало си помислих, че се е влюбил от пръв поглед. Но малко по-късно той промени обекта на вниманието си и също започна да наблюдава внимателно друго момиче, после трето и така нататък до безкрайност!

Полудях! Сякаш аз и синът ни не съществувахме!

Той просто харесва слаби момичета!

Никога не съм искала да изглеждам като ревнива глупачка, така че, като се успокоих малко, започнах да анализирам. И бързо разбрах, че всички тези момичета, които той наблюдава от няколко дни, имат едно общо нещо – те са два пъти по-слаби от мен! Сякаш ме удари мълния – просто той харесва слаби момичета! И може би това е причината за поведението му в нашите отношения???

Дори имам снимка, на която той ме държи на ръце, и гледа поредното „кльощаво“ момиче и се възхищава:

Симеон никога не ми е казвал, че не харесва фигурата ми. Той никога не ме е молил да отслабна, нямаше нищо подобно. Но не ми правеше и предложение, което чаках.

Тези мисли не ме даваха мира, и започнах да се тъпча с всичко, което беше включено в цената. Аз ядох там като за трима в продължение на 2 седмици.

След като се върнах от ваканция, се качих на кантара и се шокирах. От слънчевия Египет заедно с тена докарах и 9,5 кг. Едва не изпаднах в депресия.

Започнах да изучавам в интернет темата за загуба на тегло и няколко седмици по-късно разбрах, че съм бременна с второто ни дете! Почивката бе плодотворна в истинския смисъл на думата. Ясно е, че в това състояние не мислех за отслабване…

Непрекъснато ми се въртеше в главата мисълта, че Симеон не ме харесва като жена

Непрекъснато ми се въртеше в главата мисълта, че Симеон не ме харесва като жена. За малко щях да си направя аборт. Много се радвам, че Симеон категорично ми забрани да мисля за това.

Така се появи и второто ни дете, също син. И всичко се случи отново. Симеон осинови детето и постоянно ни заобикаляше с любов, грижа и внимание. Но само в онези часове, когато беше с нас. В апартамента ми, както и преди, нямаше нито едно от нещата му, с изключение на четката му за зъби, а аз превключих вниманието си върху децата, опитвайки се да не мисля за всичко останало.

След като престанах да кърмя, усетих, че мислите за отслабване отново започват да ме завладяват. Не можах да забравя тази почивка, пред очите ми стоеше страстният поглед на Симеон, вперен в слаби момичета, а в нашите отношения все още нищо не се променяше. Точно тогава тежах 88 кг.

Точно тогава тежах 88 кг

И се реших! Какво ли не опитах: диети, сигурно 10 на брой, различни фитнес тренировки, обвивки, някакви супер сауни, специални масажи и др. и т.н. Всичко това изобщо не ми помагаше или помагаше временно – веднага щом губих тегло, не успявах да се обръна, и килограмите се връщаха.

И тук се засичам в магазина, в отдела за торти и складки едно момиче, Цвети, с което бяхме заедно в родилното, когато раждах второто ми дете. Едва я разпознах, тя беше един и половина пъти по-дебела от мен, а а сега беше 3 пъти по-малка, отколкото след раждането!!!

– Невероятно! – казах аз развълнувано вместо да я поздравя. – Гледам те и не вярвам на очите си! Цвети, наистина ли си ти?!

– Какво, малко отслабнах, нали? – усмихвайки се, попита тя, купувайки тортички.

– И ядеш сладки неща? Как успя? Как??? Аз опитах да спортувам, да пазя диети, всякакви сауни и какво ли не съм опитвала! Е, максимум минус 3 кг за една седмица, а след това рязко плюс седем! – тогава почти виках, запомних този момент, защото хората започнаха да се обръщат.

– Мария, какви диети, какви сауни, какви ги говориш? Всичко е ясно с теб. Хайде да отидем у нас, докато съпругът ми е на работа, а детето в детската градина. Аз с тортички, а ти с гореща вода, и ще си поговорим – възкликна Цвети лукаво, примигвайки – ще ти разкажа всичко, ще ти покажа и дори ще ти дам да опиташ.

– Мария, какви диети, какви сауни, какви ги говориш?

Бях невероятно заинтригувана и веднага се съгласих. Освен това, Симеон заминаваше на следващия ден в командировка за две седмици, така че ден преди това той изцяло реши да се посвети на децата. И можех да се отпусна малко.

Цвети е отслабнала с 33 кг буквално за 3,5 месеца след като е приключила да кърми. Не е пазила диети, не е умирала от глад и не е ходила на фитнес. Водила е обичаен начин на живот, без да се ограничава.

Тялото й е станало слабо като на младо момиче. След такава загуба на тегло, колкото и да е странно, тя няма нито една стрия. Тогава си помислих, че моят Симеон би я изпил с поглед.

Но най-силни емоции изпитах, след като научих колко лесно тя е постигнала това, колко просто и безопасно всеки желаещ може да отслабне. Рецептата й за загуба на тегло беше просто шокираща за мен!

Спомних си много добре какво изпитвах аз, когато се опитвах да отслабна. Това беше някакъв ад! Спомних си депресиите на фона на диетите, тъй като непрекъснато се карахме със Симеон по онова време, спомних си моментите, когато започвах да ям, без да спирам. И се мразех за това.

Дори ми беше малко обидно за това, че минах през всичко това, защото всичко това беше напразно и трябваше да отслабвам по напълно различен начин. Но не бях много разстроена, защото сега знаех точно какво да правя.

И сега слушайте внимателно това, което ми разказа Цвети!

Най-ефективният продукт за отслабване е чай, който се състои от натурални, изпитани през вековете растения – зелен чай и мента, коприва и лимонова маточина, маслинен лист. След като попадне в тялото, той премахва токсичните вещества от тялото чрез два механизма. Първо той пречиства организма. Второ, поради каталитична редукция (процес, който кара негативно заредените йони на замърсителя да бъдат привлечени от положително заредени въглеродни йони).

Зеленият чай и копривата „отмиват“ токсините от човешкото тяло и ги изхвърлят през дебелото черво.

Любопитно е, че повечето от полезните свойства на зеления чай (Camellia sinensis) са открити още от жителите на древна Индия и Китай, които използвали тази напитка за пречистване на организма и зареждането му с енергия. Няколко века по-късно диетолозите признават, че зеленият чай и копривата, маточината, ментата и листата от маслина са едни от най-добрите продукти за детоксикация.

Вкъщи Цвети ни приготви чай с аромат на диви билки. Долавях уханието на зелен чай, мента и лимонова маточина, както и други полезни растения.

“Това е тайната на моето отслабване – билковият чай за отслабване Apolloss”, – каза Цвети

И ми показа пакет с чай, билкова смес от растения с полезни свойства. Чаят се приготвя съвсем лесно – заливате една чаена лъжичка с чаша гореща вода.

„Това е тайната на моето отслабване – билковият чай за отслабване Apolloss “, – каза Цвети. И ми показа пакет с чай, билкова смес от растения с полезни свойства. Чаят се приготвя съвсем лесно – заливате една чаена лъжичка с чаша гореща вода.

Пие се от една до пет чаши на ден, преди хранене и преди тренировка. Така вие очиствате тялото си от натрупаните мазнини и отмивате и изхвърляте всички излишни калории, които поемете през деня. Можете ли да си представите? Да, това е мечта!

— Но това не може да е истина! Толкова просто? — измърморих аз.

– Да, вярваш или не – разбира се, е твой избор. Ако ти харесват трудности – продължавай да се мъчиш. Нали искаше да разбереш, как успях да отслабна? Казах ти. И сега – помисли сама. Аз не съм продавач, не целя да те накарам да си купиш нещо. Ако искаш – опитай. Ако не искаш – пий повече вода, можеш дори да спреш да ядеш напълно. Между другото, искаш ли десерт? – попита ме Цвети, протягайки любимия ми еклер.

– Не, благодаря. Трябва да тръгвам.

Тогава не знаех, че този един час и половина ще преобърне бъдещия ми живот с краката нагоре…

Обменихме телефонни номера с нея и аз си тръгнах. Прекарах един час и половина с Цвети. Тогава не знаех, че този един час и половина ще преобърне живота ми…

Пристигнах у дома като ужилена. Веднага включих компютъра и си поръчах Apolloss от сайта, който ми даде Цвети. След три дни колета беше в ръцете ми и всичко започна!

Претеглих се. Кантара показа 88,4 кг. От този момент нататък всеки мой ден задължително включваше една чаша билков чай за отслабване три, а понякога и пет пъти на ден.

На следващата сутрин отново се претеглих – 88,5 кг. Плюс 100 грама! Да кажа, че съм разстроена, е все едно нищо да не кажа! Почти се паникьосах.

Започнах да звъня на Цвети.

– Мария, успокой се. Ще започнеш да губиш тегло след 4-5 дни. Просто продължи и това е. Забрави за кантара за 5 дни. След това се претегли и виж какво ще се случи – отговори Цвети интригуващо.

Продължих. Специално без да променям нищо в начина си на хранене, просто пиех всеки ден от три до пет чаши чай Apolloss преди хранене – беше ми много интересно, какво ще се случи след това. Все още не вярвах, че ще започна да отслабвам, без да променям нищо в храната и начина си на живот.

На шестия ден сутринта, треперейки, стигнах до кантара, качих се и затворих очи. Беше ме страх да погледна кантара, но след няколко секунди внезапно отворих очи. Кантара показа 83,3 килограма.

Apolloss какво е, съдържание – свалих 5 килограма и 100 грама през първите 5 дни, без да променям нищо в храната или да правя каквито и да било упражнения!

Запомних тези първи цифри на моя успех. Това беше невероятно! Сърцето ми щеше да изскочи от гърдите, едва дишах от вълнение! Успях!

През следващата седмица менюто ми беше същото, ядох това, което ядох по принцип. Освен че всеки ден пиех по три-четири чаши от моя любим чай Apolloss.

Търпях и не се качвах на кантара, но без кантар усещах, че губя тегло. Понякога изпитвах приятна топлина в ръцете, стомаха и бедрата си. Бях заредена с колосална енергия, която отдавна не съм имала. Някъде изчезна постоянната умора.

Седмица по-късно се претеглих, замалко щях да припадна. Тежах 74,7 килограма. Това означаваше, че през следващата седмица свалих още почти 9 кг!

Apolloss инструкция – след 12 дни станах по-лека на 13 килограма и 700 грама!!!

Представете си, че именно сега сте отслабнали. Представете си как се чувствате. Почувствайте колко ви е добре от факта, че се харесвате. И тогава ще разберете, какво усетих аз.

Разбира се, забелязах, че дрехите ми започнаха да ми стоят като „чувал“. Но да отслабнеш за по-малко от 2 седмици с 14 кг – не можех да повярвам на очите си!

Преди завръщането на Симеон от командировка, оставаха 2 дни. Аз летях, сякаш на криле, като си представях реакцията на Симеон на моята промяна. Децата също много чакаха татко в очакване на подаръците, които той винаги им донасяше от служебните си пътувания.

В деня на пристигането на Симеон приготвих празнична вечеря, куп вкусни ястия и дори за пръв път от много години приготвих любимата му торта – Прага. Вече почти не се страхувах да ям сладки неща!

Симеон пристигна точно навреме, когато току-що сложих масата. Децата, като чуха шума на вратата, се втурнаха в коридора, за да посрещнат баща си.

Вратата се отвори, на прага стоеше Симеон с голям букет цветя и кутии с детски подаръци. Момчетата се нахвърлиха върху баща си и той, като ме видя над главите на децата, се стаписа. Кутиите от ръцете му паднаха на пода. Паднаха и цветята.

Децата подскачаха от щастие, взимайки кутиите, а Симеон, неспособен да откъсне поглед от мен, се наведе да вдигне букета.

След няколко секунди останахме сами в коридора. Симеон стоеше с букет цветя, сякаш омагьосан. Аз избухнах в смях, взех цветята от ръцете му.

– Какво ти става? Хайде влизай по-бързо!

– Ти… Това… Но как??? – Симеон не можеше да дойде на себе си

– Е, ще ме целунеш ли вече или така ще стоиш?

Симеон изведнъж ме сграбчи, взе ме на ръце и започна да ме целува, а аз още повече се засмях. Той направо целия светеше, с цялото си сърце усещах, че той ме харесва.

– Добре, добре, пусни ме, измий си бързо ръцете и хайде да вечеряме.

Цялата вечер Симеон не беше на себе си, а когато сложих децата да спят, той се нахвърли върху мен, сякаш за пръв път. Беше нощ на безумна любов, която не можех да си спомня – не бях се чувствала толкова желанна от много години. Напълно изтощени, заспахме едва на сутринта.

На другата сутрин внезапно Симеон предложи да отидем заедно на море за 10 дни. Сключили са някаква успешна сделка на работа, и като бонус им дават почивка и и добри премии.

Бях на седмото небе от щастие — такова наистина добро утро не е имало много, много, много отдавна!

По това време работих като счетоводителка и ръководех няколко фирми, работейки предимно у дома. В близко бъдеще не се предвиждаше никаква упорита работа и лесно можех да замина за 1-2 седмици, затова се съгласих без колебание. Децата също бяха доволни, защото ще ходим на море!

Този път изборът падна върху Тунис. Това беше двустаен апартамент в много добър 4-звезден хотел. Пътуването отново включваше All inclusive – отлично изпитание на моята тайна рецепта! И, разбира се, бях просто нетърпелива да видя поведението на Симеон по време на почивката.

Цялото му внимание беше приковано само върху мен. Да, това беше моята лична победа!

Една седмица по-късно вече се излежавах ме на топлия тунизийски плаж, наслаждавайки се на невероятно чистото море и шума на вълните. Симеон не изпускаше поглед от мен и не ме оставяше и за минута. Цялото му внимание беше приковано само върху мен. Никога не съм го забелязвала да гледа някой друг. Да, това беше моята лична победа!

Ядохме на корем, не се ограничавах в нищо. Месо, картофи, бира, бъркани яйца с бекон, кифли, торти – храненията ми включваха пълен набор от тунизийски ол инклузив. Ядох малко, не ми се ядеше много. Разбира се, всеки ден аз не пропусках да си приготвя чаша чай Apolloss и да го изпия преди хранене

И вечер, след като децата, уморени от игри и плуване, заспиваха, ние със Симеон пиехме вино, стояхме прегърнати на балкона на стаята си, говорихме си за всякакви различни неща и гледахме голямата луна. Тогава Симеон ме взимаше на ръце и ме отвеждаше в спалнята, където се любихме със страст, която никога не е имало от деня, в който се запознахме. И така беше всеки ден. Чувствах се божествено!

Последната вечер, преди да си тръгнем, със Симеон стояхме на балкона и той загадъчно ме помоли да затворя очи. Затворих очи, чух, че бързо влезе в стаята и се върна.

– Отвори! – каза Симеон развълнуван.

Отворих очи. Пред мен стоеше Симеон на дясното коляно. В ръцете си държеше златен пръстен.

— Мария, омъжи се за мен!

Зави ми се свят. Чаках този момент 7 дълги години!

Всеки ден бях очаквала и жадувала да чуя тези думи от него. Сънувах ги, много пъти си представях как ми казва това. Усетих, че сълзите бързо започват да покриват очите ми.

— Шегуваш ли се? – тогава не можех да кажа нищо по-умно.

— Не, изобщо не се шегувам! Ти си най-страхотната и прекрасната жена на света, искам да станеш моя съпруга. Истинска съпруга! Вече не искам да идвам и да си отивам. Искам винаги да сме заедно!

Разревах се и се хвърлих на врата на Симеон, шепнейки през сълзи: „Съгласна съм!“

Веднага след като пристигнахме вкъщи подадохме молба в гражданското.

Забравих напълно за теглото си. За 10 дни почивка all-inclusive с Apolloss свалих 7,5 кг

След всички тези събития напълно забравих за теглото си. Претеглих се след като се прибрахме у дома. Този път за 10 дни почивка all-inclusive с Apolloss свалих 7,5 кг. Това, разбира се, не е 1 кг на ден, както беше в самото начало, но през цялата ваканция аз ядях и си угаждах както никога досега.

Тогава дори не се опитвах да отслабна. Намалих броя на чашите чай Apolloss до една на ден. Но въпреки това, преди сватбата загубих още 5 килограма.

Сватбата ни със Симеон беше много забавна, Цвети беше моята свидетелка – ние много се сприятелихме през това време. Изключително съм й благодарна за тази невероятно лесна рецепта за отслабване.

Симеон призна, че той винаги тайно е искал да съм слаба

По-късно Симеон си призна, че моето преобразяване просто го е подлудило Симеон призна, че той винаги тайно е искал да съм слаба, и че постоянно ме представял точно по начина, по който изглеждам сега. Разбира се, той никога не ми е казвал това, защото не е искал да ме обиди. В края на краищата той е много внимателен!

P.S. Ето че вече 3 месеца Симеон и аз официално сме съпруг и съпруга. Сега сме ангажирани с обмяна на нашите два апартамента за един общ, голям, където на всички ще ни е просторно и удобно.

Сега тежа 62 килограма и 300 грама и теглото ми не се качва, въпреки че вече от един месец престанах да пия билковия чай Apolloss. В крайна сметка свалих 26 килограма и 100 грама и дори след повече от 7 години взаимоотношения, продължавам да се къпя в любовта на моя Симеон. Това, ще ви кажа аз, е фантастично усещане, което заслужавам!

Apolloss къде да купите, поръчка – отслабнах с 26 килограма и 100 грама. Моята мечта се сбъдна!

Моята мечта се сбъдна! И всичко се случи дори много по-добре, отколкото мечтаех! Да, помогна ми момента, когато срещнах Цвети. Но това беше просто шанс. Аз просто се възползвах от него.

Тези шансове изпадат на всички., макар и рядко. Но много от нас от безкрайни ежедневни грижи, липсата на пари и недоверие към всичко, го изпускат.

Опитайте се да виждате своя шанс винаги и във всичко: във всички събития около вас, в хората, които по някаква причина срещате по пътя на живота ви, в истории, които по някаква причина сте забелязали и които сте прочели, във всичко! И когато го забележите — дръжте го здраво! Това е най-голямата тайна за постигане на истинско щастие. Използвайки своя шанс, ще видите – вашият живот ще бъде много по-добър, отколкото сега можете да си го представите.

Когато слушах Цвети, първоначално си помислих, че това не може да е истина. Но аз все пак реших да опитам рецептата й, това Apolloss защото не ни е дадено да знаем всичко предварително. Аз можех просто да се усмихна скептично и да продължа. И тогава нищо не би се променило! Освен това дори нямаше да знам, че изпуснах своя шанс…

За тези, които наистина твърдо са решили да станат щастливи, красиви, привлекателни и неудържимо желани, ще направя същото, което направи Цвети за мен, когато дойдох при нея на гости. Ще ви покажа къде да намерите уеб сайта на производителя на чая Apolloss, за който тя ми разказа. Просто кликнете върху зеления бутон с надписа „Премини към сайта на производителя“ по-долу и страницата ще се отвори. Всичко останало е във вашите ръце.

Apolloss мнение, мнения, форум, отзиви

Моника

Просто трябваше да ядете по-малко от самото начало!

Принцеса

Сама си е виновна! изобщо ли не е наред с главата, да напълнее почти до 90 кг? Ясно е, че мъжът й се оглежда. Аз толкова не съм надебелявала, но с помощта на Apolloss също отслабнах през пролетта. С 8 кг за няколко седмици, всичко се оказа перфектно. Нямам нито една стрия! Защо да пазите някакви диети, да се измъчвате с непонятни обвивки???

Иванка Петрова

да, най-напред надебелей до 100 кила, а след това се чуди защо не те взимат за жена. ясно е, че всички мъже харесват слаби момичета.

Галя Констадинова

Прочетох всичко, погледнах и стигнах до извода, че никой не виждат в огледалото очевидното. Оттук идва проблемът. Бях същата, надебелях доста, а после също започнах да пия чай Apolloss. Резултатът е минус 19 кг. Ясно е, че много хора започват да се съсипват от глад или спорт, защото не вярват в различни средства. Но никога не знаете със сигурност, докато не опитате.

Теодора

замалко да се разплача, когато четох как той й прави предложение, толкова е хубаво, че има такава любов и такива двойки!

Диди Николова

Това е чудесно! Бих искала да изглеждам така след второто раждане! Браво на вас!

Вили

Искам да попитам, за всички ли този чай Apolloss е подходящ?

Радостина

Вили, майка ми е на 59 години и отслабна с 12 кг с помощта на този продукт, тежи почти колкото мен. Всичко е нормално, изобщо няма странични ефекти, 100% естествен състав.

Виктор Йорданов

Съпругата ми и аз отслабвахме с билков чай Apolloss. Тя го поръча веднага щом се появи на пазара в България. В резултат тя свали 13 кг, аз 18 кг. Жена ми избщо стана като моделка, кожата й не се отпусна и не увисна. Ах, вече нямам бирено коремче, дори вече ми липсва!

Мариана Кръстева

Виктор, спомняте ли си от къде го е поръчвала съпругата ви? В самото начало всичко е много добро, а след това с времето се появяват различни фалшификати, измамници и т.н.

Виктор Йорданов

Тя го поръча направо от сайта на производителя, в статията има зелен бутон. Ето линка: кликнете върху него и ще преминете към сайта, от който имате нужда.

Роза

Това е толкова страхотно, сега мога да ям различни лакомства и да не се притеснявам, че до края на седмицата няма да мога да вляза в моите рокли и поли)) Просто страхотно!

Яна Стефанова

Аз свалих 12 килограма през първия месец, и още 8 кг – след втората, сега приключвам следващия курс с Apolloss. Мисля, че до края на този курс, общото ще сваля около 25 килограма. Мисля, че това е страхотен резултат за по-малко от три месеца. Не вярвайте на глупостите, че е невъзможно да отслабнете без диета.

Сашка Петкова

Яна, бихте ли могли да покажете вашите снимки преди и след, много ми е интересно!!!!

Яна Стефанова

Разбира се, аз не се срамувам. Направих колаж от две снимки на телефона си преди и след

Сашка Петкова

Еха, мерси!!!! Хубава сте били!!!

Яна Стефанова

Кажете на съпруга ми това, който ме напусна преди шест месеца и преди месец се върна. И на моите думи, нали си тръгна, защо се върна? той отговори, че никога не би си тръгнал от такава като мен сега и дори няма да си помисли да го направи

Роси

Свалих само 9 килограма за един месец, бях много разстроена – очаквах повече. Все пак, около 15-20 за един месец е по-скоро слух.

Ани

На мен много ми харесва, че отслабваш постепенно и не травмираш тялото си. Свалям 3-4 кг на седмица стабилно. За един месец — свалих 12! Смятам, че не е толкова малко, грях е да се оплаквам!!!

Светла Вълчева

Вчера пристигна Apolloss, веднага започнах да пия по една чаша Apolloss преди хранене и разбрах, че не искам да ям изобщо!!! Блокира усещането за глад просто перфектно, сега ще изчакам резултатите. Съгласна съм дори на 200 грама на ден

Златка

Светла, можете ли да покажете как изглежда опаковката?

Светла Вълчева

Да, разбира се, ето

Ралица

Имах неприятно преживяване с Apolloss. Никога повече няма да го пия и на никого не бих го препоръчала. Исках да сваля 1-2 килограма, но в крайна сметка изчезнаха почти 7. Нямах нужда от толкова много, но това изобщо не зависеше от мен – независимо дали ядох или не, все пак отслабвах. Сега се опитвам да напълнея.

Поли

Хора, защо сте толкова злобни и критични? Трябва да ядете по-малко, сами сте си виновни, сами сте се тъпчили до такава степен и т.н. Когато се гледате всеки ден в огледалото, може да не забележите как се променяте. Правилно тук някой каза, че не виждате в огледалото очевидното. Много добре разбирам Мария. Напротив, аз съм щастлива за момичето. И фактът, че тя не е вярвала, че лесно може да отслабне, сега хората толкова много пишат за различни средства за отслабване. И всъщност 80% или 90% от тях практически не действат. Какво да прави? Тя не е знаела, че Apolloss е толкова ефективен. И не само тя, много все още не знаят за това.

Соня Галева

Абе, кой не знае? Моят съседка в началото на миналия декември започна да пие този билков чай за отслабване. Затова посрещна Новата година в рокля, която е носила на абитуриентския си бал преди 10 години! За един месец тя свали 12 килограма, всичките мъже не сваляха поглед от нея, започнахме да ревнуваме.

Блага Кочева

Симеон е сладур)))? Мария, трябваше отдавна да се вземеш в ръце. Разбира се, сама си виновна за това, че си страдала от наднормено тегло. Ядосана била, ха! Очевидно е, че той харесва слаби момичета, а тя какво си мисли? Нека да благодари, че никой не успял да го омае. Соня е права, как е възможно да има хора, които не са чували за Apolloss? Може би само този, който не му пука за себе си и за теглото му. Всички, които искат, отдавна са отслабнали с помощта на Apolloss. И тук няма значение дали да вярвате или не!

 

Latest Recipes