CardioFort Drops Ελλαδα, τιμη, σχολια, οδηγιες – η ηλικία δεν είναι πια εμπόδιο για κανέναν!

Must Try

Ο 71 χρονος καρδιολόγος μοιράζεται το μυστικό της μακροζωίας και της εξαιρετικής του υγείας

Ο διάσημος Γερμανός καθηγητής Heiner Blanke αποσύρθηκε από τη θέση του επικεφαλής ιατρού, την οποία κατείχε για 30 χρόνια, σε ηλικία 68 ετών, αν και ήταν ακόμα νέος στο μυαλό και το σώμα. Είναι συνταξιούχος και μισητός από τις αρχές της κοινωνικής ασφάλισης. Τώρα ο καθηγητής είναι 71 ετών, αλλά αισθάνεται μόλις 45.

Ο γιατρός διαβεβαιώνει, ότι το μυστικό της μακροζωίας βασίζεται στα αιμοφόρα αγγεία. Εάν είναι καθαρά και υγιή, μπορείτε να ζήσετε έως και 110 χρόνια και ακόμη περισσότερο και να αισθάνεστε εντελώς υγιείς. Ο καρδιολόγος επιβεβαίωσε πλήρως αυτήν τη δήλωση.

Ο δημοσιογράφος μας κατάφερε να πάρει συνέντευξη από τον Δρ. Heiner Blanke, ο οποίος μας εξήγησε τη μέθοδο καθαρισμού των αιμοφόρων αγγείων για την παράταση της ζωής.

Η φωτογραφία του Δρ. Heiner Blanke.

– Κύριε Blanke, έχετε διαβεβαιώσει πολλές φορές ότι τα καθαρά αγγεία αποτελούν τη βάση της υγείας μας. Γιατί;

– Όλα είναι πολύ απλά. Η σωστή λειτουργία των οργάνων και των συστημάτων του σώματος εξαρτάται από την ποιότητα της κυκλοφορίας του αίματος. Η κυκλοφορία του αίματος παρέχει οξυγόνο και θρεπτικά συστατικά στα εσωτερικά όργανα και συλλέγει διοξείδιο του άνθρακα και μεταβολικά προϊόντα. Στην παιδική ηλικία και την εφηβεία, κινούμαστε περισσότερο, τα αγγεία είναι μικρά, ελαστικά, καθαρά, η διατροφή των οργάνων είναι όσο γίνεται πιο μέγιστη. Καθώς μεγαλώνουμε, κινούμαστε λιγότερο και τα αιμοφόρα αγγεία μας αρχίζουν να φθείρονται. Αυτό οφείλεται σε πολλούς παράγοντες, όχι μόνο επιβλαβείς (για παράδειγμα: το κάπνισμα, η ανθυγιεινή διατροφή, κακό περιβάλλον, καθιστικός τρόπος ζωής), αλλά και φυσικό (εναπόθεση λιπιδίων, μια διαδικασία που συμβαίνει σε όλους τους οργανισμούς).

‍‍ Τι σημαίνει «βρώμικα» αιμοφόρα αγγεία; Φανταστείτε σωλήνες γεμάτους σκουριά. Τι συμβαίνει; Η πίεση του νερού αυξάνεται και το νερό αποκτά απαίσια γεύση. Είναι το ίδιο με τα αιμοφόρα αγγεία. Όταν εναποτίθενται η χοληστερόλη ή άλλες ουσίες, η πίεση αυξάνεται ( Τα βρώμικα αιμοφόρα αγγεία είναι η κύρια αιτία της υπέρτασης! ), το αίμα περιέχει ακαθαρσίες, η κυκλοφορία του αίματος είναι μειωμένη. Ως αποτέλεσμα, εμφανίζονται αλλαγές σε όλα τα όργανα και τα συστήματα του σώματος. Ακόμα και το δέρμα είναι επίσης ένα σύστημα.

‍‍‍‍ Το σώμα μας γερνά. Εάν προστατεύετε την υγεία σας και διατηρείτε τα αιμοφόρα αγγεία σας καθαρά, θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε τουλάχιστον 110 χρόνια χωρίς πόνο στα όργανα ή τις αρθρώσεις και το σώμα σας θα λειτουργεί τέλεια. Με άλλα λόγια, ο καθαρισμός των αιμοφόρων αγγείων σας, μπορεί να παρατείνει τη ζωή σας και να βελτιώσει την υγεία σας. Και αυτό δεν είναι απλώς μια θεωρία. Έχω συστήσει αυτή τη μέθοδο στους ασθενείς μου και την έχω εφαρμόσει προσωπικά στην πράξη. Όλοι όσοι ακολούθησαν τις συμβουλές μου, ζουν πολύ καλύτερα από πολλούς συνομηλικούς τους.

Έτσι ξεκινά η σταδιακή μόλυνση των αιμοφόρων αγγείων. Εάν δεν έχετε καθαρίσει ποτέ τα αιμοφόρα αγγεία και είστε άνω των 40 ετών, θα υπάρχουν πολλές εναποθέσεις σε αυτά. Μπορεί να επηρεάσει την υγεία σας ή ακόμη να σημαίνει πως διαδικασία επιδείνωσης έχει ήδη ξεκινήσει.

– Ποιοι τύποι παθολογιών μπορούν να προκαλέσουν την εμφάνιση των “βρώμικων” αγγείων;

– Όπως είπα, ολόκληρος ο οργανισμός υποφέρει. Πρώτα απ ‘όλα, υποφέρουν τα όργανα και τα συστήματα που σχετίζονται άμεσα με την κυκλοφορία του αίματος (καρδιαγγειακό σύστημα).

Τα ιζήματα στα αιμοφόρα αγγεία μπορούν να προκαλέσουν τις ακόλουθες ασθένειες:

 • Στεφανιαια νοσοσ

Εμφανίζεται λόγω τακτικής έλλειψης αίματος στα στεφανιαία αγγεία, τα οποία, με τη σειρά τους, αναπτύσσονται λόγω της αγγειακής μόλυνσης.

 • Αθηροσκληρωση

Τα αγγεία σταματούν να λειτουργούν σωστά: τα τριχοειδή αγγεία είναι εντελώς φραγμένα και τα κύρια αγγεία περιέχουν υψηλές αποθέσεις χοληστερόλης.

 • Εγκεφαλικο

Η έλλειψη της παροχής του αίματος στον εγκεφαλικό ιστό, προκαλεί το θάνατο των νευρικών απολήξεων, γεγονός που οδηγεί στην απώλεια ορισμένων λειτουργιών.

 • Υπερταση

Η μόλυνση των αιμοφόρων αγγείων προκαλεί στένωση της κοιλότητας και αύξηση της αρτηριακής πίεσης.

 • Κιρσοι

Εμφανίζεται μέσα στο σώμα, όχι μόνο στα πόδια (που είναι ανησυχητικό στις γυναίκες). Οι αιμορροΐδες είναι το αποτέλεσμα της φλεβικής διαστολής.

 • Φλεβικη και αρτηριακη θρομβωση

Οι εναποθέσεις στα αιμοφόρα αγγεία σχηματίζουν θρόμβους, γεγονός που προκαλεί την νέκρωση του αγγείου, ως αποτέλεσμα μπορεί να οδηγήσει στο θάνατο μιας ομάδας κυττάρων στο σώμα.

Αυτή είναι η πιο συχνή περίπτωση. Οι καρδιαγγειακές παθήσεις προκαλούν 4 φορές περισσότερους θανάτους από άλλες ασθένειες. Οι γιατροί γνωρίζουν το πρόβλημα, γνωρίζουν ότι ο καθαρισμός των αιμοφόρων αγγείων είναι απαραίτητος, αλλά για κάποιο λόγο η ελληνική ιατρική παραμελεί αυτό το γεγονός. Οι περισσότεροι γιατροί συνταγογραφούν φάρμακα για τη μείωση της αρτηριακής πίεσης στην υπέρταση. Ωστόσο, δεν προορίζονται για θεραπεία, αλλά έχουν προσωρινό αποτέλεσμα. Είναι απαραίτητο να καθαρίσετε τα αγγεία. Παρεμπιπτόντως, αυτή η μέθοδος έχει εφαρμοστεί στις ΗΠΑ και την Ευρώπη από άτομα ηλικίας 35-37 ετών για περισσότερο από μισό αιώνα. Όλοι αυτοί οι ασθενείς γνωρίζουν την ανάγκη καθαρισμού των αιμοφόρων αγγείων. Αναρωτιέμαι, γιατί αυτό δεν συμβαίνει και στην Ελλάδα;

‍‍ – Υπάρχουν κάποια συμπτώματα που να δείχνουν την παρουσία αποθέσεων στα αιμοφόρα αγγεία;

– Φυσικά και υπάρχουν. Τα κύρια συμπτώματα είναι:

 • Αϋπνια
 • Προβληματα μνημησ
 • Ημικρανια
 • Οικεια προβληματα (σεξουαλικου χαρακτηρα)
 • Χρονια κοπωση
 • Υψηλη πιεση του αιματοσ
 • Διαταραχεσ ορασησ και ακοησ
 • Πονοσ μυων και αρθρωσεων
 • Χλωμιασμα δερματοσ στα κατω ακρα
 • Δυσπνοια και στηθαγχη

Ανεξάρτητα από το εάν έχετε τουλάχιστον ένα από αυτά τα συμπτώματα, μετά τα 35, πρέπει να καθαρίζετε τα αιμοφόρα αγγεία σας, τουλάχιστον μία φορά κάθε 2 χρόνια. Έτσι, θα έχετε εξαιρετική υγεία.

Τα αιμοφόρα αγγεία φράσσονται σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, ειδικά στους ηλικιωμένους. Δεν χρειάζεται να τρώτε μπιφτέκια ή πατάτες τηγανιτές όλη την ημέρα για να το κάνετε αυτό. Ακόμα και να φάτε ένα χωριάτικο λουκάνικο ή τηγανητό αυγό, μια ορισμένη ποσότητα χοληστερόλης θα εναποτίθεται στα κύτταρα του αίματός σας, η οποία θα αυξάνεται με την πάροδο του χρόνου.

Πείτε μας το μυστικό σας για τον καθαρισμό των αιμοφόρων αγγείων – CardioFort Drops τι είναι, συστατικα

«Μέχρι πρόσφατα, η διαδικασία καθαρισμού των αιμοφόρων αγγείων μου έπαιρνε αρκετούς μήνες. Μάζευα θαυματουργά βότανα, τα έψαχνα στην αγορά ή στο διαδίκτυο και στην συνέχεια έφτιαχνα βάμμα από αυτά. Τώρα δεν χρειάζεται πλέον να το κάνω αυτό, καθώς οι συνάδελφοί μου από το Ινστιτούτο Καρδιαγγειακών Νοσημάτων έχουν βρει μια εξαιρετική και φθηνή θεραπεία για τον καθαρισμό των αιμοφόρων αγγείων: CardioFort στην πραγματικότητα, αυτό το προϊόν ρυθμίζει την αρτηριακή πίεση και αντιμετωπίζει την υπέρταση, καθαρίζοντας τα αιμοφόρα αγγεία. Επομένως, είναι ιδανικό για τους σκοπούς μας.

“Εφαρμόζεται τακτικά”, CardioFort καθαρίζει ακόμη και τα πιο φραγμένα αιμοφόρα αγγεία σε μόλις 1-3 εβδομάδες.

Θα ήθελα να επισημάνω ότι αυτό το προϊόν, δεν περιέχει χημικές ουσίες, παρά μόνο μόνο συμπυκνωμένα φυτικά εκχυλίσματα, που έχουν τις ιδιότητες καθαρισμού των αιμοσφαιρίων. Γι ‘αυτό είναι τόσο ευεργετικό για το σώμα μας.

Οι περισσότεροι ασθενείς συνεχίζουν να με ρωτούν για το πώς να καθαρίσουν τα αιμοφόρα αγγεία τους. Τελευταία προτείνω μόνο αυτό το προϊόν. Αυτή η θεραπεία είναι πολύ αποτελεσματική.

“Ο ιστότοπος του Ινστιτούτου Καρδιαγγειακών Νοσημάτων παρουσιάζει τα επίσημα στατιστικά στοιχεία των κλινικών δοκιμών. Περίπου 2 χιλιάδες ασθενείς συμμετείχαν σε αυτές τις δοκιμές και όλοι υποβλήθηκαν στην θεραπεία με το CardioFort.”

Αυτά είναι τα αποτελέσματα της έρευνας:

 • Ομαλοποίηση της αρτηριακής πίεσης μετά από 1-3 ημέρες από τη λήψη της θεραπείας: στο 99% των περιπτώσεων.
 • Ομαλοποίηση του καρδιακού ρυθμού μετά το τέλος της θεραπείας: στο 97% των περιπτώσεων.
 • Πλήρης καθαρισμός των αιμοφόρων αγγείων από τη χοληστερόλη μετά τη θεραπεία: στο 99% των ασθενών
 • Βελτίωση της αποτελεσματικότητας της θεραπείας χρόνιων παθήσεων: στο 99% των ασθενών.
 • Συνολική βελτίωση της ευεξίας: στο 100% των ασθενών
 • Καμία παρενέργεια κατά τη διάρκεια της θεραπείας: στο 100% των ασθενών

– Πόσο κοστίζει το CardioFort; Που μπορεί κανείς να το αγοράσει;

Όπως γνωρίζετε η σύνταξη στις μέρες μας, δεν επαρκεί για την αγορά ακριβών φαρμάκων. Γι’αυτό δεν θα πρότεινα μια ακριβή θεραπεία. Το CardioFort είναι φθηνό και η προσφορά είναι προς το παρόν διαθέσιμη – ΕΩΣ

– Αυτό είναι το κύριο προϊόν της εταιρείας για τη θεραπεία της υψηλής αρτηριακής πίεσης. Με αποτέλεσμα που όλοι μπορούν να αγοράσουν το CardioFort με έκπτωση 50%.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με την απόκτηση του CardioFort με έκπτωση 50%:

 • Μόνο για προσωπική χρήση

Αυτή είναι η αναγκαία κίνηση για την αποφυγή των μεταπωλητών, που προσπαθούν να αγοράσουν το CardioFort χονδρικά και έπειτα να το μεταπωλήσουν σε υψηλότερη τιμή.

 • Κάντε την αίτησή σας μέσω του επίσημου ιστότοπου

Η αγορά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας αποτελεί εγγύηση ποιότητας και προστασίας από μεσάζοντες.

Για να διατηρήσετε τα αιμοφόρα αγγεία σας καθαρά, συνιστώ να λαμβάνετε την θεραπεία κάθε 1-2 χρόνια. Ειδικά στην περίπτωση των ηλικιωμένων. Βοηθά στην προώθηση της υγείας και καθυστερεί τα σημάδια της γήρανσης. Τα καθαρά αιμοφόρα αγγεία είναι το κλειδί για την υγεία.

– Κύριε Blanke, σας ευχαριστώ που αποκαλύψατε τόσο σημαντικές λεπτομέρειες σε αυτή τη συνέντευξη.

Πίσω από τις κάμερες ο Heiner Blanke μας εξομολογήθηκε ότι είναι εργασιομανής και σκέφτηκε να βοηθήσει τα παιδιά του που έχουν ήδη φτάσει σε ηλικία συνταξιοδότησης. Η γυναίκα του είναι 70 ετών. Και οι δύο ακολουθούν την θεραπεία για τα αιμοφόρα αγγεία. Ο Καθηγητής πιστεύει ότι αυτό είναι το μόνο προϊόν που τους βοηθά πραγματικά.

Παραγγείλετε το CardioFort με την έκπτωση 50%

98 EUR

49 EUR

CardioFort Drops κριτικες, γνωμες, σχολια

Αναστασία

Σας ευχαριστώ! Το άρθρο είναι πολύ ενδιαφέρον. Έχω ήδη παραγγείλει το CardioFort.

Άγγελος

Έχω ήδη αγοράσει και δοκιμάσει το CardioFort. Υποφέρω από υψηλή αρτηριακή πίεση εδώ και 6 χρόνια. Δεν θυμάμαι καν εκείνες τις στιγμές της ζωής μου όταν είχα φυσιολογική αρτηριακή πίεση. Κατόπιν σύστασης του γιατρού, αποφάσισα ότι τα αγγεία πρέπει να καθαρίζονται. Μετά από ένα μήνα θεραπείας με CardioFort, η αρτηριακή μου πίεση επέστρεψε στο φυσιολογικό. Έχουν περάσει 2 μήνες από τότε που δεν είχα υψηλή αρτηριακή πίεση. Τώρα η ζωή μου άλλαξε. Νιώθω χίλιες φορές καλύτερα. Συνιστώ αυτό το εξαιρετικό προϊόν σε όλους, και με μια τέτοια έκπτωση είναι σχεδόν ένα δώρο.

Χριστόφορος

Και εγώ έκανα μηνιαία θεραπεία με το CardioFort. Αισθάνομαι πολύ πιο υγιής και δυνατός. Νιώθω τον εαυτό μου νεότερο.

Αθηνά

Σας ευχαριστώ. Έχω ήδη παραγγείλει το θαυματουργό προϊόν. Μου αρέσει ότι οι κριτικές των προϊόντων γράφονται παντού.

Γιώργος

Η παραγγελία έφτασε χθες. Αυτό είναι το ίδιο προϊόν που περιμέναμε. Θα κάνω την θεραπεία μαζί με την γυναίκα μου. Έπειτα από τις πρόσφατες εξετάσεις μας, που έδειξαν πως τα αιμοφόρα αγγεία μας είναι φραγμένα με χοληστερόλη.

Μαγδαληνή

Εδώ και ένα μήνα κάνω την θεραπεία με το CardioFort. Μερικές φορές η πίεση ήταν πολύ υψηλή και υπήρχε επίσης ταχυκαρδία. Η αρτηριακή πίεση επέστρεψε στο φυσιολογικό 2 εβδομάδες μετά την έναρξη αυτού του προϊόντος. Τώρα αισθάνομαι πιο υγιής.

Χαράλαμπος

Είμαι 62 ετών. Κάνω την θεραπεία εδώ και 5 χρόνια. Με βοηθά στη διατήρηση της υγείας μου και μου δίνει δύναμη. Δεν αρρωσταίνω, αν και πολλοί από τους φίλους μου έχουν ήδη πεθάνει. Όχι ότι θα παινέψω τον εαυτό μου, αλλά έχω ακόμα σεξουαλική σχέση. Είναι απαραίτητο να παρακολουθείτε την υγεία των αιμοφόρων αγγείων!

Μαρία

Εγώ έκανα θεραπεία για την αντιμετώπιση της υψηλής αρτηριακής πιεσής μου, γιατί υπέφερα για πολλά χρόνια. Με την πάροδο του χρόνου, ανέπτυξα επίσης διαβήτη και προβλήματα στα νεφρά. Μειώσεις και προβλήματα όρασης. Είχα δοκιμάσει αρκετές άλλες υποτιθέμενες θεραπείες, αλλά μάταια. Αποφάσισα να δοκιμάσω το CardioFort. Ήταν η πρώτη φορά που παρήγγειλα μέσω διαδικτύου, τελικά ήταν πολύ απλό και εύκολο.

Δημήτρης

Αυτό το προϊόν είναι πολύ αποτελεσματικό! Βεβαιώνω! Έχω χρόνια αρτηριακή πίεση 140/90. Μετά την πορεία της θεραπείας, η πίεση επέστρεψε στα 125/80. Νιώθω πολύ καλά!

Ελένη

Σας ευχαριστώ! Είδα μια τηλεοπτική εκπομπή όπου μιλούσαν για το συγκεκριμένο προϊόν. Το συνιστούσαν όλοι οι γιατροί. Υποστήριζαν ότι ο αγγειακός καθαρισμός είναι απολύτως απαραίτητος για όλους.

Παύλος

Έκανα και εγώ μια μηνιαία θεραπεία, χωρίς διακοπή. Είμαι γεμάτος δύναμη και ενέργεια και κατάφερα να ενισχύσω το ανοσοποιητικό μου σύστημα. Νιώθω 10 χρόνια νεότερος. Ειμαι 70 χρονών.

Χριστίνα

Πριν από δύο μήνες έκανα θεραπεία καθαρισμού των αγγείων με το CardioFort. Όταν τα αιμοφόρα αγγεία μου ήταν μπλοκαρισμένα, ένοιωθα πάντα πολύ κουρασμένη και τώρα έχω φανταστική ενέργεια. Κάνω περισσότερα πράγματα κατά τη διάρκεια της ημέρας. Συνήθιζα να έχω ανυπόφορους πονοκεφάλους, που τώρα πλέον δεν υπάρχουν. Κοιμάμαι πολύ καλύτερα, δεν έχω πλέον αϋπνίες. Θα παραγγείλω ακόμη μερικές συσκευασίες (καλού – κακού), να έχω. Σας ευχαριστώ!

Ο ειδικοσ μασ εξηγει πωσ μπορουμε να καταπολεμησουμε σε ενα μηνα την υπερταση και να επεκτεινουμε την ζωη μασ για 25 χρονια

Υπαρχουν μονο 2 ειδη φαρμακων για την υψηλη πιεση και τα δυο καταστρεφουν τον οργανισμο.

Κορυφαίος εξειδικευμένος, ασκούμενος καρδιοχειρουργός και λέκτορας στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας, ο Χριστόδουλος Στεφανάδης μας λέει ότι:

“Υπάρχει μια ολόκληρη ομάδα φαρμάκων που μειώνουν την αρτηριακή πίεση. Οι μεν πρώτοι βλάπτουν τα νεφρά, οι δε καταστρέφουν την καρδιά. Είστε βέβαιοι ότι θέλετε να διαλέξετε μία απο αυτές τις ομάδες;” Χριστόδουλος Στεφανάδης

Ο Χριστόδουλος Στεφανάδης πήρε τον τίτλο του καλύτερου Καρδιοχειρούργου της Χρονιάς το 2020 επειδή βρισκόταν στο χειρουργείο επί 29 ώρες χωρίς διακοπή, λόγω των έκτακτων χειρουργείων σε τρία παιδιά στη σειρά: σε ένα νεογέννητο, σε δύο παιδιά 4 ετών και 5,5 ετών. Τώρα αυτά τα τρία παιδιά είναι σε πολύ καλή κατάσταση …

Σήμερα ο γιατρός Χριστόδουλος Στεφανάδης μας είπε πώς να απαλλαγούμε από την υπέρταση σωστά, ακόμη και σε ηλικία 90 ετών.

– Γιατρέ, γιατί αυξάνεται η πίεση;

Ας μπούμε κατευθείαν στο ψητό. Λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν τους λόγους για την αύξηση της πίεσης, και ως εκ τούτου την αντιμετωπίζουν λανθασμένα. Τώρα θα σας εξηγήσω τι θέλω να πω.

Μπορεί να είναι απο το άγχος, απο το απότομο υπερβολικό βάρος, απο τον τρόπο ζωής είτε απο τα νοσούντα όργανα όπως ο θυρεοειδής, τα νεφρά ή η καρδιά.

Αλλά ο μηχανισμός αύξησης της πίεσης είναι πάντα ο ίδιος: η πίεση εξαρτάται από το μέγεθος των αιμοφόρων αγγείων. Εάν τα αγγεία είναι φραγμένα, τότε η πίεση αυξάνεται στα σίγουρα. Δηλαδή, εάν μια ώρα περπάτημα είναι χρήσιμο για ένα άτομο με καθαρά αγγεία, τότε ένα άτομο με φραγμένα αγγεία θα πρέπει να πάρει χάπια.

Και αν η πίεση αυξάνεται τακτικά, τότε αυτό ονομάζεται υπέρταση.

– Είναι δυνατόν να μειώσουμε την πίεση με χάπια κάθε φορά που ανεβαίνει;

Πρώτα απ´όλα αν η πίεση μειωθεί απότομα, τότε η ροή του αίματος προς τον εγκέφαλο θα μειωθεί σημαντικά και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε εγκεφαλικό επεισόδιο.

Δεύτερον τα χάπια που συνταγογραφούν οι γιατροί για μια κρίση μειώνουν την πίεση για 6, στην καλύτερη περίπτωση, 10 ώρες. Και μετά ξανά ανεβαίνει η πίεση, και ξαναχτυπάει η καρδιά σας δυνατά και με δυνατούς πόνους στο κεφάλι. Τι θα κάνετε; Θα πάρετε προφανώς άλλο ένα χάπι. Και δεν μπορείτε καν να φανταστείτε πόσο επιβλαβές είναι!

Με τη μείωση της πίεσης, δεν αντιμετωπίζετε η υπέρταση, αλλά, αντίθετα, την οδηγείτε σε ένα πιο σοβαρό και παρατεταμένο στάδιο.

Εάν στην αρχή της θεραπείας η πίεση αυξήθηκε σποραδικά, τότε μετά τη λήψη αυτών των φαρμάκων, τα οποία συνταγογραφούνται σε όλο τον κόσμο, η υπέρταση γίνεται ΜΟΝΙΜΗ.

– Εάν δεν έχουμε την δυνατότητα να μετρήσουμε την πίεση, πώς θα καταλάβουμε ότι έχει αυξηθεί;

Την υπέρταση δεν την ονόμασαν άδικα «σιωπηλός δολοφόνος»: συχνά είναι εντελώς ασυμπτωματική. Εφόσον δεν γνωρίζετε ότι νοσείτε, δεν κάνετε τίποτα και το σώμα σας καταστρέφεται. Όταν δεν έχετε τονόμετρο, προσέξτε τα ακόλουθα συμπτώματα:

 • πονοκεφάλος (ειδικά το πρωί)
 • ρινορραγία
 • διαταραχή του καρδιακού ρυθμού
 • θολή όραση
 • θόρυβος στα αυτιά
 • αδυναμία
 • ναυτία, έμετος
 • εσωτερικό στρες
 • πόνος στο στήθος
 • πόνος στους μυς

Και ακόμη και αν αισθάνεστε καλά, να θυμάστε να μετράτε συχνά την αρτηριακή σας πίεση. Τώρα αν είναι κάτω από 130/80 η πίεση θεωρείται οτι είστε σε κανονική φυσική κατάσταση.

Είναι αλήθεια ότι η επιπτώσεις της πίεσης μπορούν να προσβάλουν και άλλα όργανα του σώματος;

Σίγουρα. Επιπλέον, είναι μια πολύ επικίνδυνη ασθένεια. Δεν μιλώ καν για εγκεφαλικό επεισόδιο και καρδιακή προσβολή, είναι προφανές. Ποιοι άλλοι κίνδυνοι υπάρχουν;

Πρώτα απ ‘όλα, είναι ο διαβήτης. Ο μηχανισμός είναι απλός: τα μικρά τριχοειδή σταματούν να λειτουργούν, η επιβάρυνσης της γλυκόζης στις μεγάλες αρτηρίες και φλέβες αυξάνεται και δεν μπορούν πλέον να τις αντιμετωπίσουν. Περισσότεροι από τους μισούς υπερτασικούς ασθενείς αναπτύσσουν διαβήτη.

Επιπλέον, πολλά εσωτερικά όργανα, τα οποία είναι ζωτικής σημασίας, δέχονται επίθεση. Η όραση μειώνεται, η εγκεφαλική λειτουργία επιδεινώνεται και αρχίζουν να εμφανίζονται και άλλα προβλήματα.

– Πώς μπορεί να μειωθεί η υψηλή αρτηριακή πίεση;

Υπάρχουν μόνο δύο ομάδες φαρμάκων που μειώνουν την αρτηριακή πίεση. Οι πρώτοι βλάπτουν τα νεφρά, οι δεύτεροι καταστρέφουν την καρδιά. Είστε βέβαιοι ότι θέλετε να επιλέξετε μία από αυτές τις επιλογές;

Αυτά είναι τα ακόλουθα φάρμακα:

 • Ομάδα 1 – καταστρεφουν τα νεφρα

(αναστολή ενζύμου μετατροπής αγγειοτενσίνης, αναστολή υποδοχέα αγγειοτενσίνης).

Σύμφωνα με τα πρωτόκολλα για τη θεραπεία της υπέρτασης, αυτά τα φάρμακα, δυστυχώς, κατατάσσονται πρώτα. Ας δούμε πώς λειτουργούν. Τα νεφρά παράγουν μια ουσία που υποτίθεται ότι συστέλλει τα αιμοφόρα αγγεία, αλλά το χάπι εμποδίζει τη δράση του. Τα νεφρά προσπαθούν όλο και περισσότερο να ανταποδόσουν, όμως μάταια, και ως αποτέλεσμα, τα νεφρά παθαίνουν «ασφυξία» και δεν μπορούν να λειτουργήσουν.

Οι ασθενείς σημειώνουν ότι όταν παίρνουν αυτά τα φάρμακα, τα ούρα γίνονται σχεδόν διαφανή, πράγμα που σημαίνει ότι όλες οι επεξεργασμένες επιβλαβείς ουσίες παραμένουν στο σώμα και δεν εκκρίνονται.

 • Ομάδα 2 – κατεστρεφει σταδιακα την καρδια

(Beta αποκλειστές, αποκλειστές διαύλων ασβεστίου).

Αυτά τα φάρμακα είναι αναποτελεσματικά διότι καταστρέφουν την καρδιά. Πιστεύετε ότι αυτά μπορούν να είναι χρήσιμα? Αυτά τα φάρμακα είναι υπερβολικά τοξικά, καταστέλλουν την καρδιά τόσο πολύ που σχεδόν σταματά να λειτουργεί ως αντλία. Να είστε πολύ προσεκτικοί με αυτά τα φάρμακα, καθώς μπορούν να προκαλέσουν καρδιακή ανακοπή.

Εάν σας συνταγογραφούνται, παρακολουθείτε τακτικά την υγεία σας και συμβουλευτείτε το γιατρό σας μήπως ήρθε η ώρα να αλλάξετε τα φάρμακα.

Όλα τα φάρμακα που λαμβάνονται σε υπερτασική κρίση είναι επιβλαβή. Ναι, η πίεση πρέπει να μειωθεί επειγόντως, όμως διατρέχετε κίνδυνο όταν λαμβάνετε αυτό «το δηλητήριο». Αλλά ο φόβος είναι ότι οι περισσότεροι γιατροί δεν κάνουν τίποτα για να αποτρέψουν τις κρίσεις. Καταπολεμούν μόνο τα αποτελέσματα της νόσου. Είναι σαν να μετακεινείστε με το φακό στο δωμάτιο αντί να ανάψετε το φως.

Η σωστή θεραπεία στοχεύει σε μακροπρόθεσμα αποτελέσματα. Είναι απαραίτητο να καθαρίσετε τα αγγεία.

– Μπορεί να θεραπευτεί η υπέρταση – CardioFort Drops οδηγιες χρησης, παρενεργειεσ, φαρμακειο

Θα σας πω την ιστορία του ασθενούς μου.

Η Μαρία λιποθύμησε τρεις φορές μετά τη λήψη των χαπιών. Τον δεύτερο μήνα, η αρτηριακή της πίεση αυξανόταν κάθε μέρα στα 210/150.

Ήταν 45 ετών όταν ο γιατρός της αρνήθηκε για να την θεραπεύσει. Δεν προσπάθησε καν να την θεραπεύσει. Απλώς της είπε καθε μέρα να μειώνει την αρτηριακή της πίεση με αυτά τα χάπια που συμπεριλαμβάνουν νιφεδιπίνη, μετά από τα οποία λιποθυμούσε συχνά.

Ο σύζυγος και οι δύο κόρες της Μαρίας είδαν ότι χειροτερεύει μέρα με την μέρα. Ο πονοκέφαλος και ο πόνος στην καρδιά γινόντουσαν τρόπος ζωής. Δεν πήγαινε στο γιατρό, επειδή φοβόταν μήπως πέσει πουθενά στο δρόμο, ο γιατρός ήταν 5 λεπτά με τα πόδια από το σπίτι.

Και τελικά, η Μαρία ήταν τυχερή: ο σύζυγός της ανακάλυψε ότι είναι δυνατόν να καθαριστούν τα αγγεία. Διάβασε ένα άρθρο σε ένα ιατρικό περιοδικό και με δυσκολία έπεισε τη Μαρία να συμβουλευτεί τον γιατρό αυτού του άρθρου, τον δάσκαλό μου Martin Fleming. Ο Δρ Martin ακύρωσε αμέσως το κύριο φάρμακο της Μαρίας, το οποίο σύντομα θα την σκότωνε, το άλλαζε σε φάρμακο διαφορετικής ομάδας και της είπε να τηρήσει αυστηρά το πρόγραμμα φυτικών φαρμάκων για τον καθαρισμό των αγγείων. Έπρεπε να απαλλαγεί από τη χοληστερόλη, το ασβέστιο και τα άλατα στα αγγεία.

Μετά από 2 εβδομάδες, η αρτηριακή πίεση της Μαρίας σταμάτησε να αυξάνεται πάνω από 170/120, και ένα μήνα αργότερα οι γιατροί δεν πίστευαν ότι είχε υπέρταση επί 17 χρόνια. Η Μαρία ήταν υγιής.

Ο καθηγητής μου ανέλαβε ένα επιστημονικό έργο και η Μαρία έγινε ασθενής μου. Είναι τώρα 68 ετών. Την εξετάζω κάθε έξι μήνες και βεβαιώνω ότι είναι απολύτως υγιής. Ως προληπτικό μέτρο, της δίνω ένα νέο συμπλήρωμα, το CardioFort.

Η Μαρία παίζει με τα εγγόνια της, πάει βόλτα με το σκύλο για 2 ώρες την ημέρα και δεν θυμάται καν την πίεση, τον πόνο, την δύσπνοια και τις ζαλάδες που είχε. Αλλά αν δεν είχε έρθει τότε να συμβουλευτεί τον καθηγητή μου, θα ζούσε λιγότερο από ένα χρόνο.

Επομένως, εάν πάτε σε γιατρό, φροντίστε να τον ρωτήσετε πώς να καθαρίσει τα αιμοφόρα αγγεία.

– Τι είναι αυτό το συμπλήρωμα – CardioFort που συνταγογραφείται στον ασθενή;

Το CardioFort είναι συμπλήρωμα νέας γενιάς. Αναπτύχθηκε από τον καθηγητή μου με την επιστημονική του ομάδα. Η διεθνής κοινότητα είναι ευχαριστημένη, αυτό είναι το πιο προηγμένο εργαλείο μέχρι σήμερα. Τώρα οι διεθνείς εταιρείες παλεύουν για το δικαίωμα να το παράγουν για να εισπράξουν μεγάλο κέρδος, αλλά ο καθηγητής συνεργάζεται σκόπιμα αποκλειστικά με τους καλύτερους περιφερειακούς κατασκευαστές, έτσι ώστε οι τιμές για το CardioFort να μην ανεβαίνουν στα ύψη.

Η σύνθεση του CardioFort είναι απολύτως φυσική, το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό, δεν υπάρχουν παρενέργειες. Καθαρίζει τα αιμοφόρα αγγεία και τα αναζωογονεί για 25 χρόνια.

Το CardioFort συνδυάζει τα αποτελέσματα όλων αυτών των φυτικών παρασκευασμάτων που πριν από 23 χρόνια ο καθηγητής μου συνταγογράφησε στην Μαριά ξεχωριστά. Ήταν πλέον σε θέση να απομονώσει καθαρότερα συμπυκνώματα που, όταν συνδυάζονται, ξεπερνούν μια σειρά φαρμάκα και σκόνες από προηγούμενες γενιές.

Το CardioFort πρέπει να λαμβάνεται από όλους άνω των 40 ετών. Το παίρνω επίσης για προφύλαξη. Μία θεραπεία για 30 ημέρεςκαι δεν χρειάζεται να αλλάξετε τον τρόπο ζωής σας για ένα χρόνο και να μην φοβάστε την υπέρταση.

Πώς ακριβώς λειτουργεί το CardioFort – οδηγιες, τιμη, συστατικα

Είναι ένα συμπλήρωμα μακράς δράσης. Αφαιρεί τη βασική αιτία της πίεσης: στα ακάθαρτα αγγεία. Αυτά είναι η χοληστερόλη, τα άλατα και το συσσωρευμένο ασβέστιο. Μετά τον καθαρισμό, τα αγγεία γίνονται ξανά ελαστικά και προσαρμόζονται εύκολα στη ροή του αίματος, ρυθμίζοντας την πίεση.

Αυτό συμβαίνει στο τέλος:

 • Η πίεση σταθεροποιείται
 • Οι πονοκέφαλοι εξαφανίζονται
 • Το σάκχαρο στο αίμα δεν αυξάνεται
 • Δεν εμφανίζεται αυξημένος καρδιακός παλμός
 • Δυσκολία στην αναπνοή δεν εμφανίζεται
 • Νιώθετε υπέροχα το πρωί για όλη την ημέρα

Θα αισθάνεστε 20-30 χρόνια νεότεροι. Έτσι, μπορούμε να πούμε ότι το CardioFort δίνει πολλές δεκαετίες πλήρους ζωής.

Το CardioFort δεν ανακουφίζει απλώς την αρτηριακή πίεση, μειώνει την αρτηριακή πίεση και αντιμετωπίζει τα αίτια της.

Το CardioFort δεν διαφημίζεται στην τηλεόραση. Γιατί;

Δεδομένου ότι το CardioFort προστατεύεται από τεράστιες άπληστες εταιρείες που θα αυξήσουν τις τιμές δέκα φορές περισσότερο, τώρα το συμπλήρωμα παράγεται από μικρά εργοστάσια. Δεν γίνεται να παρέχεται σε ολόκληρη τη χώρα ταυτόχρονα, επειδή η διαφήμιση σε μεγάλες ποσότητες θα βλάψει τους παραγωγούς. Αν μάθατε για το CardioFort τώρα, ξέρετε ότι είστε απίστευτα τυχεροί.

Προς το παρόν το CardioFort μπορείτε να το παραγγείλετε μόνο στην επίσημη ιστοσελίδα.

Παρεμπιπτόντως, παρά την έλλειψη διαφήμισης, το CardioFort είναι διάσημο προϊόν και το γνωρίζουν οι πολιτικοί, οι επιχειρηματίες και το παραγγέλνουν για τον εαυτό τους και τις οικογένειές τους.

Προγραμμα εκπτωσησ

Εάν μεταβείτε στον επίσημο ιστότοπο τώρα,

θα πάρετε το CardioFort με έκπτωση 50%. .

Όροι και προϋποθέσεις για να κερδίσετε εκπτωσεισ για το CardioFort:

 • Μόνο για προσωπική χρήση

Αυτό είναι απαραίτητο για την καταπολέμηση των εμπόρων που προσπαθούν να αγοράσουν μαζικά το CardioFort και να το μεταπωλήσουν με μεγαλύτερη τιμή.

 • Υποβάλετε μια αίτηση μέσω του επίσημου ιστότοπου

Η παραγγελία μέσω του επίσημου ιστότοπου αποτελεί εγγύηση ποιότητας και προστασίας από τους εμπόρους.

Απαλλαγείτε από την υπέρταση και τις σχετικές ασθένειες 67% πιο γρήγορα – CardioFort Drops χρηση, δουλευει

Εκπτωση -50%

49 EUR

98 EUR

CardioFort Drops κριτικες, γνωμες, σχολια

Μάριος Αλεξόπουλος

Πότε θα επαναληφθεί το πρόγραμμα εκπτώσεων; Χρειάζομαι πραγματικά αυτό το CardioFort, αλλά αυτή τη στιγμή δεν έχω χρήματα για την πλήρη θεραπεία

Μιχάλης Μαυρίκης (συντάκτης)

Μάριε, από όσο γνωρίζω, τον επόμενο χρόνο θα ξεκινήσουμε ένα νέο προϊόν, αλλά αυτό δεν είναι σίγουρο.

Μάριος Αλεξόπουλος

Ωχ Μιχάλης τι κρίμα! Δεν ξέρω καν τι να κάνωΔεν έχω καθόλου χρήματα τώρα

Κατερίνα Παναγιωτάκη

Μιχάλη, ίσως έχετε συγγενείς ή φίλους στην περιοχή όπου υπάρχουν εκπτώσεις; Θα μπορούσατε να τους ζητήσετε να παραγγείλουν με έκπτωση. Εκτός αν αποφασίσουν να κρατήσουν τα χρήματα για τον εαυτό τους, εκεί, σύμφωνα με τους όρους του προγράμματος, μόνο μία θεραπεία μπορεί να γίνει παραγγελία ανά άτομο.

Χριστίνα

Παρήγγειλα για 2 μήνες θεραπείας στο φαρμακείο. Πέρυσι, όταν το CardioFort ήταν ακόμα στα φαρμακεία. Και, ειλικρινά, δεν το μετανιώνω! Αν και αποδείχθηκε λίγο ακριβό, δεν λυπάμαι για τα χρήματα που ξόδεψα. Μόνο φέτος, έχω ήδη εξοικονομήσει σχεδόν την ίδια ποσότητα σε άλλα φάρμακα. Μου διευκόλυνε πραγματικά την ζωή! Στα 52, ένιωθα γριά. Και εδώ σε 2 μήνες ξέχασα τι θα πει πίεση, νιώθω πολύ νέα (αν καταλαβαίνετε τι εννοώ)! Έτσι, ακόμη και αν δεν υπάρχει πρόγραμμα έκπτωσης στην περιοχή σας, παραγγείλετε το χωρίς έκπτωση, σε οποιαδήποτε τιμήδεν θα το μετανιώσετε! Μου φαίνεται ότι αυτό το CardioFort σύντομα θα απαγορευτεί στις Ηνωμένες Πολιτείες, καταστρέφει τη ζωή πολλών εταιρειών και τους στερεί τα κέρδη.

Ανίτα Πάνια

Το CardioFort είναι το καλύτερο συμπλήρωμα όλων. Πρώτα πήρα το adelfan και μετά το Erinit. Ένα ξεπερασμένο συμπλήρωμα, το ξέρω. Αλλά δεν μου αρέσει να πηγαίνω σε γιατρούς, και δεν με ενοχλούσε πολύ. Το πήρα περιστασιακά όταν η αρτηριακή πίεση αυξήθηκε ή υπήρχαν καρδιακά προβλήματα. Αλλά ξαφνικά σταμάτησαν να εργάζονται. Στη συνέχεια πήγα στο γιατρό, και με συμβούλεψε να δοκιμάσω το νέο φάρμακο CardioFort (ένας νεαρός γιατρός πιθανώς εξακολουθεί να πιστεύει ότι το φάρμακο πρέπει να προορίζεται για ανθρώπους και όχι για άντληση χρημάτων!) Οι κάψουλες με βοήθησαν από την πρώτη μέραη πίεση αμέσως μειώθηκε, αλλά ξεκίνησα να ακολουθώ την πορεία σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού. Μετά από 3 εβδομάδες, ξέχασα εντελώς τι είναι η υπέρταση. Οι κιρσοί που με βασάνισαν για 10 χρόνια, τώρα έχουν εξαφανιστεί! Είχα επίσης πρόβλημα υγείας, και τώρα δεν υπάρχει ίχνος αυτού του προβλήματος. Νιώθω υπέροχα, όπως όταν ήμουν νέα!

Δήμητρα Παπαδοπούλου

Σας ευχαριστώ! Κατάφερα να παραγγείλω ένα στη μισή τιμή. Θα το δοκιμάσω σύντομα.

Γιώργος

Και πόσα συμπληρώματα σε έκπτωση υπήρχαν σύμφωνα με το πρόγραμμα;

Μιχάλης Μαυρίκης (συντάκτης)

Το πρόγραμμα έκπτωσης έχει προγραμματιστεί για τον τρέχοντα μήνα και έχουν παρασχεθεί 30.000 πακέταπροϊόντων

Παναγιώτης Μίχος

30.000 πακέτα ανά χώρα; Αυτή είναι μια σταγόνα στον ωκεανό

Αποστόλης Λέχου

Είμαι έκπληκτος με τους freeloaders!!! Και όχι μόνο εγώ! Όταν συνειδητοποίησα ότι χρειαζόμουν αυτό το CardioFort, δεν περίμενα ότι θα είναι σε τέτοια τιμή! Αλλά για μένα και πάλι είναι ακριβά, όμως δανείστηκα και το παρήγγειλα.

Νικολέτα Στεργίου

Μην κρίνεις για να κριθείς! Δεν ξέρετε σε ποια κατάσταση βρίσκεται αυτό το άτομο! Ίσως είναι ανάπηρος και δεν δουλεύει, απο πού μπορεί να πάρει τα χρήματα;

Χριστίνα

Τα δάχτυλα της μητέρας μου άρχισαν να μουδιάζουν, ένας γιατρός που γνώριζε την συμβούλεψε να καθαρίσει τα αιμοφόρα αγγεία. Έχω συνταγογραφήσειστατίνες“, αλλά διάβασα ότι μπορούν να προκαλέσουν καρκίνο του παχέος εντέρου και αποφάσισα να μην το ρισκάρω. Ως αποτέλεσμα, ανακαλύψαμε κατά λάθος το CardioFort. Παρήγγειλα το CardioFort σχεδόν παράνομα. Αλλά δεν χρειάστηκε να περιμένω πολύ για τα αποτελέσματα. Μετά από μερικές ημέρες, το χρώμα του προσώπου, των μαλλιών και των νυχιών της έχει βελτιωθεί αισθητά. Η γενική κατάσταση του σώματος έγινε καλύτερη και από τη δεύτερη εβδομάδα τα δάχτυλά της έπαψαν σχεδόν να μουδιάζουν. Το μούδιασμα εξαφανίστηκε μετά από 1,5 μήνες επιπλέον η πίεση επανήλθε στο φυσιολογικό. Η μαμά έγινε πολύ ενεργητική, η μνήμη της βελτιώθηκε, οι αρθρώσεις της σταμάτησαν να πονάνε ακόμη και σε κακές καιρικές συνθήκες. Γενικά, το συμπλήρωμα είναι σούπερ, το συνιστώ σε όλους

Κατερίνα Ι.

Παρήγγειλα το CardioFort επειδή είχα προβλήματα με την αρτηριακή πίεση, γιατί σχεδόν κάθε μέρα τα βράδια είχα πονοκέφαλο και τίποτα δεν με βοήθησε. Ακόμα και τα παυσίπονα δεν βοήθησαν. Αν και αργότερα ανακάλυψα ότι το κεφάλι μου πονάει λόγω της πίεσης. Ένας υπάλληλος μου συνέστησε το CardioFort και κατάφερα να το παραγγείλω μέσω ενός προγράμματος έκπτωσης. Ήμουν πολύ χαρούμενη. Σε 2 μήνες έγινα ένα εντελώς διαφορετικό άτομο! Συνειδητοποίησα ότι πριν καθαρίσω τα αγγεία, στην πραγματικότητα δεν ζούσα καθόλου. Οι πονοκέφαλοι δεν με ενοχλούν πλέον, οι κιρσοί έχουν εξαφανιστεί και το πιο σημαντικόΕΧΩ ΧΑΣΕΙ 20 KG! Από 94 κιλά πήγα 74 κιλά! Αυτό σημαίνει ομαλοποίηση της κυκλοφορίας του αίματος! Σίγουρα θα συνιστούσα το CardioFort σε όλους!

Μαρία Δέδε

Ευχαριστώ για τα σχόλιά σας! Πραγματικά δεν μου αρέσει να πηγαίνω στα νοσοκομεία, ειδικά εάν οι γιατροί συνταγογραφούν ακριβά φάρμακα ήμη τυπικά” (θυμάμαι ότι δεν μπορούσα να βρω αυτές τις παράξενες, “ασυνήθιστεςσυνταγογραφούμενες οφθαλμικές σταγόνες σε οποιοδήποτε φαρμακείο στην πόλη μας). Και οι γιατροί δεν είναι πάντα σε θέση να «δουν» την εσωτερική ουσία του προβλήματος στο σώμα μας. Για σχεδόν ένα χρόνο τώρα, τα χέρια μου μούδιαζαν. Χάρη στα σχόλιά σας, θα δοκιμάσω αυτό το CardioFort. Ακόμα κι αν δεν θα με βοηθήσει να ξεφορτωθώ απο το μούδιασμα, δεν είναι ποτέ επιβλαβές να καθαρίζετε τα αιμοφόρα αγγεία! Πώς να χρησιμοποιήσετε το φυσικό προϊόν. Σας ευχαριστώ!

Βαρβάρα Στέλιου

Ευχαριστώ για αυτό το άρθρο! Το βρήκα πάνω την ώρα. Πρόσφατα, έλεγξα τα επίπεδα χοληστερόλης μου και ο γιατρός μου έδωσε μια σειρά στατινών. Αντί για στατίνες, θα δοκιμάσω το CardioFort, η φυσική σύνθεση με εμπνέει και μου δίνει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Γαλίνη

Άκουσα για αυτήν τη μέθοδο καθαρισμού των αιμοφόρων αγγείων, αλλά δεν την έχω δοκιμάσει ακόμηΝομίζω ότι τώρα είναι η ώρα να δοκιμάσετε

Βίκυ Θάνου

Ρίσκαρα και δεν το μετανιώσα. Εάν υπάρχουν προβλήματα με τα αιμοφόρα αγγεία, προτείνω αυτό το προϊόν. Δεν υπήρχαν παρενέργειες και ήμουν ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα.

Κα Νίνα

Έχω υψηλή χοληστερόλη και είχα συνταγογραφηθεί PITAVASTATIN (LIVAZO). Δεν μπορούσα να τα πιω ακόμη και για μία εβδομάδα, όλοι οι λεμφαδένες ήταν πρησμένοι, ειδικά στο λαιμό, δεν μπορούσα να γυρίσω το κεφάλι μου. Επιπλέον μειώθηκε η όραση μου. Κυριολεκτικά μετά από 4 ημέρες λήψεις άρχισαν να θολώνουν τα μάτια μου. Ο γιατρός είπε ότι μπορεί να είναι απο τα φάρμακα, υπάρχουν πιθανές παρενέργειες. Ορίστηκε αντικαταστάτη – KRESTOR (ROSUVASTATIN), αλλά φοβόμουν και δεν άρχισα να το χρησιμοποιώ. Τώρα αναρωτιέμαι αν πρέπει να δοκιμάσω το CardioFort, η φυσική σύνθεση δεν πρέπει να έχει τις ίδιες παρενέργειες;

Θανάσης Γκρέκος

Το CardioFort κατα της χοληστερίνης είναι η πρώτη θεραπεία! Δεν υπάρχουν παρενέργειες. Στην πραγματικότητα, δεν υπάρχει τίποτα που να δίνει παρενέργειεςόλα είναι φυσικά. Εκτός αν κάποιος έχει μια σπάνια αλλεργία σε αυτό.

Μπόρις

Η καλύτερη θεραπεία χοληστερόλης είναι η ΔΙΑΤΡΟΦΗ!

Αποστολία Καπετανίδη

Η διατροφή θα βοηθήσει στην προστασία από το σχηματισμό νέων αποθέσεων, αλλά δεν θα επηρεάσει τα παλιά. Πιστέψτε με, έχω περάσει αυτήν την ιστορία με δίαιτες περισσότερες από μία φορές.

Κικη Μαρίνου

Η συνολική μου χοληστερόλη ήταν 6,8, κάτι που είναι πολύ υψηλό για μένα. Συνεχής ζάλη, αύξηση της πίεσης και αδιαθεσία. Και μετά από 2 μήνες από τη λήψη, έπεσε στο 3,4, αλλά αυτό που είναι σημαντικό είναι η υγεία μου! Τώρα δεν χρειάζεται να δοκιμάσω. Κατάλαβα τη διαφορά, όταν είδα την φυσική μου κατάσταση να καλυτερεύει. Οι άνθρωποι με βλέπουν και λένε ότι ακόμη και η ομιλία μου έχει γίνει καλύτερη! Αλλαγές σε όλα.

Βενετία Αλέκου

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Θέλω να το δοκιμάσω. Αυτό το πρόβλημα πίεσης με εμποδίζει να ζήσω

Γωγώ Φάνου

Σας προτείνω να δοκιμάσετε το CardioFort είναι υπέροχο, ένα από τα πιο οικονομικά και αποτελεσματικά συμπληρώματα! Σε σύγκριση με άλλα συμπληρώματα, αποδεικνύεται 10 φορές φθηνότερα και το αποτέλεσμα είναι 10 φορές μεγαλύτερο και δεν υπάρχουν παρενέργειες.

Latest Recipes