Diaxil România, mod de preparare, pret, comentarii – s-a decis alocarea unei cote pentru tratamentul diabetului zaharat

Must Try

Inițiatorul acestei decizii a devenit endocrinologul șef al orașului – Ecaterina Dimetresco. În opinia ei, autoritățile ar trebui să acorde atenție indisponibilității medicamentelor eficiente pentru majoritatea populației țării noastre.

Motivul pentru acest tratament a fost o statistică terifiantă. Peste 70% dintre cetățenii români cu vârsta peste 40 de ani suferă de diabet zaharat. Și în 2020 – 2021, s-au rezumat statistici din care s-a dovedit că în 93% din cazuri diabetul duce la o stare de comă severă.

“Oamenii mor nu din cauza virusului, ci din cauza diabetului și a complicațiilor cauzate de acesta! Amintiți-vă acest lucru o dată pentru totdeauna!”- spune Ecaterina Dimetresco.

Statisticile sunt șocante! Epidemia a luat 25 de mii de vieți, iar aproape 300 000 de români au murit de diabet în aceeași perioadă.

Și cel mai amuzant și mai trist lucru este că 75,87% din cazurile severe de complicații cauzate de viruși sunt persoane cu diabet zaharat! Dacă nu ar fi avut această boală, care distruge nemilos sistemul imunitar, ar fi suferit totul asimptomatic. Și acesta este principalul grup de risc. Și din nou, nimeni nu vorbește despre asta, pentru că apare imediat întrebarea – ce faceți pentru a trata această boală insidioasă?

Un fapt și mai înspăimântător este că oamenii pur și simplu nu tratează aceste boli sau pur și simplu nu știu cum să o facă. Medicii din policlinici interne nu sunt interesați să-și trateze pacienții, din acest motiv sunt prescrise medicamente învechite și ineficiente. În clinicile plătite, vi se pot oferi medicamente europene de înaltă calitate, dar nu mai mult de 8% dintre locuitorii țării își pot permite un astfel de tratament.

“Diabetul zaharat nu este tratat în țara noastră”

Medicamentele pentru diabet, care sunt prescrise oficial oamenilor, îndeplinesc o funcție importantă – pompează bani din buzunarele pacienților în buzunarele oligarhilor medicali.

Aceștia sunt droguri legalizate. Gândiţi-vă singur. Pacientul ia o pastilă, starea lui se îmbunătățește. Efectul medicamentului se oprește și nivelul zahărului crește din nou. Așa funcționează toate drogurile. Pentru a vă simți bine, trebuie să căutați o nouă “doză”.

Principalul lucru de înțeles este următorul: în situații de urgență, medicamentele “chimice” sunt necesare și importante. Ei salvează vieți atunci când este nevoie de ajutor urgent. În Primul Război Mondial, de exemplu, heroina a fost folosită pe câmpul de luptă, astfel încât răniții să nu moară din cauza șocului de durere.

Dar dacă luați în mod constant pastile, ele distrug corpul. La fel ca heroina. Nu atât de repede, dar principiul de funcționare este același. Și pentru a scăpa de efectele secundare, vi se vor vinde mai multe pastile. Și mai mult. Și mai mult. Cu cât este mai mult, cu atât mai bine pentru farmacii și afaceri farmaceutice.

Ca urmare, oamenii trăiesc de ani de zile pe medicamente. Dar ce fel de viață este asta? Când bărbați nu încă bătrâni, puțin peste 50 de ani, câștigă prostatită și își pierd potența. Când apare oboseală cronică, obezitate, picioarele încep să se umfle, astfel încât să puteți merge cu greu, degetele devin amorțite. Apoi, există tulburări gastro-intestinale și pietre la rinichi din cauza excreției intense de săruri și zahăr.

Unele comprimate, atunci când sunt luate pentru o lungă perioadă de timp, sunt în general oncogene. Uitați-vă la statisticile despre cancer – aceasta este o adevărată epidemie.

Nu vorbesc despre astfel de lucruri mici, cum ar fi probleme de somn, tinitus, pierderea vederii. Și lista continuă să crească. Și există un singur motiv – un nivel crescut de glucoză în sânge și, ca rezultat, diabetul, pe care nimeni nu îl tratează. Deși remediul există deja și arată rezultate excelente.

“Încerc să realizez acest lucru de mai bine de doi ani”

Ecaterina Dimetresco – profesor universitar la Departamentul de Endocrinologie al Universității de Medicină și Farmacie Carola Davila, doctor în științe medicale, doctor emerit al României. Medic șef din București. Membru al Consiliului de Administrație al Societății de Endocrinologie din România. Membru al Consiliului Internațional pentru diagnosticul diabetului zaharat acut (SUA/Europa). Membru al Consiliului de experți al Comisiei de Atestare Superioară pentru terapie. Membru cu drepturi depline al Societății Europene de Endocrinologi. Cercetător șef și coordonator național al multor studii internaționale multicentrice din 1997, inclusiv: FRAXIS, TIMI 16, 25, 46; OASIS 6, 8 și altele.

Ecaterina Dimetresco: “Aproape în fiecare zi de mulți ani, mă confrunt personal cu neglijența medicilor în tratamentul diabetului zaharat. Nimeni nu vrea și cel mai important nu are capacitatea de a trata în mod corespunzător pacienții lor. Sistemul nostru de sănătate este acum în stadiul Epocii de piatră și nu sunt timid să vorbesc despre asta în mod deschis. Până când salariile medicilor nu vor fi ridicate la nivelul adecvat, iar companiile de asigurări nu vor plăti pentru tratament, nu vom face un singur pas în dezvoltarea sistemului nostru de sănătate.

Am lucrat la aceste probleme în ultimii 2 ani, dar tot ce am reușit să obțin sunt cote de la Centrul Medical Național de endocrinologie pentru distribuirea preferențială a medicamentelor pentru tratamentul diabetului zaharat.

De asemenea, mă bucur și de acest rezultat, pentru că acum vom putea oferi o parte semnificativă a locuitorilor țării noastre medicamentele necesare. Acesta este într-adevăr un progres și sper că situația se va îmbunătăți doar în viitor.”

Ordin Nr. 75Р7218 din 01.02.2023 an. Ce este Diaxil, mod de utilizare, compozitie

Conform Ordinului Centrul Medical Național de Endocrinologie a achiziționat pe cheltuiala sa proprie medicamentul european Diaxil cu marca românească în valoare de 74 000 de ambalaje. Medicamentul va fi livrat policlinicilor din orașele mari pentru distribuirea preferențială, iar medicamentul va fi distribuit în toată România, cu posibilitatea de a-l comanda prin Internet.

Pentru a face acest lucru, vor fi create trei site-uri specializate care vor putea rezista afluxului masiv de utilizatori de Internet.

Departamentul de Endocrinologie al Universității de Medicină și Farmacie Carol Davila, reprezentat de profesorul Ecaterina Dimitresco, a fost numit responsabil de distribuția medicamentului.

Diaxil instructiuni, efecte adverse, ingrediente – de ce a fost ales anume acest medicament?

Diaxil este un remediu european modern care s-a dovedit pe piața europeană ca fiind cel mai bun remediu pentru tratamentul și prevenirea diabetului zaharat și a complicațiilor acestuia, precum și prevenirea bolilor concomitente, cum ar fi

 • Neuropatie diabetică
 • Retinopatie diabetică
 • Obezitate
 • Boli cardiovasculare
 • Gastroenterită
 • Cetoacidoză diabetică
 • Stare hiperglicemică hiperosmolară
 • Hipertensiune arterială
 • Deshidratare
 • Comă
 • Defecte cardiace
 • Prolapsul valvei mitrale
 • Insuficiență cardiacă
 • Tromboză
 • Tromboflebită
 • Trombocitopenie
 • Extrasistolă
 • Embolie

Ecaterina Dimetresco: “Remediul generează celule imune speciale “reprogramate” care, după o anumită perioadă de timp, restaurează și purifică vasele de sânge, rezolvând problema cu zahăr ridicat și, în același timp, eliminând o persoană de o mulțime de probleme asociate cu sistemul circulator. Celulele pătrund în interior și îndepărtează ușor zahărul, curățând complet vasele de sânge. Datorită acestui fapt, indicele de zahăr din sânge este complet stabilizat și cauza principală a diabetului zaharat este eliminată. O persoană devine complet sănătoasă.”

Diaxil mod de preparare, contraindicatii – scăpați de 7 boli în 7 săptămâni

Ce veți obține după un curs de tratament cu Diaxil?

Normalizarea nivelurilor de glucoză

Medicamentul are un efect extrem de benefic, și anume, reduce rezistența la insulină. Aceasta este o proprietate foarte remarcabilă. Componentele biologic active ale medicamentului pătrund direct în celulele mușchilor, grăsimilor și ficatului și le stimulează astfel încât să înceapă să răspundă mai bine la prezența hormonului în sânge. În medicină, acest proces se numește “formarea celulelor secundare”. Ca urmare, în timp, celulele încep să consume glucoză mai activă, ceea ce duce la o scădere a concentrației sale în sânge. Pentru organism, acesta este cel mai sigur mod de a consuma glucoză.

Restabilirea vaselor de sânge

Principalul efect al Diaxil este că nu numai că elimină zahărul din sânge, ci și normalizează nivelurile de glucoză. De asemenea, dizolvă zahărul care a pătruns deja prin pereții vaselor. Ei, ca și cum ar fi eliberați de gheață, dobândesc din nou posibilitatea de îngustare și dilatare. Cheagurile de sânge sunt dizolvate, vasele de sânge sunt curățate. Capilarele mici sunt restaurate. Ca urmare, tensiunea arterială a unei persoane nu crește, slăbiciunea și somnolența dispar, iar vindecarea rănilor și tăieturilor se îmbunătățește.

Îmbunătățirea stării pielii, a oaselor și a mușchilor

Chiar și pielea grav afectată este restabilită. Ulcerele se vindecă, pielea nu mai supură și se usucă. Același lucru se întâmplă și cu oasele, compoziția lor sănătoasă este restabilită, nu mai este fragilă. Recuperarea are loc în toate țesuturile, mușchii devin elastici.

Îmbunătățirea acuității vizuale

Chiar și vederea grav afectată va începe treptat să se recupereze.

 • Acuitatea vizuală se îmbunătățește de la 0,5 la 2,1 unități.
 • Presiunea ochilor este normalizată
 • Simptomele cataractei scad

Eliminare de excesul de greutate

Excesul de greutate este ceva care agravează starea unui pacient cu diabet zaharat de 4-5 ori. Prin urmare, una dintre acțiunile Diaxil este pierderea în greutate. Acest lucru se întâmplă din două motive. În primul rând, celulele încep să proceseze activ zahărul în energie. În al doilea rând, complexul conține un extract puternic concentrat de Helianthus tuberosus, care este un puternic arzător natural de grăsimi.

Normalizarea potenței

Mulți diabetici sunt neputincioși. Una dintre acțiunile uimitoare ale Diaxil este normalizarea nivelului de testosteron și restabilirea potenței sănătoase. Chiar și la venerabila vârstă de 70 de ani, bărbații sunt surprinși să observe că puterea masculină s-a întors la ei.

Sistemul imunitar începe să funcționeze

Îmbunătățește alimentarea cu sânge a măduvei osoase, care este implicată în producerea de celule imune. Aceasta duce la o creștere a apărării organismului.

Sistemul nostru imunitar este un protector nu numai împotriva virușilor. Funcția principală a sistemului imunitar puternic este protecția împotriva celulelor canceroase. Un sistem imunitar puternic recunoaște și distruge celulele canceroase în timp. Nu permite apariția unei tumori cu drepturi depline.

Imunitatea care funcționează cel puțin 50% este deja o barieră insurmontabilă pentru viruși. Și acest lucru este, de asemenea, foarte important astăzi.

Ce ar trebui să facă pentru a obține Diaxil la promoție? Diaxil comandă, pret

În perioada de distribuire preferențială a medicamentului până necesar:

 • Să completați formularul de cerere .
 • Să așteptați apelul operatorului și să indicați la ce adresă să livreze medicamentul.
 • După 2-5 zile (necesare pentru livrare), primiți medicamentul prin poștă sau curier.

Medicamentul este livrat în orice regiune a României.

Diaxil forum: pareri, comentarii despre Diaxil

Ilona Lazar

Am lăsat o cerere, m-au sunat înapoi, mi-au oferit consultații, mi-au spus că coletul a fost trimis, să-l aștept în 2-3 zile la oficiul poștal. Dacă e așa, mulțumesc.

Alexandru Mocanu

Oameni, este pe gratis))Cumpărați-l în timp ce dau))

Olivia Vasilică

Sora mea locuiește în Barcelona, special am sunat-o pentru a afla dacă au un astfel de remediu, spune că da, dar medicii lor îl prescriu gratuit în detrimentul asigurării.

Mădălin Teodorescu

Cui îi pasă? Principalul lucru este că la noi îl distribuie în cadrul unui program preferențial, deși nu am înțeles de ce a fost doar o zi.

Lucia Drăgan

Mădălin Teodorescu, pentru că dacă avem la o promoție, atunci acum toată lumea va începe să cumpere, chiar și cei care nu au probleme, deci, pentru viitor. Cunoașteți țara noastră. Și pentru întreaga Românie 70 de mii de cutii reprezintă câteva ore de timp, iar cât vor mai trimite ei la clinici?

Alexandra Stăruială

Cei mai mulți dintre ei vor merge la policlinici, deși orașele mari, iar cei mici trebuie să reușească să comande prin Internet, deși nici toată lumea nu o va primi și chiar și medicii vor încerca să câștige bani și să le vândă, deci este mai bine să comandați prin Internet.

Vlad Andreescu

Sunt tratat cu acest medicament, curăță foarte bine sângele, am încetat să alerg la toaletă, a apărut puterea, se pare că încep să trăiesc normal. Vă recomand să-l cumpărați chiar și pentru o mulțime de bani, dacă este posibil, nimic nu m-a ajutat la fel de mult ca Diaxil.

Viorela Crăciun

M-au sunat înapoi, au spus că au mai rămas mai puțin de o mie de pachete, iar Demitresco a menționat că vor distribui medicamentul unei părți SEMNIFICATIVE a populației țării. Adică, vor exista mai multe astfel de distribuiri?

Florin Nițu

Viorela Crăciun, poate că vor să o împartă în mai multe părți, ar fi bine. Am sunat deja toate rudele și prietenii mei și am dat un link către această știre, astfel încât să poată comanda, îi sfătuiesc pe ceilalți să facă același lucru.

Mădălin Stan

Am reușit să comand pentru mine și soția mea, ambii suntem diabetici cu experiență. Mulțumesc!

Roberta Slăboiu

Chiar au început să facă ceva pentru oamenii obișnuiți din țara noastră?

Bogdan Gheorghiu

Am citit detaliile despre medicamentul pe site! Impresionant!

Narcisa Lazăr

Am comandat 3 pachete. Vom fi tratați cu întreaga familie, zahărul la toți este crescut.

Igor Stoica

Sunt unul dintre cei care au încercat deja Diaxil. Zahărul s-a normalizat. Setea a dispărut, gura uscată, de asemenea, am încetat să alerg la toaletă de multe ori, nu mai am amețeli. Am verificat zahărul după curs în fiecare zi – nu a crescut. Au trecut 2 luni de la tratament. Mă simt ca o persoană sănătoasă. Îl recomand tuturor.

Lidia Ciocîrlan

Oricine are chiar și cel mai mic indiciu de probleme cu zahărul – asigurați-vă că îl luați, dar cei care comandă pur și simplu așa nu sunt oameni buni. La urma urmei, nu va primi doar cei care au nevoie de acesta! Gândiți-vă la asta!

Sebastian Ursu

L-am folosit de mult timp, ajută bine.

Mădălina Chirilă

Prieteni, sper că voi veți fi fericiți ca și mine. Nu mai speram la o viață fără diabet. Mulțumesc creatorului remediului. Mult noroc tuturor!

Elisabeta Grigoriță

Nu știu cum să vă mulțumesc! Mulțumesc foarte mult și toate cele bune!!!

Latest Recipes