Electricity saving box България, инструкция, цена, отзиви – устройство за пестене на енергия

Must Try

Electricity saving box употреба, какво е, цена

Electricity saving box мнение, коментари, форум

Electricity saving box България, къде да купите, отзиви

Electricity saving box поръчка, инструкция, мнения

Плащането на комунални услуги в тези времена може значително да повлияе на семейния бюджет. И по-голямата част от тези разходи са сметките за електричество. И така, как можете да намалите разходите и да спестите енергия?

Уверете се, че всеки изключва светлината след себе си, готвенето на слаб огън е добро, но не е изчерпателно решение на проблема, тъй като подобни мерки не носят осезаеми резултати. Сега не е нужно да се тревожите за големи сметки. Благодаря Electricity saving box можете да спестите парите си.

В тази статия ще можете да разберете какво е Electricity saving box, как да използвате продукта според инструкция, какви компоненти влизат в състава му, да прочетете цялата истина за Electricity saving box къде да купите Electricity saving box на ниска цена поръчка в България, да прочетете мнения, мнение, отзиви и коментари за Electricity saving box на форум.

Какво е Electricity saving box?

С нарастването на цените на енергията, в частност на електроенергията, както и с увеличаването на броя на битовите електроуреди за всеки включен към електрозахранването, потребителят има абсолютно логично решение да вземе мерки за нейното пестене. Има много начини за пестене на електроенергия, но не толкова отдавна се появи ново, според производителя, иновативно устройство, което значително ще намали консумацията на електроенергия както в апартамента, така и в къщата. Това устройство се нарича Electricity saving box.

Electricity saving box е иновативно устройство, благодарение на което можете не само да пестите електроенергия, но и да предпазвате домакинските уреди от пренапрежения, като по този начин увеличавате експлоатационния живот на електрическите лампи и електрически стоки. Основната задача на енергоспестяващото устройство Electricity saving box е да намали загубата на електроенергия в къщи, апартаменти, дачи и вили.

Основни функции:

  • Подобряване на основните параметри на мрежата
  • Разтоварване на мрежата от реактивни токове
  • Икономия на енергия от 10-25% в зависимост от качеството на мрежата и основните консуматори

Electricity saving box е енергоспестяващо устройство, което ще позволи на всеки да минимизира разходите си за енергия. До 40% от средствата, които харчите месечно за плащането му, могат да се превърнат в по-приятна позиция в бюджета ви. Сред аналозите спасителят има значително предимство – законност. Той е възможно най-лесен за използване, просто трябва да го свържете към контакта, който е най-близо до плота. След това ще започне процесът на преобразуване на реактивната енергия в активна енергия и ще спестите вашите пари, като елиминирате необходимостта да плащате за безполезни киловати.

Как работи това чудодейно изобретение?

Енергоспестяващото устройство е свързано към веригата “генератор-товар” успоредно с товара след електромера. В този случай реактивните токове правят локални колебания между индуктивните елементи на товара и статичния преобразувател и не циркулират през AC мрежата между захранващия трансформатор и товара.

Спестяването на електроенергия с помощта на енергоспестяващо устройство се постига чрез подобряване и нормализиране на структурата на електрическия поток, динамично поглъщане или освобождаване на реактивна мощност, намаляване на загубите на съпротивление и елиминиране на пренапрежения в мрежата.

Сега можете да спестите 20-40% от месечните си сметки за електроенергия! И ако използвате голям брой домакински електрически уреди, тогава енергоспестяващо устройство ще бъде истинска находка за вас!

Икономия на енергия от 15–45% се постига чрез подобряване и нормализиране на структурата на електрическия поток, динамично поглъщане или освобождаване на реактивна мощност, намаляване на вредните хармоници и вредните електромагнитни вълни, намаляване на загубите на съпротивление и елиминиране на пренапреженията на мощността в мрежата.

Приблизителна консумация на енергия от електрически уреди и прогнозен процент на икономия на енергия при използване на статични енергоспестяващи устройства.

Статичният преобразувател Electricity saving box следи и активно подобрява фактора на мощността на вашите лични и професионални уреди.

Устройството, което ще предостави на потребителя информация за потреблението на енергия в дома и офиса е битов електромер. Свържете го между контакта и устройството, което искате да управлявате и получете следните данни:

  • Параметри на електрозахранващата мрежа (напрежение, ток и честота)
  • Мощност, консумирана от товара
  • Количеството консумирана енергия
  • Стойност на консумираната енергия (включително по няколко тарифи)

За рационалното използване на това оборудване, то трябва да бъде инсталирано в гнездо до първия (най-близък) товар от измервателния уред. Това ви позволява да определите целия товар на измервателния уред и съответно да регулирате фактора на мощността.

Цена: само 190 Лева

95 Лева

Latest Recipes