Hypercaps България, коментари, цена, употреба – възрастта не е пречка да живеете добре!

Must Try

109-годишен кардиолог сподели тайната на своето дълголетие и прекрасно здраве

Опитният български кардиолог Стамен Цветков се пенсионира на 70 години, но остава млад телом и духом. Той е пенсионер от 39 години и системата за пенсионно осигуряване навярно вече го мрази! Сега този академик е на 109 години, но се чувства като на 60.

Доктор Цветков казва, че тайната на дълголетието се крие в кръвоносните съдове . Ако вените и артериите са чисти и здраве, човек може да живее 120 години и повече и да се чувства напълно здрав. Този кардиолог е живото потвърждение на това заявление.

Нашият репортер успя да вземе интервю от доктор Цветков, който изложи своя метод за удължаване на живота, основан на прочистване на кръвоносните съдове.

На 109-годишна възраст доктор Цветков получава признание от държавата. Това е снимка от работното място на д-р Цветков.

– Доктор Цветков, Вие често казвате, че кръвоносната система е основата на доброто здраве. Защо?

– Обяснението е съвсем просто. Функционирането на органите и системите в тялото зависи от качеството на кръвообращението. Циркулацията на кръвта означава доставка на кислород и хранителни вещества до вътрешните органи, както и отнасяне на въглеродния диоксид и отпадъчните продукти от метаболизма. В детството, юношеството и младостта ние се движим повече, кръвоносните съдове са млади, еластични и чисти – хранителните вещества в органите са в изобилие. С напредването на възрастта ние започваме да се движим по-малко и нашите кръвоносни съдове се запушват. Това се случва вследствие на много фактори, някои от които са вредниu (като тютюнопушене, нездравословно хранене, лоши условия на околната среда, заседнал начин на живот), а други са естествени (отлагане на липиди – процес, който протича във всички организми).

Какво означава „замърсени“ кръвоносни съдове? Представете си водопроводни тръби, пълни с ръжда. Какво се случва? Налягането на водата се повишава, а водата добива лош вкус. Същото се случва и с кръвоносните съдове. Когато холестеролът и другите вещества се натрупват по стените им, налягането се увеличава ( замърсените кръвоносни съдове са главната причина за хипертония! ), кръвта се насища с примеси, а кръвообращението се нарушава. В крайна сметка настъпват изменения във всички органи и системи в тялото. Дори по кожата.

Човешкото тяло остарява. Ако се грижите и почиствате кръвоносните си съдове, вие можете да живеете поне 20 години без заболявания на органите и ставите и вашето тяло ще функционира отлично. С други думи, прочистването на кръвоносните съдове може да удължи живота и здравето ви. И това не е просто теория. Аз препоръчвах този метод на моите пациенти и го практикувам лично. Онези, които се вслушаха в моите съвети, надживяха своите връстници.

Така постепенно се стига до замърсяване на кръвоносните съдове. Ако вие никога не сте почиствали вените и артериите си и сте над 40-годишна възраст, кръвта ви съдържа много примеси. Това може да се отрази неблагоприятно на вашето здраве и този процес вече е започнал.

– Какъв вид заболявания може да причини запушването на кръвоносните съдове?

– Както вече споменах, целият организъм страда. Най-напред се засягат органите и системите, които са пряко свързани с кръвообращението – сърдечно-съдовата система.

Отлаганията в кръвоносните съдове могат да причинят следните заболявания:

 • Атеросклероза Кръвоносните съдове престават да функционират правилно: малките кръвоносни съдове са напълно запушени, а основните съдържат големи холестеролни плаки.
 • Исхемична болест на сърцето. Стига се до липса на приток на кръв в коронарните артерии, които се запушват от примесите.
 • Инсулт Нарушенията на притока на кръв към мозъчната тъкан причиняват смърт на нервните окончания, което води до загуба на определени функции.
 • Хипертония Плаките в кръвоносните съдове водят до тяхното стесняване и съответно до повишаване на кръвното налягане.
 • Разширени вени Те се появяват в цялото тяло, а не само на краката (но там те притесняват жените най-много). Хемороидите също са резултат от разширените вени.

Венозна и артериална тромбоза Отлаганията на примеси във вените и артериите образуват кръвни съсиреци и водят до некроза на кръвоносните съдове, което причинява смърт на група клетки в тялото. Ако тромбът се отдели и навлезе в кръвния поток, той може да запуши кръвоносен съд в сърцето, причинявайки сърдечен арест, което в 70% от случаите води до смърт на пациента.

Тази ситуация се разпространява. Сърдечно-съдовите заболяващия са причина за 4 пъти повече смъртни случаи, отколкото другите заболявания. Лекарите са наясно с това и знаят, че вените и артериите трябва да се пречистват, но по някаква причина българската медицина пренебрегва този аспект. При хипертония повечето лекари предписват лекарства за понижаване на кръвното налягане. Те обаче не лекуват, а имат временен ефект. Кръвоносните съдове трябва да се почистват. И този метод се прилага в САЩ и Европа от всички хора на възраст над 35-40 години в продължение на половин век. Всички пациенти там са запознати с необходимостта за почистване на кръвоносните съдове. Продължавам да се питам защо това не се случва и у нас.

– Има ли симптоми, които могат да ни подскажат, че по стените на кръвоносните съдове има плаки?

– Има, разбира се. Основните симптоми са:

 • Мигрена
 • Проблеми с паметта
 • Хронична умора
 • Безсъние
 • Интимни проблеми
 • Нарушения на зрението и слуха
 • Високо кръвно налягане
 • Проблеми с дишането и ангина пекторис
 • Бледа кожа на краката
 • Болки в мускулите и ставите

Независимо дали имате един или повече от тези симптоми, след 30-годишна възраст вие трябва да почиствате кръвоносната си система поне веднъж на 5 години. По този начин вие ще се радвате на добро здраве.

Кръвоносните съдове имат свойството да натрупват отлагания, особено при възрастните хора. Тъкмо затова не бива да се храните с бургери и пържени картофи. След като хапнете колбас или пържено яйце, в кръвните клетки се отлага определено количество холестерол, което с течение на времето се увеличава.

– Разкажете ни Вашата тайна за почистване на кръвоносните съдове – Hypercaps какво е, съдържание

– До неотдавна процесът на почистване на кръвоносните съдове ми отнемаше няколко месеца. Аз събирах лечебни билки, търсех ги по пазарите или ги поръчвах онлайн и приготвях тинктури от тях. Сега вече не ми се налага да правя това, защото колегите от Института по сърдечно-съдови заболявания са създали добро и евтино средство за почистване на вените артериите – капсулите Hypercaps ! Всъщност това средство регулира кръвното налягане и лекува хипертония, като пречиства кръвоносните съдове. Достатъчно е човек да приема по 1 капсула 3 пъти на ден в продължение на един месец, за да приведе организма си в норча.

Hypercaps инструкция

Ако в течение на един месец човек взема по 1 капсула 3 пъти на ден, Hypercaps почистват дори най-запушените кръвоносни съдове за 1-2 седмици.

Държа да подчертая, че това средство не съдържа химикали, а само концентрирани екстракти от лечебни растения с пречистващо действие върху кръвните клетки. Това обяснява голямата полза за организма.

Повечето пациенти продължават да се допитват до мен за съвет относно прочистването на кръвоносните съдове. Напоследък аз им препоръчвам изключително този продукт. Той е много ефективен.

Уебсайтът на Института по сърдечно-съдови заболявания съдържа официална статистика за клиничните изпитвания. Приблизително 2000 пациенти са участвали и са провели 30-дневен курс с капсулите Hypercaps .

Резултати от изпитванията:

 • Нормализиране на артериалното кръвно налягане 1-2 дни след началото на приема на продукта – в 99% от случаите
 • Нормализиране на сърдечния ритъм след курса – в 97% от случаите
 • Пълно почистване на кръвоносните съдове от холестерола след проведения курс – при 99% от пациентите
 • Повишена ефективност на лечението на хронични заболявания – при 99% от пациентите
 • Подобряване на общото здравословно състояние – при 100% от пациентите
 • Отсъствие на нежелани реакции по време на курса – 100% от пациентите

– Колко струва Hypercaps и къде може да се закупи?

– Както знаете, пенсионерите не могат да си позволят да купуват скъпи препарати. Аз не бих препоръчал такъв препарат.

Това е основният продукт на компанията за борба с артериалната хипертония. И затова всеки може да си купи Hypercaps с 50% отстъпка.

Повече подробности за това как да получите Hypercaps с доставка в цялата страна – поръчка, къде да купите

За да поръчате капсулите Hypercaps :

 • Попълнете формуляра на официалния уебсайт.
 • Ще ви се обади оператор, за да потвърди адреса за доставка
 • След 4-7 дни (срок за доставка) вие ще получите Hypercaps по пощата.

За да поддържате чисти кръвоносните си съдове, аз препоръчвам да вземате по 1 капсула три пъти на ден в продължение на 1 месец. Ако е необходимо, повторете курса след 14 дни. Това важи с пълна сила за възрастните хора. Курсът ще ви помогне да укрепите здравето си и да забавите признаците на стареене. Чистите кръвоносни съдове са гаранция за здравето.

– Доктор Цветков, благодаря Ви, че разкрихте тези ценни съвети в интервюто

В неофициалния разговор доктор Цветков ни призна, че обича да работи в градината и да помага на децата си, които вече са на пенсионна възраст. Неговата съпруга също е дълголетница, тя е на 99 години. И двамата провеждат процедури за почистване на артериите и вените си. Доцентът вярва, че това е единственото нещо, което ги поддържа живи и здрави.

Hypercaps мнение, отзиви, форум, мнения

Катя В.

Благодаря Ви! Материалът е много интересен. Аз вече поръчах Hypercaps.

Явор

Аз вече купих и изпробвах карсулите Hypercaps . От 7 години имам високо кръвно налягане. Дори не мога да си спомня времето, когато съм имал нормално кръвно налягане. По препоръка на лекаря реших да почистя кръвоносните си съдове. След едномесечния курс с Hypercaps моето кръвно налягане се нормализира! Изминаха 2 месеца, откакто не съм вдигал високо кръвно. Животът ми се промени. Чувствам се много по-добре. Препоръчвам този страхотен продукт на всички, а с тази отстъпка той е направо подарък.

Гроздан

Аз използвах Hypercaps в продължение на един месец. Сега се чувствам по-силен, по-здрав и по-млад.

Бонка

Благодаря ви. Поръчах. Харесва ми това, че доставката е до всяка точка на страната, по пощата.

Стоян

Аз получих пратката вчера. Ето как изглежда продуктът. Моята съпруга и аз ще проведем заедно прочистването. Направихме си изследвания, които показват, че кръвоносните ни съдове са запушени от холестеролни плаки.

Анна

Аз започнах да приемам капсулите Hypercaps преди месец. Понякога вдигах високо кръвно и сърцето ми излизаше от ритъм. Използвам средството от 2 седмици. Кръвното ми налягане се нормализира. Чувствам се напълно здрава.

Константин

Аз съм на 61 години. Започнах процедурите за прочистване на кръвоносните съдове преди 5 години. Това ми помага да се поддържам енергичен и в добро здраве. Изобщо не боледувам, а много от моите приятели вече не са сред живите. Извинявайте за тази подробност, но аз все още съм сексуално активен. Накратко, кръвоносните съдове трябва да се прочистват!

Йовка

С това средство аз се избавих от високото кръвно налягане, което ме измъчваше дълги години. С течение на времето получих диабет и проблеми с бъбреците. Паметта и зрението ми се влошиха. Ходила съм на всякакви процедури, но без резултат. Тогава реших да опитам Hypercaps . За първи път поръчвах нещо онлайн. Но това се оказа съвсем просто.

Яна

Благодаря Ви! Гледах предаване за това средство. Всички лекари го препоръчват. Казаха, че всеки човек трябва да почиства кръвоносните си съдове.

Диляна

Това е много ефективен продукт! Потвърждавам! От години стойностите на кръвното ми налягане са 140/90. Още след първия курс те станаха 125/80. Чувствам се прекрасно!

Светла

Аз прочетох всичко за капсулите Hypercaps на техния сайт . Удивително и впечатляващо!

Георги С.

Успях да се възползвам от акцията! Благодаря Ви!

Милен

Аз го използвах един месец (по 1 капсула 3 пъти на ден, редовно). Чувствам се по-добре. Изпълнен съм със сила и енергия, укрепих имунната си система. Чувствам се с 10 години по-млад. Аз съм на 72 години.

Йордан

Преди два месеца се подложих на пречистване с Hypercaps . Когато кръвоносните ми съдове бяха запушени аз постоянно се чувствах изморен, а сега съм изпълнен с енергия. През деня успявам да свърша повече работа. По-рано ме измъчваше силно главоболие, от което сега няма следа. Спя по-добре. Всъщност, поръчах си още няколко опаковки. Благодаря Ви!

 

Latest Recipes