Keto Guru Slovenija, cena, navodila, izkušnje – tablete za hujšanje

Must Try

Keto Guru naročite, navodila, kaj je

Keto Guru izkušnje, mnenja, cena, uporaba

Keto Guru ocene, Slovenija, prodaja

Keto Guru kje kupiti, narocilo, forum

Pomanjkanje telesne aktivnosti, presežek visokokalorične hrane v prehrani, počasen metabolizem – vse to vodi v prekomerno telesno težo, komplekse in številne zdravstvene težave. Keto Guru bo pomagal preprečiti kopičenje maščobnih zalog in začel aktivno pretvarjati kalorije v koristno energijo, ki je potrebna za visoko zmogljivost, vzdržljivost in izpolnjujoče aktivno življenje. To zdravilo je boljše od trendovske keto diete! Navsezadnje vam ni treba razmišljati o tem, kaj jeste. Dovolj je, da redno uživate čudežni izdelek Keto Guru in … shujšate!

V tem članku si lahko preberete, kaj je Keto Guru, kako zdravilo deluje, kako ga uporaba po navodila za uporabo, kje kupiti Keto Guru, ako naročite, in kakšna je njegova cena prodaja v Slovenija. Ocene, izkušnje, komentarje in mnenja o Keto Guru si lahko preberete na forumih.

Kaj je Keto Guru

Keto Guru za hujšanje – inovativen kompleks za hujšanje v izdelkih, ki omogoča hitro in učinkovito izgubo odvečnih kilogramov. Naravna sestava je varna za telo, spodbuja blago hujšanje. Kupite lahko Keto Guru samo na uradni spletni strani proizvajalca.

Zakaj bi morali uporabljati Keto Guru

Načelo keto diete je postalo še posebej priljubljeno zaradi pospeševanja presnovnih procesov, izgorevanja maščob skupaj z ohranjanjem mišične mase brez napornih telesnih aktivnosti. Danes je mogoče prilagoditi prehrano in ustvariti učinek keto diete z izdelkom Keto Guru. Zdaj je hujšanje enostavno in brez resnega prehranskega pomanjkanja.

Keto Guru – edinstvena formula za varno in učinkovito hujšanje, ki ima širok spekter pozitivnih učinkov na telo. Izdelek za sprejem tečaja zagotavlja naslednje pozitivne učinke:

 • Aktivno izgorevanje maščob
 • Povečan metabolizem in pospešeno hujšanje
 • Razstrupljanje telesa
 • Odstranjevanje odvečne tekočine iz tkiv, medceličnine
 • Izguba apetita

Po zaključku tečaja se stanje znatno izboljša, oteklina se zmanjša, odvečna teža izgine, metabolizem se normalizira. Pomembna prednost izdelka Keto Guru je nežno hujšanje, pri katerem se izgubljeni kilogrami ne povrnejo več.

Zahvaljujoč terapiji se lahko usedline odstranijo tudi na najtežjih mestih: glutealni predel, roke, notranji in zunanji del stegen. Obseg pasu in trebuha se postopoma zmanjšuje.

Sestava in uporabne lastnosti

Zdravilo za hujšanje Keto Guru ima izključno naravno sestavo: izvlečki, ekstrakti, estri zdravilnih zelišč in rastlin, olja, vitaminski kompleks. Optimalno razmerje terapevtskih sestavin zagotavlja usmerjen učinek ne le na telesno maščobo, temveč tudi na izboljšanje telesa kot celote. Sestava je predstavljena v spodnji tabeli:

 • Aktivna sestavina, odgovorna za hujšanje. Komponenta deluje kot naravna ketonska telesa, razgrajuje maščobne celice in jih pretvarja v energijo
 • Odgovoren za razgradnjo maščobnih celic iz visceralne maščobe in njihovo pretvarjanje v energijo
 • Pospešuje presnovne procese, uničuje maščobne celice, zmanjšuje obseg podkožnega maščevja, spodbuja zdravo presnovo, kar dolgotrajno sproži naravne mehanizme hujšanja
 • Pospešuje presnovo in omogoča hitro izgubo teže

Sestava vsebuje vitamine in minerale, ki dopolnjujejo delovanje aktivnih snovi, izvlečke in rastlinske izvlečke, ki delujejo razstrupljevalno, diuretično in regenerativno. Med tečajem se izboljša stanje las, kože in nohtov.

Večkomponentna sestava je agresivna za maščobne celice, uničuje njihovo membrano in preprečuje nastanek novih lipocitov. Mesec dni kasneje se obseg podkožne maščobe zmanjša za skoraj 30-35%.

Proizvajalec zagotavlja podatke o izvedenih študijah, po rezultatih katerih je več kot 70% preiskovancev uspelo zmanjšati težo na 10 kg v več tečajih, več kot 38% jih je izgubilo težo na 6-7 kg v 1-2 tečajih. Študije niso zadevale nosečnic in otrok, zato je zelo težko oceniti varnost ali škodo zdravila za hujšanje.

Kako Keto Guru pomaga pri hujšanju

Izdelek Keto Guru spodbuja lastne vire telesa k aktivnemu izgorevanju maščob. Uporaba tečaja stabilizira rezultate, pomaga zagnati mehanizem izgube teže, ki se nadaljuje tudi po zaključku terapevtskega tečaja. Zdravilo pomaga zmanjšati težo zaradi naslednjih pojavov:

 • Aktivacija metabolizma – šibki počasni presnovni procesi motijo ​​​​hujšanje, spreminjajo sestavo krvne plazme, elektrolite
 • Izločanje odvečne tekočine – kopičenje vlage prispeva k edemu, povečanju telesne teže, “zrahljanju” podkožne maščobne mase
 • Razstrupljevalni učinek – izdelek odstranjuje toksine, toksine, ima čistilni učinek na črevesni trakt
 • Preprečevanje zaprtja – zdravilo zagotavlja stabilno redno blato, odpravlja zastoje v debelem črevesu

Po terapiji z izdelki narocilo Keto Guru se struktura žilnih sten obnovi, stanje kože, las, nohtne plošče se izboljša, sestava krvi se normalizira. Oseba se počuti ozdravljeno zaradi čiščenja telesa, izgube teže.

-50%

Latest Recipes