Magicoa Magyarorország, használata, tapasztalatok, ára – lehetséges, hogy minden nap főzz az egész családodra és közben fogyj!

Must Try

Éhezés és sport nélkül 3 hónap alatt 60 kg-ot fogytam…

Üdv mindenkinek!

Tudjátok milyen érzés, amikor utáljátok magatokat a súlyfeleslegetek miatt? Én tudom. Sok éven keresztül éltem ilyen életet. Karcsú testről álmodoztam, és szerencsére sikerült megszabadulnom a gyűlölt túlsúlytól! Szerencsés voltam, hogy találtam egy hatékony módszert, amely lehetővé teszi az étkezési szokások javítását, így akkor is fogy az ember, ha eszik.

Most 0 kg-val kevesebb a súlyom, mint korábban, és készen állok arra, hogy megosszam az átalakulásom történetét.

Ez vagyok én a fogyás előtt és után

Mielőtt megházasodtam, vékony voltam, szerettem, ahogy kinéztem. Egészséges ételeket ettem, edzettem és aktív diák voltam. A második évembenférjhez mentem és teherbe estem.

Nagyon féltem a hízástól, de, ezúttal szerencsém volt. A szüleim segítettek a babám gondozásában, így folytattam a tanulást. A szülés után 2 hónapon belül belefértem azokba a ruhákba, amelyeket a terhesség előtt viseltem. Később, a diploma megszerzése után nem kaptam munkát, mert még egy babát szültem.

Háziasszony lettem. A férjem jól keres, én pedig komfortosan tartom a lakásunkat és elvégzem a házimunkát. Persze az S-es méret nekem túl kicsi, de nem mondhatom, hogy sokat híztam. A harmadik szülésig normális testalkatom volt. De miután szültem még egy babát, nagyon meghíztam…

A bal oldali képet nézve alig hiszem el, hogy fél évvel ezelőtt még így néztem ki…

Most a lányom 5 éves. Egész idő alatt próbálkoztam fogyókúrás módszerekkel. De a testem legfőbb ellensége a családom. Pontosabban én magam vagyok az. Sokféle ételt főztem és kényeztettem a családomat. Meg akartam lepni a férjemet és a gyerekeimet – azt akartam, hogy finom ételeket együnk. Az ízletes ételek: tészta sok mártással, egy teli tányér mexikói csirke, frissen sült francia croissant, zsíros lasagne, bajor kolbász sült káposztával és majonézes burgonyasaláta.

Minden nap főztem, még hétvégén is. Feltöltöttem a hűtőszekrényt, és a nap végére kiürülhetett. Egy nap aztán rájöttem, hogy nemcsak a családomat kényeztettem el, hanem magamat, a férjemet és a gyerekeinket is megbetegítettem – mindannyian étkezési rendellenességtől szenvedtünk.

A bal oldali képen a kisebbik lányom ötödik születésnapját ünnepeltem, a jobb oldali képen pedig azt, ahogy most kinézek.

Látható, hogy a férjemet nehéz rávenni, hogy majonéz nélkül egyen salátát, a tizenéves fiam pedig sportol, és készen áll arra, hogy naponta nyolcszor étkezzen. De a nagyobbik lányom… Ő tavaly érettségizett, és szinte már nem is törődik a külsejével. Kiderült, hogy testpozitív és elfogadja magát olyannak, amilyen. Nekem ez nem gond… De egy év alatt 30 kg-ot is felszedett. Ez túl sok, a súlya rossz hatással lehet az egészségére.

A bal oldali képen a lányom végzős, a jobb oldali képen az első egyetemi éve vége után nyaralunk…

Nem tudtam, mit tegyek, dühös voltam magamra és a családomra. Az étvágyuk miatt 5 év alatt 50 kg-ot híztam. Persze próbáltam egészséges ételeket főzni nekik, de nem ízlett nekik. Senki sem akart párolt karajt enni só és szósz nélkül. Amikor nem voltam hajlandó süteményt sütni, a férjem árulónak nevezett, és rendelt 4 nagy pizzát… Nem volt sem időm, sem energiám arra, hogy egészséges ételeket főzzek magamnak. Dühös voltam, annyira megutáltam a testemet, hogy sírtam. Vajon mindig ilyen leszek? Muszáj volt tennem valamit…

Minden alkalommal, amikor a tükörbe néztem, sírni akartam…

Sok Instagram-fiókot követtem, amelyeket az egészséges ételeknek szenteltek, és próbáltam csökkenteni bevitt kalóriamennyiséget. Elkezdtem maratonokon részt venni, próbáltam online edzőkkel edzeni, de egyetlen grammot sem fogytam.

Motivációt keresve pörgettem a hírfolyamot, de történetesen ismerősök képeit láttam: a volt osztálytársaim, távoli rokonok és számos Instagram-szépség képét. Nem mondhatnám, hogy irigységet éreztem. Egyszerűen az őrületbe kergettek. Túl tökéletesnek tűntek: karcsúak, boldogok, mindig nyaralnak valami jóképű fickóval, aki úgy néz rájuk, ahogy a férjem néz egy nagy tányér marhapörköltre.

Miután megszültem a harmadik babát, majdnem abbahagytuk a szeretkezést. A férjem inkább betolt valam masszív kaját és lefeküdt aludni, mintsem hogy szexeljen velem.

Nem mondhatom, hogy a férjem kövér, de a hasa elég nagy. Olvastam, hogy a férfiaknál éppen a nagy has miatt alakulnak ki potenciaproblémák.

Így nézett ki a férjem…

Nem tudtam, hogyan törjek ki az ördögi körből – hogyan hagyjam abba a zsíros ételek fogyasztását, és hogyan akadályozzam meg, hogy a családom is ezeket egye. Még dietetikust is felkerestem, de nem értem el eredményt, egyszerűen csak pénzt pazaroltam. Végül a megoldást a közösségi médiában találtam meg. Rábukkantam egy lány blogjára, akinek hasonló volt a helyzete: nagy étvágyú család, nincs idő sportolásra, és nincs esélye diétát tartani. Ő mégis 78 kilót fogyott.

Elkezdtem nézni az összes videóját és olvasni a bejegyzéseit, hogy megtudjam, hogyan sikerült lefogynia. Szerencsémre rájöttem, hogy a fogyása titka a Magicoa.

Az egyik videójában a lány elmondta, hogy hogyan lehet a gyomrodat kisebbé tenni, és hogyan érezheted jóllakottnak magad kis adag ételek elfogyasztása után. Nem, nem gyomorszűkítésről, diétáról vagy koplalásról van szó. Ez a módszer egyszerűbb és kifinomuétabb – mindössze annyit kell tenned, hogy minden nap Magicoa-t iszol. Ez egy instant ital reishi gombával. Én a gomba miatt haboztam, ezért rákerestem a neten, és kiderítettem, milyenek ezek a gombák. Kiderült, hogy a keleti gyógyászatban az étvágy csökkentésére, az emésztés javítására és az anyagcsere fokozására használják. A keletiek ezeket a gombákat számos ételbe beleteszik – a levesektől és köretektől kezdve az élénkítő italokon át egészen a desszertekig, illatos fűszerekkel elrejtve. A reishi gombákat tartalmazó Magicoa italt különleges módon készítik el, ami lehetővé teszi hasznos tulajdonságaik megőrzését és jellegzetes ízük elrejtését. Ezért olyan ízletes és jó illatú a Magicoa! Nem kell diétát tartanod, és ha akarsz, sportolhatsz is. Igaz ez? Ha igen, akkor számomra tökéletes választás lenne!

Persze próbáltam már különböző tablettákat és fogyókúrás teákat, de csak hasfájás és hasmenés volt az eredmény. Azonban valahogy biztos voltam benne, hogy a Magicoa segíteni fog rajtam. A lány előtte/utána képeit nézve megértettem, hogy egyedül senki sem tud ennyit fogyni – kell egy lökés. És ő megtalálta azt!

Nehéz volt megtalálni az italt, de sikerült. Azonnal megrendeltem. A célom az volt, hogy legalább 5-10 kg-ot fogyjak, nem vártam, hogy beleférjek azokba a ruhákba, amiket az első terhességem előtt viseltem!

Még most sem hiszem el, hogy mindkét képen az én arcom látható. Hogyan kaptam levegőt ezzel a tokával?

Magicoa mire jó a, összetétele – az első eredmények: -9 kg egy hét alatt

Magicoa egy hosszú listányi hasznos anyagot tartalmaz, ami ahhoz szükséges , hogy felkészítse a tested a fogyásra. Másodszor, klinikailag kipróbált és a legjobb európai szakértők által jóváhagyott ital. Az élelmiszerek zsírtartalmának csökkentésére szolgáló étrend-kiegészítőként ajánlják.

Nem értettem, hogyan működik, amíg nem láttam az első eredményeket. Egy hét alatt KILENC kilót fogytam. Kész voltam elhinni, hogy a mérlegem inkább elromlott, minthogy azt higgyem, hogy fogytam.

A bal oldali kép a fogyás második hetében készült, a jobb oldali kép pedig azt mutatja, hogyan nézek ki most.

Magicoa használati utasítás, mellékhatásai

Az ital természetes összetevőket tartalmaz: a reishi gomba kivonat fokozza az anyagcserét és lehetővé teszi a bőr alatti zsírégetést. Az inulin stabilizálja a vércukor- és koleszterinszintet, és segít kordában tartani az étvágyat. A fekete bors és a chili paprika kivonata felgyorsítja a zsírlebontást, különösen a problémás területeken, és segít megtisztítani a szervezetet a méreganyagoktól. A maltodextrin és a króm-pikolinát segít hosszabb ideig jóllakni, javítja a bélflórát, és energiával lát el. A kakaópor adja az ital kellemes aromáját és ízét.

Már az első csésze elfogyasztása után tele voltam energiával, és az éhség szinte megszűnt. Most, néhány idővel később, megértem, hogy kevesebbet kezdtem enni – kis adagok is elegendőek ahhoz, hogy jóllakottnak érezzem magam. A bélrendszerem úgy működött, mint az óramű – a múltban időről időre emésztési zavaroktól szenvedtem, de most már nincsenek problémáim. Ami a súlyomat illeti… Szó szerintláttam, ahogy a felesleges kilók eltűnnek. A súlyom csökkent, nem akartam annyit enni, mint korábban, ráadásul abbahagytam az édességek fogyasztását! Egyszerűen nem akartam édességet enni, pedig korábban minden nap csokoládét ettem.

A bal oldali képen – a fogyás 5. hete, a jobb oldali képen – a fogyás 8. hete.

Minden nap könnyedén adtam le a felesleges kilókat. Boldog voltam, hogy jobban kontrollálni tudom az étvágyamat. Izgatott voltam: vajon mennyit fogyhatok? Egy célom volt: vonzóan akartam kinézni. Természetesen a családom is észrevette a változásokat, mire elérkezett a fogyásom 5. hete. A férjem elkezdett jobban odafigyelni rám, romantikus estéket töltöttünk együtt, és olyan szeretettel nézett rám, mint amikor megismerkedtünk. Ez egy csodálatos érzés, amit már régen elfelejtettem. Ő is szeretett volna megszabadulni a hasi zsírpárnáktól, de nehezen tudott lemondani a finom ételekről. Az én javaslatomra kezdett el Magicoa-t inni.

A férjem továbbra is mindent evett, amit csak akart, a hasa egyre kisebb lett. És ó Istenem, csodálatos szerelmes éjszakáink voltak. Még a nászutunk alatt sem töltöttünk ennyi időt az ágyban.

Mindketten a felismerhetetlenségig megváltoztunk. Megszabadultunk a felesleges kilóktól, és pár évvel fiatalabbnak néztünk ki.

Én és a szerelmem a közös fogyás után

A nagyobbik lányom bevallotta, hogy a viszonzatlan szerelem miatt hízott. Nem tudott szembefordulni a szerencsétlenségével és vigaszevő lett. Így határozta el, hogy testpozitív lesz. Miért nem beszélt nekem erről korábban? Mindig mindent elmondtunk egymásnak. Hát, lehet, hogy az ételek tehetnek róla… A lényeg, hogy ő is ki akarta próbálni a készítményt. Tudjátok mit? Büszke vagyok a családomra! Különösen büszke vagyok a lányomra, aki újra formába lendült.

Nézzétek csak meg, hogy én és a lányom hogyan változtunk meg a Magicoa több hónapos fogyasztása után.

Ő 30 kg-ot fogyott, a fiúk üldözték őt. Nagyon hamar kapcsolatba kezdett. A fiú fülig szerelmes belé. A karjaiban hordozza, és mindig azt mondja neki, hogy milyen gyönyörű, karcsú és vonzó.

Magicoa hol kapható, hol lehet venni, eredeti, rendelése, átverés – átalakulás

Ennek a fogyókúrás módszernek még egy előnye, hogy nincs szükséged diétára. Továbbra is mindent megehetsz, amit csak akarsz, de kevesebbet eszel. A legmeglepőbb, hogy egyikünk sem hízott vissza.

Féltem a visszahízástól abban az esetben, ha abbahagyom a Magicoa fogyasztását, de nem híztam vissza! Korábban ránéztem a testemre és rájöttem, hogy úgy nézek ki, mintha tele lennék vízzel, mint egy csirke a polcon. Nyugtalannak éreztem magam, mert a korábbi osztálytársaim remekül néznek ki. Irigyeltem a karcsú barátaimat, akiknek elég akaraterejük van ahhoz, hogy tartsák a diétát és keményen edzenek. Most mindenki engem irigyel: bármit megehetek, és ugyanolyan jól nézek ki, mint ők.

Még sajnálom is néhányukat, akiknek hetekig éhezniük kell, miközben annyi tápláló étel van. Miért csinálják ezt? Egyszerűen azért, hogy a párjuk ne hagyja el őket egy karcsú lányért. Ez nem szerelem, ez kínzás. Örülök, hogy más életet élhetek.

ikerült kicsinek és karcsúnak éreznem magam, amikor 60 kg-ot fogytam.

Most, hogy ismerek egy egyszerű módszert a tökéletes test eléréséhez, azt szeretném mondani, hogy nem szabad feladni. Nézz magadra a tükörben, és légy őszinte magadhoz: tetszik a tükörképed? Szeretnél megszabadulni a zsírtól és javítani a külsődön?

Erre most van esélyed. Csak mondd magadnak, hogy minden más lesz. A felesleges zsír örökre eltűnik a gyönyörű testedből, és soha többé nem rontja az életedet. Feltétel nélkül lépsz a tökéletesség, a szerelem és a boldogság felé vezető útra. Magicoa lesz a segítője.

Megosztottam veled a boldog véget érő történetemet. Most szeretném megosztani a Magicoa-ra vonatkozó személyes kedvezményemet. Kövesd a linket, és kifizetődő áron vásárolhatod meg a terméket, valamint többet is megtudhatsz a hatásáról.

Magicoa vélemények, fórum, eredmények

Helen

Nekem úgy tűnik, hogy ha abbahagyod ennek az italnak a fogyasztását, akkor az étellel érintkező testrészeid fokozatosan megnyúlnak és visszahízol. Igazam van?

Alpári Janka

Nem, nincs igazad. Én ezzel a megoldással fogytam le egy évvel ezelőtt, és még mindig nem híztam vissza. Régebben szerettem túlenni magam. Nem voltam éhes, csak enni akartam valamit. Ez a probléma megszűnt, hála a Magicoa-nak. Tavaly 3 kúrát végeztem el (szünetekkel) és 37 kg-ot fogytam!

Molnár Heléna

Hű, még a férjed is lefogyott! Még amikor kövér volt, akkor is nagyon jóképű volt 🙂 Most pedig remekül néztek ki együtt. Úgy néztek ki, mint a színészek 🙂

Miki

Elképesztő eredmények, klassz történet! Remélem, hogy valaki fogyni is fog a bejegyzésednek köszönhetően.

Istvánfy Irén

Nagyszerű eredmények! Fontolgattam a haskisebbítő műtétet, de túl drága és veszélyes. Nagyszerű, hogy tudomást szereztem a Magicoa-ról. Magamtól nem tudnék megszabadulni a súlyfeleslegtől. Senki sem hiszi el, hogy magamtól fogytam, de nem érdekel. Én tudom az igazságot, és elmondtam neked.

Jean Davies

hol van a bőr????

Madár Olívia

Hogy érted ezt? A lógó bőr? Ha megfelelően fogysz, nem lesznek bőrproblémáid. Személyes tapasztalatból tudom. Megszabadultam 18 kilótól a Magicoa segítségével, és nincs megereszkedett bőröm. Ellenkezőleg, megszűnt a zsír és a narancsbőr is.

LiliÉn életemben 3-szor fogytam le és 3-szor híztam vissza. Egész életemben diétákat próbáltam tartani, és megbuktam, ez kihatott a mentális és fizikai egészségemre, és nem értem el eredményt. De a műtéttől is félek. Fontolóra veszem a Magicoa-t. Talán, ez egy jó kiút lesz.

Varga Erzsébet

Hmm nekem van vagy 50 kg súlyfeleslegem és nem érdekel.

Takács Szandra

Amikor 20 éves vagy, nem kell törődnöd a súlyoddal, de amikor 35 felett vagy, a túlsúly már probléma. Jobb, ha most leadod, hogy elkerüld az egészségügyi problémákat. Ezt saját tapasztalatból tudom.

Kovács György

A kövér has csúnya, nem tökéletes kerek testalkat. A férfiak nem szeretik a kövér nőket. Ha valaki mégis, az szerintem elmebeteg.

Török Éva

Ne légy már ilyen bunkó! Főleg itt, a blogon, ahol az emberek támogatást keresnek, nem pedig kemény motivációt egy alacsony intellektusú embertől!

Sarang Mária

Ne figyelj senkire, csináld azt, amit akarsz. Megszabadultam a súlyfeleslegtől és könnyebb lett az életem. Mindezt a következőknek a Magicoa-nak köszönhetően értem el. Még az étkezési szokásaim is megváltoztak! Hogy rövidre zárjam a történetet, a preferenciáim nagyon megváltoztak, most már egészségesebbek. Például nem akarok tésztát enni, pedig minden nap ettem zsemlét. Kenyér, egészségtelen ételek, még édességek is – nem akarom ezeket az ételeket enni. A gyümölcsöket, a növényeket, a halat, a sajtot, a tejtermékeket szeretem most, ezek nagyon finomak lettek számomra. Persze, egy-egy desszertet meg tudok enni, de most már nem eszem túl magam.

Katalin

Nagyszerű eredmények! Köszönöm a válaszokat és a motivációt, megrendelem az italt, amíg a kedvezmény érvényes.

Latest Recipes