Nefro Aktiv България, мнение, цена, инструкция – разновидности на бъбречните заболявания и методи за лечение: интервю със специалиста

Must Try

  • Всяка година умират 12 милиона души от заболявания на бъбреците.
  • В 95% от случаите оперативната интервенция може да бъде предотвратена.
  • Повече от 85% от операциите са поради пикочнокаменна болест и отстраняване на киста.

Защо възникват възпаленията и камъните в бъбреците? Какви са причините за развиването на неоплазми и кисти в този орган? Как се диагностират проблемите и как се подбира правилното лечение? За това и за още много подробности ще ни разкаже нефролог с 30-годишен опит, докторът на медицинските науки Иван Ковачев.

Иван Ковачев, нефролог с 30-годишен опит, докторът на медицинските науки

– Здравейте. Разкажете ни, как да познаем, че вече имаме проблеми с бъбреците?

– Здравейте. При развитието на тези заболявания бъбреците могат дълго време да не подават сигнали за нарушения в работата си. Патологията може да се установи само с медицински изследвания. Но без наличието на явни признаци малцина искат от личния лекар направление за изследвания. Практиката показва, че това правят само онези, които попадат в рискова група.

– Получава се някакъв омагьосан кръг. Тоест човек може да е болен и дори да не разбере за това? Никакви симптоми ли няма?

– Има второстепенни симптоми, които предшестват появяването на болки и нарушения в уринирането, но те често се отдават на други заболявания. Това са: дърпаща болка в кръста, високо кръвно налягане, кожни обриви, отичане, гадене и задух.

– Тези симптоми възникват ли при конкретно заболявания?

– Само лекарят може да забележи разликите. Но ако често страдате от инфекциозни заболявания, това се дължи на образувалите се бъбречни камъни, които травмират пикочните пътища.

– Как реагира организмът при възпаление?

– При възпаление симптомите се усилват и настъпват нарушения в уринирането – то става болезнено, цветът на урината потъмнява, появява се кръв или пяна. Важното е да се определи причината за възпалението.

– На какво се дължат проблемите с бъбреците?

– На хипертония, диабет, затлъстяване, вредни навици, хипотермия, инфекция или предишно заболяване. Няма заболяване, което да не засяга бъбреците. Всичко, което се случва във вътрешните органи, рано или късно се отразява на функцията на бъбреците. Те поемат в себе си почти всичко – сърдечно-съдови, белодробни, ендокринни и ревматични заболявания, заболявания на кръвта, стомашно-чревния тракт и черния дроб.

– Защо става така?

– Бъбреците са филтър. Те пречистват кръвта от токсините и ги извеждат от организма. Бъбреците изхвърлят отпадъците от всички понесени заболявания, което се отразява на функцията им. Постепенно работата на бъбреците се влошава, но болката се появява чак в последния стадий на заболяването, когато бъбреците окончателно престават да се справят с основната си функция и се развива бъбречна недостатъчна. Невъзможно е да не забележите това, но за съжаление вече е твърде късно, за да поправите нещата.

– Кои са най-разпространените бъбречни заболявания?

– Пикочнокаменна болест (уролитиаза), гломерулонефрит, пиелонефрит, бъбречна недостатъчност и развитие на неоплазми.

– Какво става, когато бъбреците не се лекуват или се лекуват неправилно?

– В най-добрия случай ще бъде направена операция за отстраняване на неоплазмата или камъните. Но ако бъбреците откажат, те не могат да бъдат спасени.. Единственото спасение е да се направи трансплантация. Днес повече от 3 милиона души се нуждаят от диализа и бъбречна трансплантация. Бъбречно заместителната терапия се получава едва от 1000 човека на 1 милион души.

– Вие обрисувахте една доста мрачна картина. Възможно ли е тази ситуация да се промени по някакъв начин?

– Разбира се. Съвсем наскоро международната медицинска общност поде промяна и разработи нова концепция за лечение на бъбречните заболявания. Тя обединява всички болни с признаци на бъбречни увреждания и/или нарушена бъбречна функция, независимо от естеството на заболяването или причината за него. С други думи, беше утвърдено „универсално“ лечение.

Nefro Aktiv какво е– какво е това лечение?

– При установените проблеми, както и за профилактика на пикочнокаменната болест и образуването на кисти, билколечението се е доказало като ефективно. Моята практика показва, че това е най-ефективният метод за лечение днес.

Nefro Aktiv съдържание– в какво се състои новият метод на лечение?

– Фитотерапията се основава на натурални препарати без стероиди, хормони и антибиотици. Използването на естествени съставки с важен набор от витамини и микроелементи не уврежда други системи в организма. При уролитиазата билковите препарати способстват за безболезненото отстраняване на камъните и пясъка от бъбреците, намаляват болката и възпалението и подобряват бъбречната функция. Те могат да се приемат във всеки един стадий на заболяването, като ефектът се запазва дори след прекратяване на курса. Същият ефект се постига и в лечението на кисти и пиелонефрит.

– Може ли да се приемат такива препарати без лекарско предписание?

– Много пациенти се лекуват с антибиотици и болкоуспокояващи без рецепта. Този неконтролиран прием влошава състоянието им. Последиците могат да бъдат непредвидими. Започвайки от хормонални смушения и развитие на тумори, завършвайки с пълна бъбречна недостатъчност. Фитопрепаратите могат да се приемат без лекарско предписание. Те не вредят на здравето, а напротив – укрепват имунитета.

– Вие можете ли да посъветвате билкови препарати за лечение в домашни условия?

– В списъка на моите фаворити почетно място заема Nefro Aktiv. Избрах го по няколко причини. Първо, той е натурален и само с един курс облекчава възпалението и подобрява бъбречната функция. И второ, няма странични действия и повишава имунитета , което е важно за бързото възстановяване. И трето, способства за бързото и безболезнено изхвърляне на пясъка и камъните и резорбцията на кистите.

Класическите лекарства за бъбреци, от друга страна, потискат местния и общия имунитет. Ето защо трябва да се пият имуномодулиращи препарати. Nefro Aktiv самостоятелно изпълнява тази функция. Колкото по-малко лекарства постъпват в организма, толкова по-малко е негативното въздействие върху черния дроб и бъбреците.

 

Nefro Aktiv употреба – как се приема този продукт?

– Много просто. Залейте 1-2 супени лъжици чай с 200 мл вряща вода. Покрийте чашата с капак за 5-10 минути. Прецедете чая и го изпийте. Трябва да приемате по една чаша чай 2-3 пъти на ден в продължение на един месец.

– Вие използвате ли го в практиката си?

– Разбира се. Nefro Aktiv прочиства бъбречните канали и позволява по-бързото оздравяване, като изгражда имунитет срещу инфекции на пикочните пътища. През първата седмица камъните и пясъкът се извежда от организма без допълнителна терапия. За един курс отзвучават болката, дискомфортът, честите позиви за уриниране и кистите.

– Можете ли да посочите конкретни примери?

– Разбира се. Първият случай е свързан с камъни в бъбреците. При мен дойде 27-годишен мъж с болки от дясната страна, която започваше от гърдите и свършваше някъде в областта на пикочния мехур. Болката се съпътстваше от непродължителни спазми, треска, студена пот и вълнообразни пристъпи. Ехографът показа камък с размер 19 мм, който беше заседнал в горното бъбречно легенче. За разтваряне на камъка беше препоръчан Nefro Aktiv. Само 2 дни след приема камъкът започна да се разрушава и беше изхвърлен напълно за една седмица. При това пациентът не чувстваше никакви неприятни усещания.

Вторият случай е свързан с киста с размер 3 см. Заболяването обикновено протича безсимптомно. Не боли, изследванията на кръв и урина не показват никакви изменения, уринирането е без проблем. Затова е кистата беше с такъв значителен размер. Девойката беше на 22 години и се страхуваше от операцията. Назначиха ѝ Nefro Aktiv. При повторния преглед след един месец не беше установена никаква патология.

– Благодаря Ви за подробното интервю. Като цяло, какви общи препоръки за здрави бъбреци можете да дадете?

– Приятно ми беше да отговоря на въпросите Ви. Трябва да се храните правилно, да се откажете от вредните навици, да се движите повече, да контролирате телесното си тегло, артериалното налягане, нивото на захар в кръвта, да избягвате безконтролното използване на токсични за бъбреците лекарства: обезболяващите и антибиотиците. И естествено да приемате Nefro Aktiv. Той ще ви помогне да избегнете сериозните проблеми със здравето и ще поддържа функцията на бъбреците. И запомнете, профилактиката е задължителна, за да не се повторят симптомите. Можете да я провеждате 2-3 пъти в годината. Ако имате някакви подозрения, не губете време! Навременното лечение е гаранция за бързото оздравяване.

Информация от производителя:

В рамките на програмата за общественото здраве, всеки може да се снабди с Nefro Aktiv с намаление 50%.

150ЛВ

75ЛВ

Коментари

Илиян

Майка ми не се доверява на съвременната медицина. Надявам се, че вашето интервю ще я убеди да преосмисли възгледите си, тъй като това средство също е натурално.

Мирослава

С бъбреците шега не бива. Така че по-добре да се грижите за тях профилактично, вместо да ги лекувате.

Христо

Аз имам камъни в бъбреците. Не можех да работя нормално, нито да живея нормално. Пиех таблетки, но те не ми помагаха. Камъните продължаваха да растат. Лекарят ми назначи дата за операция. Но докато чаках да ми дойде редът, жена ми прочете за Nefro Aktiv. Пих го един месец и камъните се стопиха безследно. Дори не забелязах кога съм изхвърлил пясъка. Не почувствах никакъв дискомфорт, нито болка. Чувствам се просто отлично.

Здравка

Благодаря за прекрасната статия! На всички ще им бъде полезно да прочетат и да научат за себе си нещо ново в сферата на лечението.

Стефания

Аз също имам камъни в бъбреците, трябва да опитам. Не искам да се подлагам на операция.

Живко

Аз успях да се избавя от бъбречната недостатъчност веднъж завинаги. И всичко това благодарение на правилно подбрания подход. Огромната заслуга за това е на моята лекуваща докторка. Тя ми избра препарат за възстановяване на работата на бъбреците – Nefro Aktiv. Пиех го 2 пъти на ден. Постепенно бъбреците ми започнаха да изработват и да отделят урина нормално. Оттогава измина половин година и досега няма рецидив. Всичко е наред.

Албена

Точно това търся от дълго време! Благодаря.

Васил

Трябва и аз да си го купя и да започна да го пия.

Янита

Аз имам пиелонефрит, дали ще ви помогне?

Христина

Аз от 10 години се следя, тъй като страдам от пиелонефрит. Заболяването ми вече е в хронична форма. Постоянно приемах разни хапчета и редовно ходех на прегледи. Но така и не можех да се избавя от болестта. Мои приятели ми препоръчаха добър лекар, който ми предписа Nefro Aktiv. И животът ми се промени в положителна посока! Болките в кръста изчезнаха, възпалението утихна, уринирането се нормализира. Съжалявам, че твърде дълго време вземах много силни медикаменти. Ако веднага бях започнала правилното лечение, нямаше да си навлека проблемите с черния дроб. Но главното е, че сега не страдам от болни бъбреци. Много съм доволна.

9 от 10 човека изобщо не подозират за нарушения в работата на пикочно-половата система

Проверете се за наличие на възпаления и вижте как да се защитите.

Статистиката показва, че 97% от хората страдат от заболявания на пикочно-половата система с различна тежест. Диагностирането им е почти невъзможно в ранните етапи без използване на лабораторни изследвания и ултразвук. Като цяло, 99% от случаите на заболяването протичат безсимптомно или с леки оплаквания, като не налагат посещение на лекарски кабинет. Липсата на профилактиката и игнорирането на признаците на възпаление на тазовите органи води до развитието на остри, хронични форми на заболяванията и сериозни усложнения. Най-разпространените са — понижаване на сексуалното влечение до пълен отказ от секс, патологична дегенерация на тъканите (сраствания, кистозни образувания, онкология), проблеми със зачеването и безплодие. Ето защо е важно да се грижите за здравето си и да провеждате навременна и редовна профилактика на възпалителните заболявания. Колкото по-рано се заемете с това, толкова по-добре.

Препоръки:

Въз основа на изброените симптоми, Nefro Aktiv е точно за Вас. Това е 100% натурален чай, който действа в няколко направления:

  • Укрепва имунитета.
  • Елиминира огнищата на възпаление на пикочно-половата система и тяхната причина.
  • Облекчава симптомите, предпазва от рецидиви.
  • Премахва заболяванията в остри и хронични форми.

Nefro Aktiv се състои от растителни нефропротектори, които, влизайки в организма, разпознават засегнатите органи, проникват дълбоко във възпалените тъкани, премахват причината и симптомите на заболяването дори в по-късните стадии на развитието му. Натуралните екстракти в чая имат противовъзпалителни, хемостатични, антибактериални, спазмолитични и имуномодулиращи свойства. Копривата нормализира обмяната на веществата, стабилизира нивата на кръвната захар, предотвратява развитието на ракови заболявания, изхвърля токсините и шлаките, като стимулира отделителната система. Лайката има антисептични и антибактериални свойства, подпомага и регулира функционирането на пикочно-половата и храносмилателната система. Белият равнец активира защитните сили на организма, притежава кръвоспиращи и бактерицидни свойства. Листата от боровинка са източник на антиоксиданти и действат като естествен антисептик, като нормализират нивата на кръвната захар, подпомагат работата на всички органи и системи.

За да приготвите напитката, залейте 1-2 супени лъжици от билковата комбинация с 200 мл вряща вода, захлупете чашата и оставете да се запарва 5-10 минути. След това чаят се прецежда и се пие. Дневната норма съставлява 2-3 чаши. Nefro Aktiv се пие на курсове от 4-8 седмици, в зависимост от стадия на заболяването. За да закрепите ефекта и да предпазите организма от рецидиви, повтаряйте курса на всеки 5-6 месеца.

Внимание: Nefro Aktiv къде да купите, поръчка

Заради финансовата политика на фармацевтичните компании Nefro Aktiv не може да се закупи в аптеките. Можете да си набавите оригиналния чай само на официалния уебсайт на производителя. Не ставайте жертва на мошеници — поръчайте Nefro Aktiv без посредници. За целта кликнете върху връзката по-долу и попълнете формуляра за поръчка.

Заради това, че сте преминали теста, производителят дава 50% отстъпка при поръчка на чая Nefro Aktiv. Защитете себе си и близките си от неприятни заболявания и сериозни усложнения.

 

150 ЛВ

75 ЛВ

Nefro Aktiv мнения, форум, отзиви, коментари

Анелия Топалова:

Ужас! Преминах теста и получих 12 от 12 възможни точки. След като винаги съм се смятала за напълно здрав човек, сега се оказва, че не съм обръщала внимание и съм пренебрегвала нещо, което ме убива бавно: (поръчах 2 опаковки Nefro Aktiv, като се надявам да ми помогне, тъй като нямам голямо доверие на докторите, те веднага изписват цял куп химия и синтетични хапчета — нали са в коалиция с фармацевтите, които прибират лъвския пай… А обикновените хора трябва да страдат.

Емо Цветков:

Съдейки по състава, това е мощна комбинация, пък макар и натурална. Жена ми се интересува от всякакви билки, така че ща – не ща знам това-онова по въпроса. Чаят си заслужава, още повече и с отстъпка. Жена ми каза, че трябва да вземем!

Камелия Тодорова:

Да, лекарите само това правят – изписват витамини и антибиотици. Аз пих такива витамини, уж специално за женската репродуктивна система, но в край сметка започна да ме боли стомахът, непрекъснато ми се гадеше. Тогава къде е ползата? А докторът каза да продължавам да приемам курса с витамини, случвало се да има такива страничните ефекти. Аз обаче замених синтетичните витамини с Nefro Aktiv и се чувствам прекрасно. Гаденето и стомашните болки изчезнаха без следа. Ще провеждам курсовете редовно, плюс това напитката е приятна и ароматна.

Методи Петров:

Аптеките отдавна щяха да са се разорили, ако всичко беше толкова просто. Не случайно всяка година се хвърлят милиони долари за разработването на нови лекарства, нали? А пък вие, наивници, вярвайте в силата на природата.

Елена Цонева:

Никога не съм чувала за Nefro Aktiv, но непременно трябва да го изпробвам. Освен това резултатът от теста не е обнадеждаващ. Искам да укрепя имунитета си!

Милена Стефанова:

На мен лекарят ми назначи имуномодулатор, пих го в продължение на 2 месеца. Но както боледувах през седмица, така продължих да боледувам… Така че ще опитам Nefro Aktiv, щом хората толкова го хвалят.

Иван Ковачев:

О, на мен този чай ми го подариха преди няколко дена. Започнах да го пия като обикновен чай, а сега виждам, че има полезни свойства. Чудесен подарък, особено за мъжете на възраст, които имат известна слабост под кръста (ако ме разбирате).

Бисер Иванов:

Аз току-що получих моя Nefro Aktiv. Все още не съм го пробвал, но изглежда съвсем достойно, ухае приятно и натурално. Ще видим как ще подейства.

Илона Маринова:

Хора, аз току-що поръчах 2 опаковки за мен и за майка ми, позвъни ми оператор и каза, че количеството опаковки на промоционална цена е ограничено. Така че, ако не сте успели— побързайте, иначе ще ви излезе по-скъпо да го купувате другаде, пък и няма гаранция, че няма да попаднете на фалшификати.

Светла Пенчева:

И аз искам да споделя моя опит от приемането на Nefro Aktiv. Преди около половин година започнах да страдам от постоянна болка в кръста, а после забелязах промяна в цвета на урината ми. Подложих се на изследване с ехограф и диагнозата беше пясък и камъни в бъбреците. Камъните бяха малки, затова лекарите решиха да ги разбият и да ги разтворят с медикаменти. Предписаха ми цял куп лекарства, в резултат на което след седмица и половина стомахът ми се разбунтува, започнах да се оригвам, страдах от болки в стомаха и панкреаса. Един мой познат терапевт се смили над мен и ми препоръча Nefro Aktiv. Вярно е, че цената е доста висока! Но изобщо не съжалявам. Пих чая 2 месеца, отидох на контролен преглед и о, чудо — ехографът показа чисти бъбреци. Докторът се почувства горд от себе си и от ефективното лечение, което ми беше подбрал. Обаче аз не се сдържах и му казах какво мисля за назначеното лечение и препарати. Той се заинтересува от чая и дори ми благодари за съвета. Така че не всички лекари са корумпирани, някои просто не следят новите тенденции в медицината и натуропатията.

Кристина Андреева:

Според мен това е отлично решение за хора с отслабен имунитет.

Михаил Христов:

Всъщност, да, и двамата ми родители са с разклатено здраве — баща ми има проблеми с бъбреците, а майка ми със стомаха. Поръчах им по една опаковка, после ще споделя какви са резултатите.

Яна Василева:

Пия Nefro Aktiv от два дена. Все още е рано да говоря за ефективност и резултати. Ще кажа няколко думи за вкуса — приятен, на билки, натурален, какъвто в детството ми приготвяше моята баба. Много ми харесва.

Албена Гроздева:

Много съм слушала за този чай от мои приятели и познати. Чаят действително помага, подсилва имунитета, аз започнах да го пия съвсем отскоро, не можех да намеря къде на си го поръчам. Но вече се чувствам значително по-добре, болките в долната част на корема изчезнаха. Пък и през „онези“ дни не се чувствах никак добре. Да видим как ще бъде този път.

Стефана Асенова:

Много интересна статия, задължително ще поръчам Nefro Aktiv за профилактика, защото този чай няма да навреди дори на напълно здрав човек. Като гледам какъв е съставът, чаят е просто бомба.

 

Latest Recipes