Opticor Κυπρος, τιμη, κριτικες, οδηγιες χρησης – η ηλικία δεν είναι εμπόδιο στη ζωή!

Must Try

Ο 109χρονος καρδιολόγος αποκάλυψε το μυστικό της μακροζωίας και της άριστης υγείας του.

Ο Δρ. Andreas Schulz διάσημος Γερμανός καρδιολόγος, συνταξιοδοτήθηκε σε ηλικία των 70 ετών, αν και η καρδιά και το σώμα του παρέμειναν νέα. Είναι συνταξιούχος εδώ και 39 χρόνια και το Εθνικό Ίδρυμα Κοινωνικής Ασφάλισης δεν αντέχει αυτό το γεγονός! Επί του παρόντος, ο ακαδημαϊκός είναι 109 ετών, αλλά αισθάνεται σαν 60 χρονος.

Ο Δρ. Andreas Schulz ισχυρίζεται, ότι το μυστικό της μακροζωίας βρίσκεται στα αιμοφόρα αγγεία: αν είναι υγιή και καθαρά, μπορείς να ζήσεις έως και 120 χρόνια και ακόμη περισσότερα, νιώθοντας απόλυτα υγιείς. Ο καρδιολόγος επιβεβαιώνει πλήρως αυτή τη δήλωση.

Ο δημοσιογράφος μας μπόρεσε να πάρει συνέντευξη από τον Δρ. Andreas Schulz, ο οποίος είπε πώς επέκτεινε τη ζωή του καθαρίζοντας τα αιμοφόρα αγγεία του.

Όταν ο γιατρός έγινε 109 ετών, έλαβε συγχαρητήρια από τον Πρωθυπουργό.

– Δρ. Andreas Schulz, έχετε πει πολλές φορές ότι τα καθαρά αιμοφόρα αγγεία είναι το θεμέλιο της καλής υγείας. Γιατί;

– Όλα είναι πολύ απλά. Η λειτουργία των οργάνων και των “συσκευών” του ανθρώπινου σώματος εξαρτάται από την ποιότητα της κυκλοφορίας του αίματος, η οποία παρέχει το οξυγόνο και τα θρεπτικά συστατικά στα εσωτερικά όργανα και επίσης συλλέγει το διοξείδιο του άνθρακα και τα μεταβολικά προϊόντα. Στην παιδική ηλικία, στην εφηβεία και στα νιάτα, κινούμαστε περισσότερο, τα αγγεία μας είναι νέα, ελαστικά και καθαρά και τα όργανά μας λαμβάνουν τη μέγιστη διατροφή. Από την άλλη, όσο μεγαλώνουμε, κινούμαστε λιγότερο και τα αιμοφόρα αγγεία μας αρχίζουν να λερώνονται. Αυτό συμβαίνει υπό την επίδραση πολλών παραγόντων, όχι μόνο επιβλαβών (όπως το κάπνισμα, η ανθυγιεινή διατροφή, το κακό περιβάλλον και η καθιστική ζωή), αλλά και φυσικοί (για παράδειγμα, η εναπόθεση λιπιδίων είναι μια διαδικασία που συμβαίνει σε κάθε οργανισμό).

Τι σημαίνει να έχεις λερωμένα (βρώμικα) αιμοφόρα αγγεία; Φανταστείτε έναν σωλήνα γεμάτο σκουριά. Τι συμβαίνει; Η πίεση του νερού αυξάνεται και το νερό γίνεται άγευστο. Το ίδιο συμβαίνει και με τα αιμοφόρα αγγεία: όταν εναποτίθεται η χοληστερόλη ή άλλες ουσίες σε αυτά, η πίεση αυξάνεται (τα βρώμικα αιμοφόρα αγγεία είναι η κύρια αιτία της υπέρτασης!), το αίμα γεμίζει με τις ακαθαρσίες και η κυκλοφορία του αίματος γίνεται ανισόρροπη. Ως αποτέλεσμα, συμβαίνουν αλλαγές σε όλα τα όργανα, ακόμη και στο δέρμα.

Το ανθρώπινο σώμα γερνάει. Εάν είστε προσεκτικοί και καθαρίζετε τα αιμοφόρα αγγεία σας, θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε τουλάχιστον 20 χρόνια περισσότερο, χωρίς τους πόνους στα εσωτερικά όργανα και τις αρθρώσεις, και το σώμα σας θα λειτουργεί τέλεια. Με άλλα λόγια, ο καθαρισμός των αιμοφόρων αγγείων σας, μπορεί να παρατείνει τη ζωή και την υγεία σας. Και δεν είναι απλώς μια θεωρία. Έχω συστήσει αυτή τη μέθοδο στους ασθενείς μου και την εφαρμόζω στον εαυτό μου. Όλοι όσοι άκουσαν τις συμβουλές μου, αύξαναν το προσδόκιμο της ζωής τους.

Αυτό το διάγραμμα δείχνει πώς λερώνονται τα αιμοφόρα αγγεία. Εάν δεν τα έχετε καθαρίσει ποτέ και είστε άνω των 40 ετών, περιέχουν πολλές ακαθαρσίες. Αυτό μπορεί να επηρεάσει την υγεία σας και ίσως η διαδικασία έχει ήδη ξεκινήσει.

– Ποιες ασθένειες μπορεί να προκληθούν από λερωμένα αιμοφόρα αγγεία;

– Όπως είπα, επηρεάζεται όλο το σώμα. Πρώτα όμως πάσχουν τα όργανα και τα συστήματα, που σχετίζονται άμεσα με την κυκλοφορία του αίματος, δηλαδή το καρδιαγγειακό σύστημα.

Οι ακαθαρσίες στα αιμοφόρα αγγεία μπορεί να οδηγήσουν στις ακόλουθες ασθένειες:

 • Αθηροσκλήρωση. Τα αιμοφόρα αγγεία σταματούν να λειτουργούν σωστά: τα μικρά αγγεία είναι εντελώς φραγμένα και τα μεγάλα αγγεία περιέχουν πολλές εναποθέσεις της χοληστερόλης.
 • Καρδιακή ισχαιμία. Προκαλείται από την έλλειψη του αίματος, που εισέρχεται στα στεφανιαία αγγεία, η οποία, με τη σειρά της, συμβαίνει λόγω ακαθαρσιών στα αιμοφόρα αγγεία.
 • Εγκεφαλικό. Η διακοπή της ροής του αίματος στον εγκέφαλο προκαλεί τον θάνατο των νευρικών απολήξεων, γεγονός που οδηγεί σε απώλεια ορισμένων λειτουργιών.
 • Υπέρταση. Οι ακαθαρσίες στα αιμοφόρα αγγεία προκαλούν στένωση του αυλού και την αύξηση της αρτηριακής πίεσης.
 • Φλεβεύρωση/Κιρσοί. Εμφανίζεται επίσης μέσα στο σώμα, όχι μόνο στα πόδια (ένα ανησυχητικό πρόβλημα για τις γυναίκες). Οι αιμορροΐδες είναι αποτέλεσμα της φλεβικής διαστολής.
 • Φλεβική και αρτηριακή θρόμβωση. Οι εναποθέσεις των ακαθαρσιών στα αιμοφόρα αγγεία προκαλούν θρόμβους αίματος και θάνατο αγγείων, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει στο θάνατο μιας ομάδας κυττάρων στο σώμα. Εάν ο θρόμβος διαλυθεί και εισέλθει στην κυκλοφορία του αίματος, μπορεί να συμβεί απόφραξη των αιμοφόρων αγγείων της καρδιάς (καρδιακή ανακοπή), ακολουθούμενη από θάνατο στο 70% των περιπτώσεων.

Οι παρακάτω φωτογραφίες δείχνουν τους κινδύνους για την υγεία, που ενέχουν οι εναποθέσεις στα αιμοσφαίρια και πόσο μειώνουν το προσδόκιμο της ζωής.

Αυτό το πρόβλημα εξαπλώνεται. Οι καρδιαγγειακές παθήσεις προκαλούν 4 φορές περισσότερους θανάτους από κάποιες άλλες αιτίες. Οι γιατροί το γνωρίζουν αυτό, γνωρίζουν ότι ο καθαρισμός των αιμοφόρων αγγείων είναι απαραίτητος, αλλά για κάποιο άγνωστο λόγο, η ελληνική ιατρική παραμελεί αυτήν την πτυχή. Οι περισσότεροι γιατροί συνταγογραφούν φάρμακα για τη μείωση της αρτηριακής πίεσης, για την υπέρταση, αλλά αυτά τα φάρμακα δεν προορίζονται για την θεραπεία, δίνουν μόνο προσωρινό αποτέλεσμα. Τα αιμοφόρα αγγεία πρέπει να καθαριστούν. Παρεμπιπτόντως, άτομα άνω των 35-40 ετών ασκούν αυτή τη μέθοδο για περισσότερο από μισό αιώνα στις ΗΠΑ και την Ασία, όπου οι ασθενείς γνωρίζουν την ανάγκη του καθαρισμού των αιμοφόρων αγγείων. Εγώ αναρωτιόμουν συνεχώς, γιατί αυτό δεν συμβαίνει στην Ευρώπη;

– Υπάρχουν συμπτώματα που υποδηλώνουν την παρουσία των εναποθέσεων στα αιμοφόρα αγγεία;

– Φυσικά και είναι. Τα κύρια συμπτώματα είναι:

 • Ημικρανία
 • Διαταραχές μνήμης
 • Χρόνια κόπωση
 • Αϋπνία
 • Προβλήματα στην οικεία ζωή (σεξουαλικού χαρακτήρα)
 • Προβλήματα όρασης και ακοής
 • Υψηλή πίεση του αίματος
 • Αναπνευστικά προβλήματα και στηθάγχη
 • Ωχρότητα του δέρματος των ποδιών
 • Πόνος στους μύες και στις αρθρώσεις

Τα αιμοφόρα αγγεία έχουν την ικανότητα να συσσωρεύουν τις ακαθαρσίες, ειδικά στους ηλικιωμένους. Για το λόγο αυτό, πρέπει να αποφεύγεται η συχνή κατανάλωση των χάμπουργκερ και οι τηγανιτές πατάτες εξίσου: μετά την κατανάλωση τηγανητών και ανθυγιεινών τροφών, μια ορισμένη ποσότητα χοληστερόλης εναποτίθεται στα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων, επηρεάζοντας τις στεφανιαίες αρτηρίες και τα αιμοφόρα αγγεία, αυξάνοντας με την πάροδο του χρόνου.

Opticor τι είναι, δουλευει – σας παρακαλώ, πείτε μας το μυστικό σας για τον καθαρισμό των αιμοφόρων αγγείων

– Μέχρι πρόσφατα, η διαδικασία του καθαρισμού των αιμοφόρων αγγείων διαρκούσε αρκετούς μήνες. Μάζευα μόνος μου τα φαρμακευτικά βότανα, τα έψαχνα στην αγορά ή στο Διαδίκτυο, και ύστερα τα χρησιμοποιούσα για να φτιάξω το τσάι. Τώρα δεν χρειάζεται να το κάνω πια, καθώς οι συνάδελφοί μου, από το Ινστιτούτο Καρδιαγγειακών Παθήσεων, δημιούργησαν ένα καλό και φθηνό καθαριστικό αιμοφόρων αγγείων – το Opticor. Αυτό το προϊόν ρυθμίζει την αρτηριακή πίεση και θεραπεύει την υπέρταση, καθαρίζοντας τα αιμοφόρα αγγεία. Επομένως, είναι το τέλειο προϊόν για το σκοπό μας.

Opticor, που λαμβάνεται τακτικά, καθαρίζει ακόμη και τα πιο φραγμένα αιμοφόρα αγγεία σε μόλις 3-4 εβδομάδες.

Αυτό το προϊόν δεν περιέχει χημικά, έχει 100% φυσική σύνθεση και περιέχει σπάνια θεραπευτικά εκχυλίσματα βοτάνων και μούρων: κραμβέλαιο, μητρικό μούστο (motherwort), φύλλα ελιάς, φύλλα και άνθη ιπποφαούς, εκχύλισμα κουμ κουάτ. Γι’ αυτό είναι τόσο ευεργετικό για τον οργανισμό.

Οι περισσότεροι ασθενείς συνεχίζουν να ζητούν τη συμβουλή μου για τον καθαρισμό των αιμοφόρων αγγείων. Τους προτείνω μόνο αυτό το προϊόν. Είναι πολύ αποτελεσματικό.

Ο ιστότοπος του Ινστιτούτου Καρδιαγγειακών Παθήσεων παρουσίασε τα επίσημα στατιστικά στοιχεία των κλινικών δοκιμών, στις οποίες συμμετείχαν περίπου 2.000 ασθενείς που έλαβαν θεραπεία με το Opticor.

Αποτελέσματα δοκιμής:

 • Ομαλοποίηση της αρτηριακής πίεσης 1-2 ημέρες μετά τη λήψη του προϊόντος – 99% των ασθενών
 • Ομαλοποίηση του καρδιακού ρυθμού μετά το τέλος της θεραπείας – 97% των ασθενών
 • Πλήρης καθαρισμός των αιμοφόρων αγγείων από τη χοληστερόλη μετά τη θεραπεία – 99% των ασθενών
 • Βελτίωση της αποτελεσματικότητας της θεραπείας χρόνιων ασθενειών – 99% των ασθενών
 • Βελτιωμένη συνολική υγεία – 100% των ασθενών
 • Απουσία οποιωνδήποτε ανεπιθύμητων ενεργειών κατά τη διάρκεια της θεραπείας – 100% των ασθενών

– Πόσο κοστίζει το Opticor και πού μπορούν να το αγοράσουν;

– Όπως γνωρίζετε, η σύνταξη στις μέρες μας δεν μας επιτρέπει να αγοράζουμε ακριβά φάρμακα (προϊόντα), γι’ αυτό δεν μπορώ ποτέ να προτείνω ένα ακριβό προϊόν. Το Opticor δεν είναι τόσο ακριβό και προσφέρεται με έκπτωση εως τις

Αυτό είναι το καλύτερο φάρμακο για την αντιμετώπιση της υψηλής αρτηριακής πίεσης. Ως αποτέλεσμα, οποιοσδήποτε μπορεί να αγοράσει το Opticor με την έκπτωση -50%.

Μάθετε περισσότερα για το πώς να παραλάβετε το Opticor στο σπίτι σας – συστατικα, παρενεργειεσ

Για να παραγγείλετε το Opticor, χρειάζεστε:

Συμπληρώστε τη φόρμα

 • Ο εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να επιβεβαιώσει τη διεύθυνση της παράδοσης.
 • Εντός 1-3 ημερών (απαιτείται για παράδοση) θα λάβετε το Opticor με τον courier.

– Δρ. Andreas Schulz, σας ευχαριστούμε για τη συνέντευξη και που μοιραστήκατε αυτές τις σημαντικές πληροφορίες μαζί μας

Κλείνοντας τα μικρόφωνα, ο γιατρός Andreas Schulz, παραδέχτηκε ότι του αρέσει να ασχολείται με την κηπουρική και να βοηθά τα παιδιά του, που έχουν ήδη φτάσει σε ηλικία της συνταξιοδότησης. Η γυναίκα του είναι 99 ετών. Και οι δύο εκτελούν τις διαδικασίες για τον καθαρισμό των αιμοφόρων αγγείων. Ο καθηγητής πιστεύει, ότι αυτό είναι το μόνο πράγμα που τους βοηθά να επιβιώνουν.

Opticor φαρμακειο – εκσυγχρονισμοσ

Σημαντικό! Λόγω του μεγάλου αριθμού αιτημάτων, είμαστε αναγκασμένοι να περιορίσουμε τη διάρκεια αυτής της προσφοράς! Η προσφορά θα ισχύει μέχρι και τις .

Όλα τα προϊόντα μας αντιστοιχούν στα κύρια ευρωπαϊκά πρότυπα ποιότητας και ελέγχονται προσεκτικά πριν από την αποστολή.

-50%

Σχόλια

Ειρήνη

Ευχαριστώ για το άρθρο, είναι πολύ ενδιαφέρον. Έχω ήδη παραγγείλει το Opticor.

Γιώργος

Ήδη αγορασμένο και δοκιμασμένο το Opticor. Υπέφερα από υπέρταση περίπου 7 χρόνια και θυμάμαι πότε ήταν στα φυσιολογικά επίπεδα σε μένα. Μετά από τη σύσταση του γιατρού, αποφάσισα να καθαρίσω τα αιμοφόρα αγγεία. Μετά από ένα μήνα θεραπείας με το Opticor, η αρτηριακή μου πίεση επέστρεψε στο φυσιολογικό! Τώρα δεν έχει ανέβει εδώ και 2 μήνες. Αυτή είναι μια διαφορετική ζωή: νιώθω χίλιες φορές καλύτερα. Συνιστώ αυτό το υπέροχο προϊόν σε όλους. Και με μια τέτοια έκπτωση – είναι σχεδόν δωρεάν.

Ηλίας

Έκανα επίσης ένα μήνα θεραπείας με το Opticor. Νιώθω πιο υγιής και δυνατός. Νιώθω νεότερος.

Λένα

Ευχαριστώ, παρήγγειλα αυτό το προϊόν. Μου αρέσει που το παραδίδουν τόσο γρήγορα και απευθείας στο σπίτι.

Πέτρος

Το δέμα έφτασε χθες. Θα κάνω τη διαδικασία καθαρισμού των αιμοφόρων αγγείων μαζί με τη γυναίκα μου. Πρόσφατες εξετάσεις έδειξαν, ότι έχουμε βουλωμένα αιμοφόρα αγγεία με χοληστερόλη.

Ευγενία

Πριν από ένα μήνα ξεκίνησα τη θεραπεία με το Opticor. Είχα μερικές φορές υψηλή αρτηριακή πίεση και ακανόνιστους καρδιακούς ρυθμούς στο παρελθόν. Το χρησιμοποιώ εδώ και 2 εβδομάδες και η αρτηριακή μου πίεση έχει επανέλθει στο φυσιολογικό. Νιώθω απόλυτα υγιής.

Ιωάννης

Είμαι 61 ετών και πριν από 5 χρόνια ξεκίνησα τις διαδικασίες καθαρισμού των αιμοφόρων αγγείων. Με βοηθούν να παραμένω υγιής και μου δίνουν δύναμη. Δεν έχω καμία ασθένεια, ενώ πολλοί συνάδελφοί μου έχουν ήδη πεθάνει. Για να μην πω, ότι ακόμα κάνω σεξ! Ο καθαρισμός των αιμοφόρων αγγείων είναι 100% απαραίτητος!

Μαρία

Χάρη σε αυτό το προϊόν, θεράπευσα την υψηλή αρτηριακή πίεση, από την οποία υπέφερα για πολλά χρόνια. Με τον καιρό ανέπτυξα διαβήτη, προβλήματα στα νεφρά, προβλήματα μνήμης και όρασης. Πέρασα από πολλές διαδικασίες, που δεν έδωσαν κανένα αποτέλεσμα και μετά αποφάσισα να δοκιμάσω το Opticor. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που παρήγγειλα προϊόν μέσω Διαδικτύου, αλλά πρέπει να πω ότι ήταν πολύ εύκολο.

Κατερίνα

Ευχαριστώ! Είδα μια εκπομπή για αυτό το προϊόν και όλοι οι γιατροί το συνεστούσαν. Είπαν ότι ο καθαρισμός των αιμοφόρων αγγείων είναι απολύτως απαραίτητος για όλους.

Μάρκος

Αυτή η θεραπεία είναι πολύ αποτελεσματική, το επιβεβαιώνω! Η αρτηριακή μου πίεση ήταν 140/90 για πολλά χρόνια, αλλά μετά τη θεραπεία η αρτηριακή μου πίεση ξαναγύρισε στο 125/80. Νιώθω υπέροχα!

Σοφία

Διάβασα όλες τις πληροφορίες για το Opticor. Καταπληκτικό και εντυπωσιακό!

Κωνσταντίνος

Κατάφερα να εκμεταλλευτώ την προσφορά! Ευχαριστώ!

Νικόλαος

Έκανα επίσης ένα μήνα θεραπείας (με διαλείμματα) και νιώθω καλύτερα. Είμαι γεμάτος δύναμη και ενέργεια και έχω ενισχύσει το ανοσοποιητικό μου σύστημα. Νιώθω 10 χρόνια νεότερος και είμαι 72 χρονών.

Χριστίνα

Έκανα και εγώ την θεραπεία του καθαρισμού των αιμοφόρων αγγείων με το Opticor πριν 2 μήνες. Όταν ήταν φραγμένα τα αιμοφόρα αγγεία, ένιωθα πάντα πολύ κουρασμένη, αλλά τώρα έχω πολλή ενέργεια. Μπορώ να κάνω περισσότερα πράγματα κατά τη διάρκεια της ημέρας. Είχα έντονους πονοκεφάλους, αλλά τώρα έχουν εξαφανιστεί. Επίσης κοιμάμαι καλύτερα. Τέλος πάντων, παρήγγειλα μερικά ακόμη τεμάχια. Ευχαριστώ!

Σε μόλις 7 εβδομάδες, τα αιμοφόρα αγγεία σας – θα καθαρίσουν φυσικά, η αρτηριακή σας πίεση – θα επανέλθει στα φυσιολογικά επίπεδα και το ανοσοποιητικό σας σύστημα – θα ενισχυθεί

Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων δημοφιλούς τηλεοπτικής εκπομπής, σημειώθηκε ένα περιστατικό στο οποίο εθεάθησαν ιατροί προπαγανδιστές. Ένας από τους προσκεκλημένους ειδικούς, άρχισε ξαφνικά να λέει κάτι που δεν υπήρχε στο σενάριο. Αυτό που είπε αναμφίβολα κέντρισε το ενδιαφέρον του κοινού και των θεατών του στούντιο, αλλά το πιο σημαντικό, ακούστηκε από τους επαγγελματίες του ιατρικού κλάδου.

Ο καρδιολόγος δήλωσε δημόσια: «Φυσικά στα προγράμματά τους μιλάνε για το κορονοϊό και τον εμβολιασμό, αλλά τότε γιατί κλείνουν τα μάτια σε ένα άλλο πρόβλημα, που ταλαιπωρεί περισσότερους από 1,3 εκατομμύρια ανθρώπους κάθε χρόνο!». Γιατί κανείς δεν μιλάει για τις παθήσεις του καρδιαγγειακού συστήματος; Γιατί σιωπούν για το γεγονός, ότι πλέον υπάρχει τρόπος να ξεπεραστεί η υπέρταση;

Υπέρταση! Αυτή είναι η νούμερο ΕΝΑ δολοφόνος των ανθρώπων. Και όλοι συνεχίζουν να συμπεριφέρονται σαν να μην συμβαίνει τίποτα τρομερό. Δεν θα βρείτε κανένα σύγχρονο μέσο για να λύσετε αυτό το πρόβλημα.

Η υπέρταση θεωρείται μια από τις πιο επικίνδυνες ασθένειες. Σε αντίθεση με πολλές άλλες ασθένειες, που εμφανίζονται στον άνθρωπο, δεν οδηγεί σε προσωρινή επιδείνωση της υγείας. Η υπέρταση εξελίσσεται σταθερά, οδηγώντας σταδιακά ένα άτομο στο θάνατο. Η υπέρταση είναι η αιτία θανάτου για εκατομμύρια ανθρώπους, είναι σαν μια ωρολογιακή βόμβα, που δεν εκρήγνυται αμέσως, αλλά με 100% βεβαιότητα, αργά ή γρήγορα θα σπάσει σε μικρά θραύσματα. Επιπλέον, η ασθένεια αυτή δεν συνοδεύεται από συμπτώματα, που υποδηλώνουν τη θνησιμότητά της. Μια μέρα ένα άτομο αισθάνεται καλά και την επόμενη μέρα το χέρι στεγνώνει, αναπτύσσεται γάγγραινα ή ένας καρκινικός όγκος αρχίζει να αναπτύσσεται στον εγκέφαλο. Οι αρχές της χώρας και η δημόσια υγεία απλώς το παραμερίζουν και λαμβάνουν όλα τα μέτρα, όσο άχρηστα κι αν είναι, ενάντια σε μια ασυμπτωματική ασθένεια από την οποία πάσχει ένας άνθρωπος εδώ και καιρό. Η υπέρταση είναι ανίατη με αυτή την προσέγγιση.

Οι άνθρωποι πεθαίνουν όχι από τον ιό, αλλά από την υπέρταση και τις συνέπειές της! Να το θυμάστε! – είπε ο Andreas Lange, ο οποίος είναι ένας από τους πρόσφατα προσκεκλημένους ειδικούς, ενώ οι άλλοι ερευνητές συνάδελφοί του προσπάθησαν όχι μόνο να διαψεύσουν τα λόγια του, αλλά κυριολεκτικά έμειναν άναυδοι.

Στην εικόνα δείχνει, ότι οι θάνατοι από τον COVID-19 κατά τη διάρκεια ολόκληρης της περιόδου της πανδημίας το 2020, αντιπροσωπεύουν ένα σχετικά μικρό ποσοστό των συνολικών υπερβολικών θανάτων.

Τα στατιστικά είναι απλά απίστευτα! Η πανδημία έχει οδηγήσει σε 132.000 θανάτους και περίπου 210.000 είναι οι θάνατοι από την υπέρταση.

Το πιο περίεργο και ταυτόχρονα λυπηρό είναι, ότι η πιο σοβαρή συνέπεια του ιού, η υπέρταση, αναπτύσσεται στο 75,87% των περιπτώσεων! Αν όμως οι άνθρωποι δεν είχαν αυτή την ασθένεια, η οποία καταστρέφει το ανοσοποιητικό σύστημα, τότε ο ιός με τον οποίο προσβάλλονται, θα ήταν επίσης ασυμπτωματικός. Και σε αυτή την περίπτωση, αυτοί οι ασθενείς θα εμπίπτουν στην πιο σοβαρή ομάδα κινδύνου. Και πάλι κανείς δεν μιλά για αυτό, αμέσως τίθεται το ερώτημα: τι ακριβώς γίνεται για την καταπολέμηση αυτής της ύπουλης ασθένειας;

Όλοι οι συμμετέχοντες στη μετάδοση της εκπομπής ήταν χαμένοι

Ειδικοί και γιατροί της κλινικής άρχισαν να μαλώνουν, διακόπτοντας ο ένας τον άλλον. Η μετάδοση διακόπηκε και αμέσως μετά ακολούθησε διαφημιστικό διάλειμμα, κατά τη διάρκεια του το προσωπικό του καναλιού επικοινώνησε με τον Andreas Lange.

Αυτή η εκπομπή δεν προβλήθηκε. Αλλά οι θεατές θυμόντουσαν για πολύ καιρό το τι συνέβη στο στούντιο κατά την ηχογράφηση της εκπομπής.

Αποφασίσαμε να κάνουμε τη δική μας έρευνα και να βρούμε αυτόν τον ειδικό.

Ο Andreas Lange – είναι διδάκτορας ανώτατης κατηγορίας, ειδικός στον τομέα των ιατρικών επιστημών και κορυφαίος στον τομέα των αγγειακών επιπλοκών της υπέρτασης.

– Φαίνεται ότι όλοι οι συνάδελφοί του, γνωρίζουν ήδη για το σκάνδαλο, που ενεπλάκη κατά την ηχογράφηση του προγράμματος

Πώς τολμήσετε να κάνετε μια τέτοια δήλωση;

Ήξερα πολύ καλά τι διακινδύνευα, αλλά δεν μπορούσα να μείνω σιωπηλός. Όλοι προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες, αλλά κανείς δεν λύνει το πρόβλημα και δεν θεραπεύει την ίδια την ασθένεια. Είμαι γιατρός, ορκίστηκα να προσπαθήσω να το σταματήσω.

Χαίρομαι πολύ, που επικοινωνήσατε μαζί μου και μπορώ να επαναλάβω αυτό που έχω ήδη πει, συνοψίζοντας έτσι τις προηγούμενες δηλώσεις μου. Η πανδημία θα περάσει, θα υπάρχει ένα εμβόλιο που θα χρησιμοποιείται συνεχώς, οι άνθρωποι θα επιβιώσουν, όπως κάθε άλλη επιδημία, που έχει συμβεί περισσότερες από μία φορές σε όλη την ιστορία μας. Ωστόσο, τέτοιοι ιοί, όπως η φιλοδοξία, η απληστία και το ψέμα, δεν οδηγούν πουθενά. Δεν υπάρχει εμβόλιο για αυτούς τους ιούς.

Τι εννοείτε δηλαδή;

Εννοώ τις ασθένειες, με τις οποίες οι γιατροί μας παλεύουν εδώ και χρόνια. Ασχολούμαι με καρδιαγγειακά νοσήματα, συμπεριλαμβανομένης της υπέρτασης. Και στον επαγγελματικό μου τομέα “το ψέμα” είναι ένα από τα πιο συνηθισμένα φαινόμενα.

Είμαι βέβαιος, ότι η θεραπεία των ασθενειών του μυοσκελετικού συστήματος, του γαστρεντερικού σωλήνα και οποιωνδήποτε άλλων ασθενειών, μπορεί να πραγματοποιηθεί με βάση την ανάλυση των συμπτωμάτων, όχι μόνο ανακουφίζοντας την ασθένεια, αλλά και απαλλάσσοντας πλήρως τον ασθενή από τη νόσο, αποκαθιστώντας την υγεία του.

Ο λόγος είναι οι φαρμακευτικές εταιρείες και οι εκπρόσωποί τους, που συνεργάζονται με τους γιατρούς σε όλη τη χώρα επί πληρωμή. Και τώρα, όταν κάτι μπορεί να τρομάξει ακόμα περισσότερο τους ανθρώπους, οι εταιρείες απλώς αυξάνουν τα κέρδη τους. Πωλούνται τα πάντα, για κάθε σύμπτωμα ξεχωριστά, γιατί σε περίπτωση θανάτου θα εξακολουθεί να συνδέεται με πανδημία. Όλα αυτά τα βλέπω και τα καταλαβαίνω και φρικάρω με αυτό που συμβαίνει.

Δεν υπάρχει θεραπεία για την υπέρταση στη χώρα μας

– Θέλετε να πείτε ότι όλα αυτά τα σύγχρονα φάρμακα για την υπέρταση είναι αναποτελεσματικά;

Τα φάρμακα για την υπέρταση, που συνταγογραφούνται σε ασθενείς είναι ο κύριος σκοπός της άντλησης χρημάτων από τις τσέπες των ασθενών στις τσέπες των ολιγαρχών, που έκαναν την περιουσία τους πουλώντας αυτά τα φάρμακα.

Αυτά είναι νομιμοποιημένα ναρκωτικά, αν το καλοσκεφτείτε. Ο ασθενής παίρνει χάπια, η κατάστασή του βελτιώνεται. Το φάρμακο σταματά να λειτουργεί και η πίεση αυξάνεται ξανά. Έτσι λειτουργούν όλα τα φάρμακα. Για να νιώσετε καλύτερα, απλώς πάρτε μια νέα δόση.

Το πιο σημαντικό είναι να κατανοήσετε το εξής: σε περίπτωση της έκτακτης ανάγκης, τα χημικά είναι απαραίτητα και παίζουν σημαντικό ρόλο. Για παράδειγμα, κατά τη διάρκεια του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου, η ηρωίνη χρησιμοποιήθηκε σε στρατόπεδα για τη βελτίωση της κατάστασης των τραυματισμένων στρατιωτών, αποφεύγοντας τον πόνο και τον θάνατο από τραυματικό σοκ.

Ωστόσο, εάν παίρνετε συνεχώς φάρμακα, αυτά, όπως η ηρωίνη, απλώς θα καταστρέψουν την υγεία σας. Όχι τόσο γρήγορα, αλλά η αρχή της δράσης τους είναι ακριβώς η ίδια και θα σας συμβουλεύουν να πάρετε μερικά ακόμη, για να αποφύγετε τις συνέπειες της λήψης του φαρμάκου. Όσο περισσότερα από αυτά, τόσο το καλύτερο για τους ιδιοκτήτες των φαρμακείων και των φαρμακευτικών εταιρειών.

– Ωστόσο, κάποιοι έκαναν χρήση των ναρκωτικών

– Ακόμη και οι χρήστες ναρκωτικών ουσιών μπορούν να ζήσουν πολλά χρόνια. Τι είναι όμως αυτή η ζωή;

Όταν η πίεση αυξάνεται, οι άνδρες στα 50 τους, υποφέρουν ήδη από προστατίτιδα και την σεξουαλική δυσλειτουργία. Όταν ένας άντρας βιώνει συνεχής κόπωση, είναι παχύσαρκος, πρήζονται τα πόδια του, δυσκολεύεται να περπατήσει, μουδιάζουν τα δάχτυλά του. Στη συνέχεια εμφανίζονται θρόμβοι αίματος στα αγγεία, γεγονός που οδηγεί σε καρδιακές προσβολές και εγκεφαλικά επεισόδια.

Η ελάχιστη ποσότητα των φαρμάκων που λαμβάνονται για συνεχή και μεγάλο χρονικό διάστημα, μπορεί να προκαλέσει καρκίνο. Δείτε τις στατιστικές για τον καρκίνο. Αυτή είναι μια πραγματική επιδημία!

Δεν εννοώ τα μικρά προβλήματα, όπως οι διαταραχές του ύπνου, το βουητό στα αυτιά, τη θολή όραση. Θα μπορούσε κανείς να γράψει ολόκληρη λίστα. Όμως η αιτία είναι πάντα η ίδια: η υψηλή αρτηριακή πίεση που οδηγεί σε υπέρταση, την οποία κανείς δεν προσπαθεί να θεραπεύσει. Αλλά υπάρχουν ήδη προϊόντα για την επίλυση αυτού του προβλήματος και δίνουν εξαιρετικά αποτελέσματα.

Ένα προϊόν για την υπέρταση, το οποίο δεν πωλείται στα φαρμακεία

– Κατά τη διάρκεια της ηχογράφησης του προγράμματος, προσπάθησε να μιλήσει για αυτό το αποτελεσματικό προϊόν για την υπέρταση, αλλά κυριολεκτικά τον έδιωξαν από το στούντιο. Τι είναι αυτό το προϊόν; Και γιατί οι φαρμακοποιοί το αποφεύγουν σαν θυμιατό δαίμονα με την απλή αναφορά της ονομασίας του;

Έλεγα για τη σύνθεση του φυσικού προϊόντος Opticor. Αυτό είναι ένα μοναδικό μείγμα βοτάνων. Ναι, όλα είναι πολύ απλά! Το κύριο πλεονέκτημα αυτού του φυσικού μείγματος είναι ο μοναδικός συνδυασμός μητρικού βαλσαμόχορτου, φύλλων ελιάς, λυκίσκου, ιπποφαούς, fortunella. Κάθε ένα από αυτά τα συστατικά, που συλλέγεται την κατάλληλη στιγμή, αλλά και τη στιγμή που το φυτό είναι πιο αποτελεσματικό, έχει την υψηλότερη συγκέντρωση θεραπευτικών ουσιών. Στο σωστό ποσοστό, αυτά τα συστατικά μπορούν να βελτιώσουν την ανάκτηση της αρτηριακής πίεσης πάνω από 7 φορές.

Opticor – Πρόκειται για την ανάπτυξη του Κέντρου Μοριακής Βιολογίας. Ονομάζεται επίσης “φυσικός δολοφόνος της υπέρτασης”, επειδή το προϊόν ομαλοποιεί την αρτηριακή πίεση και τον καρδιακό ρυθμό, καθαρίζει τα αιμοφόρα αγγεία από τη χοληστερόλη, αποκαθιστά τον τόνο και την ελαστικότητά τους.

Οι σταγόνες Opticor ενεργοποιούν τις διαδικασίες ανάκτησης της πίεσης και αποτρέπουν τις υπερτάσεις. Ειδικά αν περάσετε από αρκετούς κύκλους θεραπείας. Σε μόλις 7 εβδομάδες θα απαλλαγείτε από την υπέρταση.

Για την ανάπτυξη των σταγονών Opticor, μια ομάδα επιστημόνων έλαβε διεθνές βραβείο στον τομέα της καρδιολογίας. Για μια καινοτόμο προσέγγιση στη θεραπεία της υπέρτασης. Ωστόσο, κανείς δεν άκουσε για αυτή την ανακάλυψη.

Οι ιατρικοί εκπρόσωποι κυριολεκτικά μισούν αυτές τις σταγόνες. Έχουν χιλιάδες διαφορετικά φάρμακα, που πουλάνε για να αυξήσουν τα κέρδη τους. Το προϊόν δεν μπορεί να σπάσει το υπάρχον σύστημα. Μετά από 7 εβδομάδες χρήσης, οι άνθρωποι δεν χρειάζεται πλέον να επισκέπτονται τα φαρμακεία.

Γι’ αυτό οι σταγόνες Opticor προκαλούν τόσο μίσος. Κανείς δεν ανακοινώνει το προϊόν. Αν και είναι αναγνωρισμένο σε όλο τον κόσμο, διαθέτει όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά, που επιβεβαιώνουν την επιστημονική του αποτελεσματικότητα, χιλιάδες ικανοποιημένους ασθενείς. Ως εκ τούτου, αυτό το προϊόν μποϋκοτάρουν. Όλοι προσποιούνται ότι δεν υπάρχει. Και όταν άρχισα να μιλάω για αυτό στον αέρα, άρχισαν να με απειλούν ανοιχτά.

Ξεκινήστε τη θεραπεία μόνοι σας

– Πώς λειτουργούν οι σταγόνες Opticor;

Ο κύριος σκοπός των σταγονών Opticor είναι να καθαρίσουν τα αιμοφόρα αγγεία. Η λειτουργία του σώματος εξαρτάται από αυτό.

Οι σταγόνες Opticor καθαρίζουν τα αιμοφόρα αγγεία σε διάφορα στάδια:

 • Βελτιώστε τη λειτουργία του καρδιαγγειακού συστήματος
 • Ενισχύστε τα αιμοφόρα αγγεία
 • Καθαρίστε τα αιμοφόρα αγγεία από τη χοληστερόλη
 • Ομαλοποιήστε την αρτηριακή πίεση
 • Αποκαταστήστε τη δύναμη και την ευκαμψία των αιμοφόρων αγγείων και των τριχοειδών αγγείων
 • Βελτιώστε τον ύπνο, τη διάθεση και τη συνολική ευεξία

Αυτή η διαδικασία της αυτοθεραπείας ονομάζεται αυτοανανέωση. Αυτές οι διαδικασίες είναι φυσικές και οι σταγόνες Opticor είναι ο καταλύτης τους. Το κυριότερο είναι, ότι ξεκινά τη διαδικασία αυτο-ενημέρωσης.

Απαλλαγείτε από 7 ασθένειες σε μια εβδομάδα

– Ποια είναι τα αποτελέσματα από τη λήψη των σταγόνων Opticor;

1. Ομαλοποίηση των επιπέδων του σακχάρου στο αίμα

Οι σταγόνες έχουν εξαιρετικά ευεργετική δράση. Συγκεκριμένα, μειώνουν την αντίσταση στην ινσουλίνη. Τα βιολογικά ενεργά συστατικά διεισδύουν στα κύτταρα των μυών, του λιπώδους ιστού και του ήπατος και το αποτέλεσμα οδηγεί σε καλύτερη απορρόφηση της ορμόνης στο αίμα. Στην επιστημονική ιατρική βιβλιογραφία, αυτή η διαδικασία είναι γνωστή ως δευτερογενής μεταβολισμός, δηλαδή ο σχηματισμός δευτερογενών κυττάρων. Ως αποτέλεσμα, με την πάροδο του χρόνου, τα κύτταρα αρχίζουν να καταναλώνουν πιο δυναμικά τη γλυκόζη, γεγονός που οδηγεί σε μείωση της περιεκτικότητάς της στο αίμα. Αυτός είναι ο ασφαλέστερος τρόπος για να καταναλώσει ο οργανισμός τη γλυκόζη.

2. Αποκατάσταση των αιμοφόρων αγγείων

Τα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων – αποκαθίστανται και οι μικροβλάβες – επουλώνονται. Τα αγγεία καθαρίζονται από τη χοληστερόλη και άλλους ρύπους. Οι θρόμβοι αίματος εξαφανίζονται επίσης, καθαρίζοντας τα αιμοφόρα αγγεία και αποκαθιστώντας τα τριχοειδή αγγεία. Ως αποτέλεσμα, η αρτηριακή πίεση δεν αυξάνεται, η κούραση και η αϋπνία εξαφανίζονται και οι πληγές και τα κοψίματα επουλώνονται πιο γρήγορα.

3. Βελτιώνει την υγεία του δέρματος, των οστών και των μυών

Ακόμη και το δέρμα, που έχει υποστεί σοβαρή βλάβη, αποκαθίσταται. Οι πληγές επουλώνονται, το δέρμα σταματά να χαλαρώνει και να ξηραίνεται. Το ίδιο συμβαίνει και με τα οστά, αποκαθίσταται η υγιής σύστασή τους και παύουν να είναι εύθραυστα. Όλοι οι ιστοί αποκαθίστανται και οι μύες γίνονται ξανά ελαστικοί.

4. Βελτιώνει την όραση

Ακόμη και η σοβαρά εξασθενημένη όραση, αρχίζει σταδιακά να ανακάμπτει.

 • Η όραση βελτιώνεται κατά 0,5-2,1 μονάδες.
 • Ομαλοποιεί την πίεση των ματιών.
 • Μειωμένα συμπτώματα του καταρράκτη.

5. Τα προβλήματα με το υπερβολικό βάρος εξαλείφονται

Το υπερβολικό βάρος είναι ένα σύμπτωμα, που επιδεινώνει σημαντικά την κατάσταση ενός ασθενούς με υπέρταση έως και 4-5 φορές. Επιπλέον, ένα από τα αποτελέσματα της θεραπείας με τις σταγόνες Opticor είναι η απώλεια του βάρους.

6. Αποκατάσταση της στύσης

Πολλοί ασθενείς, που έχουν διαγνωστεί με την υπέρταση, υποφέρουν από τη στυτική δυσλειτουργία. Ένα από τα πιο εκπληκτικά αποτελέσματα των σταγόνων Opticor είναι η ομαλοποίηση των επιπέδων της τεστοστερόνης και η αποκατάσταση μιας υγιούς στύσης. Ακόμη και σε περιπτώσεις, που η ηλικία των ασθενών υπερβαίνει τα 70 έτη. Οι άνδρες διαπιστώνουν με ικανοποίηση και χαρά, ότι η αρρενωπότητά τους έχει αποκατασταθεί πλήρως.

7. Το ανοσοποιητικό σύστημα αρχίζει να λειτουργεί

Βελτιώνει την παροχή του αίματος στους ιστούς των οστών, που εμπλέκονται στη σύνθεση των κυττάρων του ανοσοποιητικού συστήματος. Οδηγεί επίσης σε αύξηση των προστατευτικών λειτουργιών του σώματος.

Το ανοσοποιητικό σύστημα μας προστατεύει όχι μόνο από τους ιούς. Η κύρια λειτουργία ενός ισχυρού ανοσοποιητικού συστήματος είναι να προστατεύει το σώμα από τα καρκινικά κύτταρα. Ένα υγιές, ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα αναγνωρίζει και καταστρέφει τα καρκινικά κύτταρα εγκαίρως. Αυτό βοηθά στην πρόληψη της ανάπτυξης του καρκίνου.

Ακόμα κι αν το ανοσοποιητικό σύστημα είναι μόνο 50% αποτελεσματικό, δημιουργεί ένα ανυπέρβλητο φράγμα ενάντια στους ιούς. Και αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό σήμερα.

Ο εκπρόσωπος του σωματείου των φαρμακοποιών διέκοψε την τηλεφωνική μας συνομιλία μόλις αναφέραμε τις σταγόνες Opticor

Raffaele Zerbato. Εκπρόσωπος Συνδικάτου Φαρμακείων.

Καλέσαμε ένα μέλος του σωματείου φαρμακοποιών για να μάθουμε, γιατί τα φαρμακεία δεν διαθέτουν τις σταγόνες Opticor.

– Καλησπέρα, κύριε Zerbato! Θα μπορούσατε να μου πείτε, γιατί τα φαρμακεία αποφεύγουν να αναφέρουν τις σταγόνες Opticor; Έχετε ακούσει για τέτοιο προϊόν;

– Γιατί με προκαλείται;! Δεν απαντώ σε αυτές τις ερωτήσεις! Δεν σας αφορούν καθόλου!

– Ακούμε το τηλέφωνο να κλείνει…

Πώς να αγοράσετε τις σταγόνες Opticor;

Μετά από μια τέτοια συνομιλία με τον εκπρόσωπο της Ένωσης Φαρμακοποιών , γίνεται σαφές ότι δεν πρόκειται να βρούμε τις σταγόνες στα φαρμακεία και είναι απίθανο να εμφανιστούν εκεί στο άμεσο μέλλον. Μπορεί όμως να αγοραστούν;

– Ναι, όποιος θέλει να αγοράσει τις σταγόνες Opticor, μπορεί να το κάνει απευθείας από το εργοστάσιο παραγγέλνοντας ηλεκτρονικά.

– Γιατί μπορεί να παραγγελθεί οι σταγόνες Opticor μόνο μέσω του Διαδικτύου;

Για τρεις βασικούς λόγους:

 • Διασφάλιση ποιότητας. Οι σταγόνες Opticor αποστέλλονται στον αγοραστή από τον κατασκευαστή.
 • Προστασία από τους μεταπωλητές. Για να μην μπορεί κανείς να μεταπωλήσει τις σταγόνες σε τιμή αυξημένη κατά 10-20-30 φορές.
 • Γρήγορη παράδοση με courier.

Έκπτωση για όλους τους άπορους ασθενείς σε κάθε περιοχή

Αυτή τη στιγμή υπάρχει ένα πρόγραμμα κοινωνικής υποστήριξης για όλους. Ως μέρος αυτού του προγράμματος, μπορείτε να παραγγείλετε τις σταγόνες Opticor με την έκπτωση. Αυτό είναι μέρος του Προγράμματος Παροχών για την Πρόληψη της Υπέρτασης.

Η έκπτωση παρέχεται κυρίως σε αγοραστές άνω των 47 ετών, που ζουν σε περιοχές αυξημένης επιδημιολογικής κατάστασης.

Επιπλέον, σας συνιστούμε να μην χάνετε χρόνο! Δεν θα έχετε δεύτερη ευκαιρία. Είναι άγνωστο το πόσο θα διαρκέσει αυτό το πρόγραμμα και για πόσο θα είναι διαθέσιμες οι σταγόνες Opticor. Τα βότανα μαζεύονται συγκεκριμένες μέρες του χρόνου, καλοκαίρι και φθινόπωρο, και η προσφορά δεν είναι ατελείωτη!

Αποκτήστε τις σταγόνες Opticor τώρα!

Για να αποκτήσετε τις σταγόνες Opticor ως μέρος του Προτιμώμενου Προγράμματος, το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα τηλέφωνο.

Εισάγετε τον αριθμό του τηλεφώνου σας στη φόρμα αιτήματος και κάντε κλικ στο “Λήψη Opticor”.

Οι αιτήσεις γίνονται δεκτές και διεκπεραιώνονται 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, αλλά λόγω του μεγάλου φόρτου της εργασίας του προσωπικού μας, ίσως χρειαστεί να περιμένετε λίγο.

Προσοχή!

Σημείωση: Να θυμάστε, ότι παραγγέλνοντας μέσω της επίσημης φόρμας, εγγυόμαστε την διασφάλιση της ποιότητας.

Το επίσημο έντυπο της παραγγελίας, εγγυάται 100% εμπιστοσύνη στον πωλητή και την ποιότητα των προϊόντων που παραδίδονται. Αυτό σημαίνει, ότι βρίσκεστε στην επίσημη ιστοσελίδα και θα σας αποσταλεί γνήσιο Opticor, καθώς και θα λάβετε τις απαραίτητες συμβουλές και υποστήριξη τηλεφωνικά.

-50%

Opticor γνωμες, σχολια

Βάγια

Αποφάσισα και τις παρήγγειλα. Μέχρι στιγμής είναι το καλύτερο προϊόν για την υπέρταση, όσον αφορά τη σύνθεση και τις κριτικές!

Άγγελος

Η υπέρταση είναι μια τρομερή ασθένεια. Υποφέρω εδώ και 4 χρόνια. Δεν είχα κανένα άλλο σύμπτωμα, εκτός από το πονοκέφαλο. Δεν πίστεψα ποτέ στις ημικρανίες, νόμιζα ότι όλοι μιλούσαν για να μας τρομάξουν, αλλά πρόσφατα νοσηλεύτηκα. Αποδείχθηκε, ότι έκανα λάθος. Η κατάστασή μου ήταν “προ εγκεφαλικού επεισοδίου”, τα αιμοφόρα αγγεία ήταν τόσο φραγμένα, που οι γιατροί έπαθαν σοκ. Σε συνθήκες σαν τη σημερινή, δεν θα με αναλάμβανε κανείς. Άκουσα όμως πολλές θετικές κριτικές για τις σταγόνες Opticor, απλά δεν ήξερα πού να τις παραγγείλω. Τώρα ξέρω, ευχαριστώ.

Αντωνέτα 96

Άγγελε, πες μου, σε παρακαλώ, που τις παρήγγειλες; Πώς παρήγγειλες;

Άγγελος

Τις παρήγγειλα εδώ. Η παράδοση είναι εξαιρετική, τόσο το πρωί όσο και το βράδυ.

Τζούλια

Η υπέρταση είναι μια πολύ κακή ασθένεια. Υποφέρω εδώ και αρκετά χρόνια. Δεν έχω κανένα άλλο σύμπτωμα, εκτός από τον πονοκέφαλο που εμφανίζεται κατά καιρούς.

Λένα

Πες μου, σε παρακαλώ, είναι αλλεργιογόνο ή όχι; Είμαι αλλεργική σε όλα σχεδόν τα φάρμακα και έχω προβλήματα αρτηριακής πίεσης εδώ και χρόνια…

Τζούλια

Λένα, η σύνθεση είναι απόλυτα φυσική, κυρίως με διάφορα εκχυλίσματα. Εάν δεν έχετε προβλήματα με φυσικές ουσίες, τότε αυτή θα είναι η τέλεια λύση για εσάς!

Πάολα Μητσοκάλη

Είμαι γιατρός και μπορώ να πω, ότι η υπέρταση οδηγεί σε αναπηρία. Επομένως, είναι απαραίτητο να φροντίζετε, εκ των προτέρων, υγιή τα αιμοφόρα αγγεία σας. Οι σταγόνες Opticor, όχι μόνο τα καθαρίζουν γρήγορα, αλλά δίνουν και μακροχρόνιο αποτέλεσμα. Οι σταγόνες Opticor είναι ένα σχετικά φθηνό και αποτελεσματικό προϊόν, που πρέπει να υπάρχει σε κάθε κουτί πρώτων βοηθειών!

Άντζελα

Πάολα Μητσοκάλη, έχετε απόλυτο δίκιο! Οι σταγόνες Opticor είναι, κατά τη γνώμη μου, το καλύτερο προϊόν που υπάρχει. Ο φίλος μου πάσχει από την υπέρταση. Η κόρη του έφερε αυτές τις σταγόνες από τη Γερμανία. Άρχισε να τις παίρνει και μετά από ένα μήνα η πίεση επανήλθε στο φυσιολογικό.

Γαβριήλ

Διάβασα προσεκτικά τα πάντα και αποφάσισα να παραγγείλω, τις πήρα με έκπτωση! Αύριο θα περιμένω τον κούριερ. Ευχαριστώ, που μου διευκρινίσατε ότι παραδίδουν και στην πόλη μας.

Σοφία

Πάολα Μητσοκάλη, σας παρακαλώ, πείτε μου ως γιατρός, εάν αυτές οι σταγόνες Opticor είναι καλύτερες από άλλα φάρμακα, που συνταγογραφούνται σε νοσοκομεία και κλινικές.

Πάολα Μητσοκάλη

Το γεγονός είναι, ότι τα φυσικά συστατικά των σταγονών, δεν καταστρέφουν το συκώτι και τον οισοφάγο, αλλά ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα και αποκαθιστούν τις δυνάμεις του ίδιου του σώματος, ενεργοποιώντας την αυτοίαση, αυτή είναι μια καινοτόμος προσέγγιση, που δεν υπάρχει ακόμη, αν και η βοτανοθεραπεία είναι τόσο παλιά όπως ο κόσμος. Η συλλογή των συστατικών πραγματοποιείται σύμφωνα με ειδική τεχνολογία, σε μια συγκεκριμένη εποχή του χρόνου, όπου η συγκέντρωση των θρεπτικών συστατικών είναι μέγιστη.

Κατερίνα

Πρέπει να πω στον άντρα μου για αυτό το προϊόν. Ελπίζω αυτό να τον βοηθήσει. Η υπέρταση είναι μια τρομερή ασθένεια!

Μαρινέλλα 2020

Τώρα υπάρχει μια προσφορά, μπορείτε να πάρετε τις σταγόνες στη μισή τιμή!

Ευγένιος 1214

Σήμερα έλαβα το δέμα μέσω courier. Δεν πίστευα, ότι τέτοια προϊόντα πωλούνται σε τέτοια τιμή. Λένε στην τηλεόραση, ότι το μόνο που κάνουν είναι, να εξαπατούν τον κόσμο και κανείς δεν κάνει τίποτα γι’ αυτό. Αλλά τουλάχιστον κάποιος, κάνει κάτι για τους ανθρώπους. Σας ευχαριστώ!

Παρασκευή

Είναι καλύτερα να κάνετε την θεραπεία με φυσικά προϊόντα! Κατέστρεψα το στομάχι μου με χημικά χάπια. Λύνουν ένα πρόβλημα και δημιουργούν άλλο. Λοιπόν, τουλάχιστον τώρα, η ιατρική έχει αρχίσει να δημιουργεί φυσικά φάρμακα.

Ειρήνη

Έχετε ήδη ολοκληρώσει την θεραπεία; Υπάρχουν πραγματικές απόψεις για τα αποτελέσματα εδώ;!! Έχω συχνά πονοκέφαλο και δεν έχω χρόνο να πάω στο γιατρό.

Δόμνα

Παίρνω τις σταγόνες Opticor κάθε πρωί και βράδυ! Ξεκίνησα πριν από ένα μήνα. Δεν έχω νιώσει τόσο καλά εδώ και πολύ καιρό. Την επόμενη μέρα, όταν άρχισα να παίρνω το προϊόν, η αρτηριακή μου πίεση επέστρεψε αμέσως στο φυσιολογικό».

Μαρία

Έκανα μια παραγγελία και χθες έλαβα το δέμα με courier. Το βράδυ ήπια το πρώτο ποτήρι και αμέσως ένιωσα καλύτερα. Θα συνεχίσω.

Ιωάννα

Το αποτέλεσμα ξεπέρασε όλες τις προσδοκίες μου. Μετά από 6 ημέρες, η πίεση επέστρεψε στο φυσιολογικό.

Άννα

Τόσες πολλές θετικές κριτικές, ευχαριστώ παιδιά! Σίγουρα θα τις αγοράσω και στους γονείς μου, ευχαριστώ και πάλι!

Πέτρος

Τις παρήγγειλα για μένα. Μπορείτε να νιώσετε ξεκάθαρα την επίδραση των σταγονών. Πραγματικά καλή βοήθεια. Εάν έχετε υπέρταση, τότε σας τις προτείνω ανεπιφύλακτα, πιστέψτε με, βοηθάει πολύ. Είναι κρίμα, που δεν υπήρχε παρόμοιο προϊόν πριν …..

Σταυρούλα

Διάβαζα για αυτές τις σταγόνες Opticor εδώ και πολύ καιρό και άκουσα καλές κριτικές για αυτές. Παρήγγειλα για τους γονείς μου, προληπτικά!

Παύλος

Μπορεί κάποιος να μου πει, που μπορώ να παραγγείλω το προϊόν, για να μην πάρω ψεύτικο;

Χριστίνα

Αυτά τα ψεύτικα είναι παντού! Απλά παραγγείλετε εδώ! 100% εγγύηση, ότι θα παραγγείλετε τις πραγματικές σταγόνες Opticor.

Ελισάβετ 777

Παρήγγειλα για τη μητέρα μου, ο πωλητής επικοινώνησε μαζί μου και η παραγγελία μου θα έρθει αύριο. Θα σχολιάσω αργότερα.

Βικτώρια

Ελπίζω πραγματικά ότι οι σταγόνες Opticor θα με βοηθήσουν! Δεν αντέχω άλλο…

Ρένα

Ρώτησα έναν φίλο, σε ένα ιδιωτικό φαρμακείο, αλλά δεν πουλάνε αυτό το προϊόν εκεί. Μετά παρήγγειλα από αυτόν τον ιστότοπο. Η πίεσή μου έχει σταματήσει να ανεβοκατεβαίνει εδώ και πολύ καιρό, όλα είναι φυσιολογικά.

Πέτρος 86

Αυτό είναι εξαιρετικό προϊόν! Θα πρέπει να το παραγγείλω για τους ηλικιωμένους γονείς μου, έχουν επίσης αυτό το πρόβλημα.

Ναταλία

Μόλις διάβασα την περιγραφή των σταγόνων Opticor. Με εξέπληξε, που ένας τέτοιος συνδυασμός συστατικών, δίνει ένα τέτοιο αποτέλεσμα! Αλλά ως φαρμακοποιός, μπορώ να πω: ναι, σε αυτόν τον συνδυασμό, υπάρχει πραγματικά μια ενεργή διέγερση του αίματος στα αγγεία. Παρήγγειλα μια συσκευασία, θα τις δοκιμάσω.

Μαρίνα

Συμφωνώ! Αυτή είναι μια εξαιρετικά αποτελεσματική θεραπεία για την καταπολέμηση της υπέρτασης!

Νίκος

Υπάρχει μεγάλη έκπτωση στις σταγόνες Opticor.

Αντώνης

Αν αυτό το προϊόν είναι πραγματικά τόσο καλό, όσο λένε ότι είναι, τότε είναι η σωτηρία μου. Έχω υπέρταση πολλά χρόνια και είμαι αλλεργικός στα περισσότερα φάρμακα.

Δήμητρα

Παρήγγειλα για τη μητέρα μου. Πριν από δύο χρόνια πέθανε ο πατέρας μας από υπέρταση, τώρα δεν θέλω να τη χάσω και αυτήν.

Μαριάνα

Προφανώς, αυτό είναι ένα εξαιρετικό προϊόν για την ομαλοποίηση της αρτηριακής πίεσης. Παίρνω τις σταγόνες εδώ και ένα μήνα και τίποτα δεν με ενοχλεί πια!

Φώτης

Λοιπόν, τι να πω… Ελπίζω να είστε όλοι καλά!

Latest Recipes