QuickFit България, отзиви, цена, инструкция – как да свалите 45 килограма без диети и тренировки

Must Try

Този метод ще ви помогне да отслабнете с до 15 килограма бързо и безопасно

Здравейте, хора! С вас, както винаги, е Петър Николов. Аз успях да отслабна с помощта на един буквално неизвестен метод и подозирам, че тази публикация скоро ще бъде изтрита. Този нов метод е истински пробив в областта на правилното хранене. Много диетолози отчаяно се опитват да скрият този метод, тъй като разкриването му ще бъде крайно неблагоприятно за тях. Аз вложих страшно много време и пари, измъчвайки се с разни диети и тренирайки с лични фитнес треньори. Но нищо не ми помагаше. Открих друго решение, което се оказа толкова просто и достъпно, че е трудно за вярване. Сега аз искам да споделя тази тайна с всички, които имат проблеми с наднорменото тегло и здравето си.

Това е моята история: QuickFit какво е

Аз винаги съм обичал да си хапвам солидно, така че още от детството си вървях едър. Най-много от всичко обичах вечер след работа да седна пред телевизора и да си угаждам с калорична, вредна храна. Съпругата ми не споделяше угощенията, макар че никога не протестираше срещу тях. Но когато станах на 25 Mтялото ми започна да наедрява смущаващо бързо, особено коремът. Аз дори не забелязах кога достигнах невероятни размери. Приличах на грамаден, дебел глиган. На 33-годишна възраст аз тежах 125 килограма, което беше с 46 килограма повече, отколкото е нормалното тегло за моя ръст.

Освен това развих сериозни здравословни проблеми. Пронизваше ме силна болка в дясната страна, там, където се намира панкреасът. Започнах да страдам от лесна умора, прекомерно потене и задух. Но най-ужасното нещо, което ме сполетя, беше импотентността. Честно казано, моят огромен корем скриваше от мен мъжествеността ми от доста време. Но когато органът престана да работи въобще, аз осъзнах, че това преминаваше всякаква граница. Импотентността съсипваше семейния ми живот. Съпругата ми започна често да ми вдига скандали. Неспособността ми да удовлетворя жена ми беше огромен удар за моето самочувствие. Мразех се и се чувствах като неудачник.

Подложих се на медицинско изследване в болницата и резултатите се оказаха много обезкуражаващи. Тялото ми беше изложено на сериозен риск от диабет. Дългите години ядене на вредна храна убиваше моя организъм, особено панкреаса.

Аз минах на строга диета. Когато цял живот сте яли всичко, каквото си поискате, диетата може да се превърне в истинско психологическо изтезание. Всяка седмица аз се качвах на кантара, с надеждата, че мъченията ми не са напразни. Но кантарът винаги показваше 125,9 кг. След 3 месеца аз реших за подкрепя диетата си с упражнения и започнах да ходя на фитнес. Тамошният треньор ми каза, че телесното ми тегло ще започне да намалява едва след шест месеца, тъй като голямата телесна маса правеше интензивните тренировки прекалено опасни за мен. Затова правех само простички упражнения като ходене на бягащата пътека, каране на велоергометър, правех клекове и подскоци. Но да направя дори 10 клякания ми беше трудно. Задъхвах се и ми се завиваше свят. Другите хора във фитнес залата ме гледаха с присмех. Съгласен съм, сигурно е много смешно, когато някой огромен дебел идиот пухти и се поти, правейки упражнения, които не биха затруднили дори някой пенсионер.

Това беше най-трудният момент в целия ми живот. Постоянно бях гладен. Дори насън виждах храна. Изнервих се и станах много раздразнителен. Навярно щеше да ми бъде по-леко, ако получавах някаква подкрепа от съпругата ми, но тя ме ненавиждаше. Непрекъснато се карахме и тя ме обиждаше, изричайки ужасни неща, например като ме наричаше „Дебела торба“, „неудачник“ и дори „Ти никога не си ме удовлетворявал“. Това беше катастрофа. Моята собствена жена не вярваше в мен. Скоро тя ме напусна заради друг мъж и подаде заявление за развод.

След като това се случи, аз се помъчих да се придържам към диетата и да продължа да тренирам в залата още един месец. Но когато кантарът за пореден път ми показа противните 125 кг, аз зарязах диетата. Върнах се към привичната ми „бърза“ храна, която прокарвах с алкохолни напитки.

Тогава осъзнах, че повече не искам да живея. Щях да сложа край на живота си, ако не беше моят приятел Антон. Той ме спаси. Пренесох се в неговото жилище, за да се преборя с депресията. Разказах на Антон всичко, което до този момент бях трупал в себе си. Срамувах се, че бях голям мъж, който плачеше и ридаеше като малко момиченце. Но ми беше неимоверно трудно да живея с това бреме вътре в мен. Антон прояви съчувствие. Той ме изслуша внимателно и каза: – „Защо не ми разказа за това по-рано? Има много по-лесен метод за отслабване, който е бърз и безопасен. Ето това е решение за всичките ти проблеми. Аз го използвам от доста време и то наистина работи.“ С тези думи Антон ми даде едно малко шише с етикет Quick Fit. Той ми каза, че това е натурален продукт за отслабване и активиране на метаболизма.

Беше трудно за вярване, но тогава всичко ми стана ясно! Антон винаги ядеше големи количества пържени, мазни храни и други нездравословни лакомства, но винаги беше строен и здрав. Аз започнах да се ровя в интернет, опитвайки се да намеря информация за Quick Fit и попаднах на отзиви от няколко уважавани американски диетолози, които твърдяха, че този продукт е истински пробив в нутрициологията. Продуктът е натурален, безопасен и няма специфични противопоказания. Quick Fit е тестван и сертифициран. Той се произвежда при строго съблюдаване на правилата, одобрени от Добрите производствени практики. Това ми вдъхна доверие в Quick Fit и аз започнах да го приемам, като следвах указанията за употреба. Започнах да вземам по чаена лъжица от концентрата, разбъркана в чаша вода (200 мл), 3 пъти на ден преди хранене. Времетраенето на препоръчителния курс е 28 дни.

Ето и моите резултати: QuickFit употреба, съдържание

След една седмица прием на Quick Fit. Теглото ми не беше помръднало, но аз започнах да се чувствам много по-добре. Бях бодър и енергичен. А след 14 дни аз наистина бях шокиран. Теглото ми намаля с 9,3 килограма, въпреки факта, че ядях всичко, каквото си исках ! Просто отслабване без ограничения! Това беше зашеметяващо!

След още 7 дена аз успях да сваля още 8,5 килограма! Тлъстините ми буквално се топяха бързо и лесно през периода от 28 дни.

С всеки нов ден аз чувствах прилив на енергия и болката от дясната страна изчезна. Освен това се избавих от импотентността. След като организмът ми се очисти от токсините, моята ерекция стана по-силна и по-издръжлива (средната продължителност на моя полов акт е 40-60 минути). Освен това аз станах привлекателен в очите на противоположния пол. Жените започнаха да проявяват интерес към мен. Това наистина беше страхотно! Внезапно бившата ми съпруга се появи на хоризонта и се опита да си ме върне. Тя се разкайваше и се извиняваше, но за мен всичко бе свършено.

Сега искам да опиша накратко как действа – 100% Коензим Q10, L-карнитин и витамин Е. Тези компоненти осигуряват всичко необходимо за стройно и здраво тяло.

  • Те редуцират въглехидратите, поети в стомашно-чревния тракт, като по този начин намаляват количеството на вредните вещества в кръвния поток. Затова вие можете да ядете каквото си искате и вредните вещества няма да проникват в кръвта ви ;
  • Тези съставки способстват за производството на адипонектин, хормонът, отговорен за изгарянето на мазнините в тялото ;
  • Нормализира нивата на холестерола и захарта в кръвта;
  • Пречиства токсините.

Аз видях това с очите си, когато резултатите от моя плануван медицински преглед показаха, че съм абсолютно здрав. Обещанието на производителя беше вярно. Нивата на захарта и холестерола в кръвта ми бяха в нормата. А аз ядях всичко, каквото исках и колкото исках. Мисля, че всеки нормален мъж го прави.

След като 3 месеца приемах Quick Fit, аз успях да сваля 45 kilos и сега тежа 79 килограма.

Добавката не води до привикване. Аз направих дълга пауза между курсовете и не спирах да се чувствам добре. Нещо повече, свалените килограми не се върнаха обратно. Сега моето стабилно тегло винаги е 79 килограма.

Ето връзка към официалния уебсайт на Quick Fit за онези, които искат да отслабнат бързо и лесно като мен. Вземете Quick Fit и подобрете вашето здраве и качество на живот. Добавката е забележително евтина в сравнение с мощния ефект, който получавате в замяна. Моля, обърнете внимание, че това е единственият уебсайт, където можете да поръчате автентичния продукт. Другите сайтове продават фалшиви продукти, произведени в Китай, които са неефективни. Има много такива уебсайтове. Когато аз си поръчах Quick Fit на официалния уебсайт, не ми поискаха никаква такса! Платих чак когато получих продукта. Освен това искам да добавя, че доставката беше бърза. Пратката пристигна още на другия ден.

QuickFit поръчка, къде да купите

Quick Fit подобни неимоверно живота ми. Щастлив съм от моята външност, чувствам се здрав и се радвам на женско внимание. Смятам, че бях длъжен да споделя своя опит. Престанете да се мъчите с диети! Погрижете се за себе си. Желая ви успех.

Благодаря за вниманието. 🙂 Поздрави, Петър

QuickFit мнения, форум, мнение, коментари

Георги

Тъкмо търсех информация за Quick Fit. Благодаря за подробните отзиви!

Милена

Това е самата истина! Аз приемах тази напитка преди една година и отслабнах с 19 кг за един месец ! С всеки изминал ден ставах все по-стройна и слаба! Измина една година, а телесното ми тегло не е мръднало. Тежа 49 kg !

Идеален777

Аз пия Quick Fit от дълго време, тъй като знам колко е ефективен. Най-напред си купих имитация, която не даде никакъв ефект. Можете да си поръчате автентичния продукт само тук и на много ниска цена. Той работи перфектно! Човек се чувства страхотно и има продължителна, желязна ерекция. Освен това аз свалих 26 килограма. Приятен бонус!

БързЯростен89

Напълно съгласен съм! Quick Fit действително работи! От години се мъчех да се избавя от тлъстините на корема. Тренирах във фитнес залата 3 месеца без никакъв резултат. И тогава моята съпруга ми поръча Quick Fit и тлъстините на стомаха ми се стопиха буквално за един месец!

Иван

Ерекцията ви определено ще бъде по-силна, когато всички токсини се изчистят от организма ви.

Господин Инкогнито

Някой да го е поръчал? Колко време отнема доставката?

Пиратът

Аз си го поръчах на официалния уебсайт. Доставката беше бърза, отне само 2 дена. Моят треньор ми го препоръча. Резултатите са великолепни! Аз свалих 31 кг за малко повече от 2 месеца и половина.

Тишо

Аз гледах някакво предаване по телевизията с един прочут диетолог и други знаменити доктори, които обсъждаха тази напитка. Те казаха, че 98% от случаите на затлъстяване се дължат на смущения в ендокринната система, високи нива на захар и холестерол в кръвта и интензивността на метаболизма. Затова смятам, че историите, описващи ефективността на този продукт, са достоверни.

 

Latest Recipes