Vean România, pret, comentarii, instructiuni – nu am visat niciodată să devin dietetician, dar dorința de a-mi schimba viața și de a ajuta oamenii mi-a dat această șansă

Must Try

Diana Solomonescu are doar 27 de ani. A obținut diploma de licență în psihologie la Universitatea din Pitești și intenționa să lucreze în practică privată. Cu toate acestea, planurile Dianei s-au schimbat după ce a trecut un autotest.

Nu m-am simțit niciodată inconfortabil din cauza excesului de greutate. Am avut probleme cu excesul de greutate, dar am preferat să le ignor. Un autotest pe care majoritatea psihologilor îl trec înainte de a începe să lucreze m-a ajutat să arunc o privire asupra situației dintr-un alt punct de vedere.

Când am trecut autotestul, a trebuit să-mi reconsider atitudinea față de mine și de corpul meu. S-a dovedit că de multe ori am mâncat nu pentru că mi-a fost foame: am făcut-o pur și simplu automat. De exemplu, trebuia să mănânc ceva când mă uitam la filme. De asemenea, am folosit mâncare pentru a mă răsplăti pentru că am studiat cu succes. Au existat și alte obiceiuri și, împreună, m-au făcut să ajung la greutatea de 88 de kilograme. Știu că nu era o catastrofă, dar greutatea mea era departe de a fi sănătoasă.

Desigur, mi-a influențat stilul de viață. Rareori mă întâlneam cu cineva și chiar evitam întâlnirile cu prietenii mei de multe ori. M-am făcut să cred că eram prea ocupată, dar acum înțeleg că motivul era diferit.

Într-o zi, m-am uitat accidental la mine în timpul unui mic dejun și mi-am dat seama că trebuie să încep o dietă, așa că am pregătit un plan de dietă cu un aport caloric mai mic, fără să aștept lunea următoare și mesele mele s-au schimbat. Ce pot să spun? A fost greu! Sufeream de foame, visam la mâncărurile mele preferate. Am pierdut doar 4,5 kilograme în 3 săptămâni de dietă. Având în vedere cât de mult am suferit, nu a fost suficient.

Vean ce este – experiența mea și educația psihologică m-au ajutat să arunc o privire diferită asupra problemelor

Când mi-am dat seama că nu se poate lupta cu excesul de greutate torturându-te cu diete, am decis să-mi folosesc punctele forte. Acestea au fost cunoștințe psihologice pe care le-am dobândit în universitate și când am făcut pregătire practică. A trebuit să-mi pun multe întrebări.

Când mănânc? Cum fac asta? Ce mă face să mă uit în frigider din când în când?

Răspunzând la aceste și la alte întrebări, am creat un plan de transformare treptată a obiceiurilor mele alimentare. Trebuia să fiu sinceră cu mine însumi. Am fost greu, dar a meritat! Am pierdut 28 kg în 3 luni.

Programul pe care l-am pregătit pentru mine s-a bazat nu numai pe schimbarea unei diete, ci și pe a fi atentă la mine și la corpul meu. L-am ascultat literalmente și am înțeles ce vrea. Corpul a răspuns cu recunoștință. Prietenii mei nu m-au recunoscut. Pierderea în greutate în sine nu a fost scopul principal, scopul principal a fost o adevărata transformare. Greutatea în exces m-a părăsit de rând cu îndoiala, temerile și grijile mele.

Cea mai bună prietenă a mea a fost prima care mi-a cerut ajutor pentru pierderea în greutate. Am avertizat-o că nu va fi vorba despre diete standard și seturi de exerciții obositoare. Ar trebui să se deschidă cu adevărat. Ea a fost de acord cu aceste condiții și a pierdut 18 kilograme de exces de greutate. De aici începe partea cea mai interesantă…

Vean comandă – în primul rând, prietenii mei și apoi oameni pe care nu îi cunoșteam au început să-mi ceară să-i ajut să piardă în greutate

Îmi trimiteau mesaje și mă sunau, îmi spuneau că li s-a recomandat să folosească abordarea mea. Dar nu mi-am putut asuma această responsabilitate: a trebuit să aflu mai multe despre această problemă. Atunci am decis că sunt gata să obțin o nouă profesie.

Având în vedere că aveam studii medicale primare, nu a fost greu să obțin certificatul profesional de nutriționist. După o jumătate de an, am început să lucrez serios la metoda mea. Mai mult, am întâlnit oameni minunați în timpul antrenamentului – adevărații profesioniști care mi-au oferit să lucrez împreună la metoda mea. Așa a apărut Vean.

Acum, este un program cu drepturi depline, care ia în considerare literalmente totul!

  • Sănătate, vârstă și sex
  • Scopul tău
  • Activitatea ta zilnică
  • Cantitatea de apă pe care o bei și dieta standard

Dar ideea principală este că Vean este conceput pentru a te ajuta să îți îmbunătățești obiceiurile, nu oferă aceeași schemă tuturor. Trebuie să obții un program personal și trebuie să faci un test. După testare, sistemul analizează răspunsurile tale și alege alimente adecvate, o dietă și un regim de antrenament pentru tine

Desigur, toată lumea vrea să știe ce rezultate poate oferi programul nostru. Suntem siguri că o facem corect. Toți cei care respectă toate recomandările în mod corespunzător își schimbă viața. Rezultatele diferă foarte mult pe baza caracteristicilor individuale. În medie, Vean îți oferă o șansă de a scăpa de 10 kilograme în 4 săptămâni.

-9 kilograme în 6 săptămâni

-28 de kilograme în 11 săptămâni

-18 kilograme în 7 săptămâni

Aceste rezultate ne impresionează și ne inspiră. Dar cel mai important este că am încercat această schemă pe mine și cu siguranță pot spune că funcționează. Nu este doar o altă metodă de a pierde în greutate rapid, este începutul unei noi vieți, este o cale către cea mai bună versiune a ta. Mergând pe această cale, toți cei care visează să devină sănătoși, eleganți și puternici primesc nu numai un ghid detaliat, ci și sprijin din partea dieteticienilor, psihologilor și antrenorilor profesioniști.

Vrei să încerci? E ușor! Fă un test, obține o versiune de probă a unui program sau abonează-te pentru a lucra la îmbunătățirea corpului cu Vean pentru o lungă perioadă de timp.

Vean forum, pareri, despre

Stela Dumitrescu

Dietele stricte te fac să recâștigi de trei ori mai multă greutate. Postul intermitent este periculos. Antrenamentele obositoare sunt grele. Cred că Vean oferă o metodă optimă!

Iulia J. B.

Este atât de corect să schimbi mai întâi obiceiurile alimentare și apoi să scapi încet de excesul de greutate! Sunt în mijlocul călătoriei până acum, dar am pierdut deja 6 kilograme.

Crina Adrian

Am deja primele rezultate ale pierderii în greutate și cu Vean

Antonie Radu

Sper că acest program nu este doar pentru femei. Visez la un corp atletic fără exces de greutate, dar nu pot scăpa de obiceiurile proaste…

Diana Solomonescu

Desigur, nu este! Vean este disponibil pentru toată lumea. Mulți bărbați folosesc acest program și obțin rezultate excelente

Anamaria Ciobanu

Mă întreb dacă se poate folosi acest program fără îndrumarea altor persoane

Diana Solomonescu

Da, dar trebuie să faci mai întâi un test pentru a obține o schemă individuală bazată pe obiceiurile și nevoile tale

Mia Babeș

Vreau și eu să mă laud cu rezultatele mele! Este incredibil, nu am reușit niciodată să pierd 18 kilograme până acum! Datorită Dianei și Vean !

Latest Recipes