Waist Trainer Κυπρος, οδηγιες, κριτικες, τιμη – ο κορσές κάνει τη μέση σας να φαίνεται πιο λεπτή

Must Try

Waist Trainer τι είναι, οδηγιες, σχολια, φαρμακειο

Waist Trainer οδηγιες χρησης, κριτικες

Waist Trainer δουλευει, χρηση, γνωμες

Waist Trainer Κυπρος, παρενεργειεσ, τιμη

Ανεξάρτητα από την ηλικία, μια γυναίκα θέλει να δείχνει ελκυστική και να νιώθει νέα. Για πολλούς το βασικό κριτήριο ομορφιάς είναι το ελαστικό, επίπεδο στομάχι και η λεπτή μέση. Αν νωρίτερα, για να πετύχει κανείς τον επιθυμητό στόχο, έπρεπε να φορέσει έναν άβολο κορσέ, που προκαλούσε μεγάλη ενόχληση, σήμερα αρκεί να αγοράσει έναν κορσέ αδυνατίσματος Waist Trainer.

Το υλικό του άρθρου θα σας πει τι είναι το Waist Trainer, πώς δουλευει το προϊόν, πώς να το χρησιμοποιήσετε σύμφωνα με τις οδηγιες χρησης, ποια είναι η τιμη του προϊόντος στην Κυπρος και πού να αγοράσετε Waist Trainer. Διαβάστε επίσης γνωμες, σχολια και απόψεις κριτικες με Waist Trainer στα φόρουμ.

Τι συνέβη Waist Trainer

Waist Trainer είναι μια διαδικασία σταδιακής μείωσης της μέσης με τη βοήθεια ενός ειδικού κορσέ Waist Trainer.

 • Καταστρέφει τα λιποκύτταρα. Χάρη στη θερμογένεση στο εσωτερικό του σώματός σας και την αυξημένη εφίδρωση, οι τοξίνες και τα υπερβολικά αποθέματα λίπους θα βγουν από την πληγείσα περιοχή
 • Σκοτώνει την όρεξη. Ενώ είστε σε κορσέ, η συμπίεση που δημιουργείται γύρω από τη μέση σας θα μειώσει σημαντικά την πρόσληψη τροφής, βοηθώντας σας να τρώτε μικρότερα γεύματα πιο συχνά από τα τυπικά τρία μεγάλα γεύματα την ημέρα
 • Διαφορετικά χρώματα και μεγέθη. Ο αθλητικός κορσέ από λατέξ είναι κατασκευασμένος από ελαστικό λατέξ, το οποίο σας επιτρέπει να κινείστε στην καθημερινή ζωή και στο γυμναστήριο χωρίς περιορισμούς. Ο μέγιστος βαθμός σύσφιξης. Τριπλό κούμπωμα. Εννέα μεταλλικά ενισχυτικά. Το εσωτερικό βαμβακερό στρώμα κάνει άνετο να φοράτε έναν κορσέ λατέξ. Το μέγεθος επιλέγεται σύμφωνα με τη σφιχτά μετρημένη μέση και το ύψος σας
 • Τρεις σειρές γάντζων. Ο μαύρος κλασικός κορσές λατέξ διατίθεται και σε ποικιλία με τρεις σειρές γάντζους. Τρεις σειρές γάντζων θα επιτρέψουν στον κορσέ σας να μείνει μαζί σας περισσότερο στο ταξίδι σας για απώλεια βάρους

Ο κορσέ Waist Trainer είναι εγγύηση για την ομορφιά και την υγεία σας!

Πως δουλεύει

Το πιο δημοφιλές μοντέλο στον κόσμο είναι ο κλασικός κορσές λατέξ. Διατίθεται σε πολλά χρώματα (επικοινωνήστε με τον διαχειριστή). Δύο σειρές γάντζους για να μειώσετε το μέγεθος του κορσέ καθώς η μέση σας μικραίνει!

Η προπόνηση μέσης είναι η διαδικασία της σταδιακής μείωσης του μεγέθους της μέσης με τη βοήθεια ενός ειδικού κορσέ. Αυτή η πρακτική ήταν γνωστή και διαδεδομένη πριν από πολλούς αιώνες. Μια χρήση ενός ειδικού κορσέ σας δίνει αμέσως μια όμορφη, σέξι σιλουέτα. Η μακροχρόνια χρήση ενός κορσέ, μαζί με τον αθλητισμό και τη σωστή, υγιεινή διατροφή, μπορεί να αφαιρέσει οριστικά επιπλέον εκατοστά από τη μέση σας.

Οι κορσέδες μας υψηλής ποιότηταςWaist Trainer είναι τελείως διαφορετικοί από αυτούς που πωλούνται στα καταστήματα εσωρούχων, προσοχή! Οι συνηθισμένοι κορσέδες κατασκευάζονται χρησιμοποιώντας χαλύβδινες ράβδους στο εσωτερικό, κάτι που δημιουργεί σοβαρή ενόχληση και μπορεί επίσης να είναι εξαιρετικά τραυματικό για τα εσωτερικά όργανα του ανθρώπου. Οι κορσέδες μας είναι κατασκευασμένοι από ένα μοναδικό υλικό λατέξ που «επιτίθεται» στο περιττό σωματικό λίπος και άλλες ατέλειες της σιλουέτας στη ζώνη δράσης του.

Πλεονεκτήματα

Κορσέ λάτεξ Waist Trainer – η μέση σας θα είναι τέλεια!

 • Καίει και αφαιρεί το λίπος
 • Σφίγγει τη φιγούρα
 • Κάνει τη μέση ασπράδι

Waist Trainer είναι η διαδικασία σταδιακής μείωσης της μέσης με τη βοήθεια ειδικού κορσέ.

 • Μειώνει τη μέση. Έως -17 εκ. Το αποτέλεσμα θα είναι ορατό μετά από 10 ημέρες
 • Εξαλείφει το περιττό βάρος. Αφαιρεί τα πλαϊνά και τις εναποθέσεις στην κοιλιά λόγω της επίδρασης της σάουνας
 • Δεν περιορίζει την κίνηση. Δημιουργήστε την τέλεια φιγούρα χωρίς περιορισμούς
 • Απαραίτητο μετά τον τοκετό. Η φιγούρα σας όχι μόνο θα επανέλθει σε σχήμα, αλλά θα γίνει τέλεια
 • Ανακουφίζει από τον πόνο στην πλάτη. Χρήσιμο για κάθε σωματική δραστηριότητα
 • Δημιουργεί «βασιλική» στάση. Διατηρεί συνεχώς την πλάτη σας ίσια, κάνοντας σας ακόμα πιο χαριτωμένη

Χαρακτηριστικά

Κορσέ για απώλεια βάρους από ελαστικό ύφασμα με προσθήκη λάτεξ. Με τη βοήθεια αυτού του κορσέ, οι όγκοι της μέσης μειώνονται σταδιακά. Αυτή η πρακτική ήταν γνωστή και διαδεδομένη πριν από πολλούς αιώνες: μια χρήση ενός ειδικού κορσέ σας δίνει αμέσως μια όμορφη σιλουέτα. Η μακροχρόνια χρήση κορσέ, μαζί με τον αθλητισμό και τη σωστή, υγιεινή διατροφή, μπορεί να αφαιρέσει οριστικά τα επιπλέον εκατοστά από τη μέση σας!

Ο κορσές είναι κατασκευασμένος από μοναδικό υλικό λατέξ που «επιτίθεται» στο περιττό σωματικό λίπος και άλλες ατέλειες της σιλουέτας στη ζώνη δράσης του. Αυτό ονομάζεται Sauna Effect: ενώ φοράτε κορσέ, η ζωντανή θερμότητα του σώματός σας δεν εξατμίζεται, αλλά δημιουργεί ένα φυσικό ατμόλουτρο, το οποίο έχει ευεργετική επίδραση στο δέρμα, διασκορπίζοντας το λίπος και το υπερβολικό νερό. Waist Trainer δεν μπορεί να αγοραστεί από φαρμακειο.

Πώς να εφαρμόσει

Η χρήση κορσέ ξεκινά με 3-4 ώρες καθημερινής χρήσης με σταδιακή αύξηση του χρόνου έως και 8-9 ώρες. Φοριέται στο μεσαίο σώμα, ιδανικό για απλό περπάτημα και τρέξιμο ή φοριέται με ρούχα για διορθωτικούς σκοπούς. Waist Trainer δεν έχει παρενεργειεσ!

Η ελκυστική σχεδίαση του κορσέ Waist Trainer καθιστά δυνατή τη χρήση του κάτω από τα εξωτερικά ρούχα χωρίς να διακυβεύεται η σωστή λειτουργία του. Με σωστή διατροφή, έλεγχο των μερίδων φαγητού και μέτρια σωματική δραστηριότητα, ένας κορσές λατέξ θα είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικός.

Δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε κορσέ για περισσότερες από εννέα ώρες την ημέρα, γιατί λόγω αυτής της μέγιστης χρήσης, το δέρμα δεν θα λάβει αρκετό οξυγόνο.

-50%

Latest Recipes