Cristyler Nederland, hoe gebruiken, ervaringen, prijs – kalende echtgenoot = hinderlijk voor het gezin?

Must Try

Ik heb een oplossing gevonden!

Hallo iedereen!

Ik wil je vertellen hoe ik mijn man heb gered van kaalheid en mijn korte kapsel heb laten groeien!

Toen mijn man jong was, had hij geweldig dik haar, waar iedereen jaloers op was. Terwijl de andere jongens van dezelfde leeftijd korte kapsels hadden, had Hugo een lange paardenstaart. In combinatie met een slank atletisch lichaam zag hij er geweldig uit! Kortom, ik werd op slag verliefd op hem…

Hier is een foto van mijn man, toen die 22 was, om te illustreren wat ik bedoel. Wat vinden jullie van hem, dames?

Maar na de 30 begon Hugo snel kaal te worden. Leeftijd, stress, al dat gedoe met het volwassen leven, weet je… ‘s Ochtends lagen er zoveel haren van hem op het kussen! Toen hij bijna 35 was, zag je opvallende kale plekken aan de bovenkant van zijn hoofd.

Denk je dat hij zich op zijn minst een beetje verdrietig voelde? Nee, verdrietig was hij niet! Hij wilde niet eens naar de kapper – hij dacht dat het niet zo erg was. Hij kamde wat lange haren over de kale plek en daarmee was de kous af! Hij zag er verschrikkelijk uit.

Trouwens, hij is een verkoper in de supermarkt, hij is dus een frontman! Zou je iets kopen van zo’n onverzorgde specialist?

Stel je nu voor hoe ik me voelde om met hem in bed te liggen. Ik voelde geen aantrekkingskracht tot hem, en zocht naar allerlei uitvluchtjes om maar geen seks met hem te hebben. En als we dan iemand bezochten of naar een café gingen, was ik opgedirkt, had een manicure gedaan, mijn haar was gestyled. En Hugo? Hugo had ongekamd haar, een lange vettige paardenstaart en een kale plek op zijn achterhoofd. Wat een affront! Het was reden genoeg om me naar een scheiding te laten verlangen, maar dat is moeilijk als je twee kinderen hebt.

Ik vroeg Hugo in tranen om een ​​endocrinoloog of een tricholoog op te zoeken. Wie weet, misschien is er een gebrek aan hormonen of vitamines… Hij zou dan klisolie kunnen kopen of haarmaskers gebruiken… Maar mijn man wimpelde me alleen af ​​als een vervelende vlieg – dat is dwaas spul, dat is niet voor mannen… Op een dag stelde ik voor dat hij een haartransplantatie zou doen. Kon me niet schelen hoeveel het zou kosten. We zouden er wel aan kunnen komen! Maar Hugo liet merken dat ik van mijn lotje was getikt.

Toen besloot ik maar op eigen houtje te handelen. Na een eeuwigheid op internet te hebben gezocht, vond ik een nieuwe lotion tegen haaruitval. De recensies zijn overtuigend, maar mijn man heeft het nog niet geprobeerd. Ik besloot maar om de.

Cristyler wat is, werking, ingredienten

De lotion te bestellen heette Cristyler. Ik had deze bij een fabrikant gekocht. Er waren geen problemen met de levering – de levering kwam op tijd.

Op de site staat dat het geheim van de lotion hem in de actieve componenten zit. Ik ben er geen expert in, maar ik heb gehoord dat paardenkastanje- en gemberolie bekend staan voor het stimuleren van de natuurlijke haargroei.

Het is gelukt! Hugo gebruikte deze lotion te bestellen bijna een maand lang en vermoedde niets. En toen merkte hij dat hij pluisjes haar had in plaats van kale plekken op zijn hoofd. Een paar weken later veranderde het pluishaar in normaal zwart haar. Toen het begon te krullen en overeind ging staan, kreeg Hugo eindelijk zijn zinnen bij het rechte eind en kreeg hij een standaard mannenkapsel. Hij zag eruit als een ander mens! Ook vielen de kale plekken, waar nieuwe haren op groeiden, niet meer zo op.

Cristyler gebruiksaanwijzing

Op een dag vroeg Hugo me tijdens het ontbijt:

Ria, waarom zijn we niet eerder op deze lotion gekomen?

Alsof dat hij mijn advies ooit ter harte heeft genomen.

Mijn man had niet eens ruzie met mij. Integendeel, hij was zo blij als een klein kind! Hij vroeg me om nog wat flessen te bestellen. Wie weet gebeurt het wonder en komt zijn haar weer tot aan zijn schouderbladen.

Maar Hugo was daar bijlange na nog niet. Na ongeveer 4 maanden experimenteren met Cristyler, kreeg mijn man een stijlvol kapsel. Geef toe dat hij knap is! Hij ziet er veel beter uit dan vroeger. Nou, mijn liefdesleven is gered.

Soms gebruik ik deze lotion te bestellen ook. Het blijft ook lang nawerken. Het enige wat ik nodig heb voor mijn haar zijn een paar druppels ervan. De kwaliteit van mijn haar is ten goede veranderd: nu is mijn haar glad, zacht en glanst het prachtig in de zon. Maar het belangrijkste is dat mijn haar niet uitvalt of breekt, zelfs niet als je het twee keer per maand verft.Ik zie bijna geen haren tussen mijn kam.

Zo lang is mijn haar geworden binnen 3 maanden.

Cristyler waar te koop, bestellen, nep, kopen

Zoals je kunt zien, is de lotion te bestellen universeel en geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Als je gelijk de stier bij de horens wil vatten, is dit iets voor jou! Het is betaalbaar, vooral als je het koopt wanneer er een speciale aanbieding is – je kunt 50% besparen. Het is in ieder geval goedkoper dan een haartransplantatie. Met Cristyler, heb je dat niet nodig!

Cristyler recensies, forum, resultaten

Bernadette

Bedankt voor je advies! Mijn man wordt ook kaal… Er zit een kale plek op zijn achterhoofd en wat plukjes haar aan de zijkanten van zijn hoofd. Hij ziet er totaal unsexy uit!

Alex

Je man zit nergens mee in. Ik ben het tegenovergestelde type persoon: ik voel me verdrietig en ontwikkel complexen omdat ik heel snel kaal word. Ik heb al zoveel dingen geprobeerd – niets werkt. Als deze lotion te bestellen me helpt, zal ik je vinden om je te bedanken!

Stefan

Deze lotion te bestellen is echt geweldig! Kale plekken op mijn voorhoofd zijn binnen 2 maanden verdwenen.

Kris

Bedankt voor de link. Twee flessen besteld – de totale prijs was goedkoper

Jef

Ik heb hetzelfde probleem: ik word kaal. Maar korte kapsels staan ​​me slecht. Ik ben al een jaar op zoek naar een haargroeiproduct. Bedankt voor de post!

Rik

Ik besloot mijn stoute schoenen aan te trekken en het op mijn baard te proberen. Mijn vrouw werd boos toen ze ontdekte dat ik de helft van de fles had gebruikt, maar het werkte perfect! Kijk maar naar mijn foto:

Saartje

Het heeft mij ook geholpen. Ik had een kort bobkapsel – en nu, na 3 maanden gebruik van de lotion te bestellen, komt mijn haar tot aan mijn schouders.

Tom

Wat is er mis met mannen die kaal worden? Het betekent dat ze een hoog testosterongehalte hebben.

Sofie

Tom, het lijkt gewoon nergens op!

Eva

Ik gebruik het al een jaar! Het is betaalbaar en effectief. Een aanrader voor iedereen die al kaal is of nu kaal wordt 🙂

Veerle

Loseless doet wonderen! Toen ik mijn haar van zwart naar blond bleekte, viel het uit. Deze lotion te bestellen is het enige dat heeft geholpen om mijn haar te herstellen.

 

Latest Recipes