Foot trooper Hrvatska, kako se koristi, cijena, komentari – sprej protiv gljivica

Must Try

Foot trooper kako se koristi, Hrvatska, cijena

Foot trooper gdje kupiti, gdje kupiti u Hrvatskoj

Foot trooper forum, korištenje, mišljenje, iskustva

Foot trooper komentari, djelovanje, sastav, što je

Znanstvenici su dokazali da kada hodate bosi na javnim mjestima, rizik od “hvatanja” gljivica je oko 75-80%. Liječnici poznaju više od 200 tisuća vrsta ove bolesti. Možete se brzo zaraziti, ali je se gotovo nemoguće riješiti. Foot trooper, za razliku od svojih analoga, prodire u ploču nokta i eliminira onihomikozu bez kirurške intervencije.

Razumimo što je Foot trooper, kako proizvod djelovanje, koje su prednosti proizvoda, kako se koristi prema uputama za uporabu, gdje kupiti u Hrvatskoj i koja mu je cijena u Hrvatska, a također analiziramo recenzije, iskustva, komentari i mišljenje o Foot trooper na forumima.

Što se dogodilo Foot trooper

Foot trooper – ovo je dezodorans u spreju za stopala. Originalan i izuzetan proizvod koji pomaže u prevladavanju teških situacija povezanih s problemima stopala i nogu, a to su:

 • Pomaže u održavanju higijene stopala
 • Sprječava pojavu neugodnog, odbojnog mirisa
 • Sprječava prekomjerno znojenje
 • Provodi preventivni rad na uklanjanju bakterija i mikroba koji uzrokuju gljivične bolesti stopala

Prednosti Foot trooper

Sastav Foot trooper posebno dizajniran za zaštitu kože i noktiju stopala od gljivičnih infekcija, kao i za antifungalno liječenje obuće. Do infekcije gljivicama dolazi nakon kontakta kože stopala s podom na javnim mjestima (plaža, kupaonica, sauna, bazen, tuš, teretana, svlačionica, hotel), kao i nakon nošenja tuđe obuće, prilikom posjeta ili iznajmljivanja sportske opreme. Ako netko u obitelji već boluje od gljivica, možete se zaraziti u vlastitom stanu. Foot trooper zaštitit će vas od gljivične infekcije. Foot trooper sadrži tvari koje zaustavljaju djelovanje gljivica i štite kožu i nokte od infekcija. Ako ste se već zarazili gljivicama, potrebno je ukloniti gljivice na unutarnjoj površini obuće kako biste izbjegli ponovnu infekciju.

 • Prevencija gljivične infekcije nakon kontakta na javnim mjestima (plaža, kupaonica, sauna, bazen, teretana)
 • Prevencija gljivične infekcije nakon nošenja tuđe obuće i sportske opreme
 • Za higijensku obradu obuće

Kako radi

Foot trooper Sprej se koristi za održavanje higijene stopala, sprječavanje prekomjernog znojenja i sprječavanje stvaranja neugodnih mirisa.

Foot trooper sprječava pojavu neugodnih situacija kao što je neugodan miris stopala pri dugom nošenju cipela.

Koristite Foot trooper samo za namjeravanu svrhu i izbjegavajte da vam sprej dospije u oči. Prije uporabe provjerite nema alergijskih reakcija na komponente.

Preporuke za korištenje:

 • Operite noge i osušite ih
 • Nanesite proizvod na stopala
 • Koristite dva puta dnevno
 • Tretirajte područje između prstiju

Proizvod potvrđuje svoju kvalitetu certifikatima i potpuno je siguran za uporabu, osim u slučajevima individualne netolerancije. Izbjegavajte kontakt s otvorenim ranama.

Ugodan miris i bez obilnog znojenja korištenjem običnog spreja – Foot trooper.

Zgodan oblik njege ljepote i ugodnog mirisa Vaših stopala je sprej Foot trooper.

Indikacije za upotrebu

Aktivna komponenta Foot trooper je moderni derivat undecilenske kiseline, koja je dio sebuma i odgovorna je za zaštitu kože od gljivica. Foot trooper njegova aktivnost je višestruko veća od aktivnosti undecilenske kiseline i djelotvorna je protiv svih gljivica uzročnika mikoze stopala.

Indikacije za uporabu i preporuke

 • Za prevenciju gljivične infekcije Foot trooper prskati po površini kože stopala, noktima, međuprstnim prostorima odmah nakon kontakta s površinama i predmetima potencijalno zaraženim gljivicama
 • Za antifungalno liječenje cipela Foot trooper temeljito poprskati unutarnju površinu cipela dnevno navečer tijekom 3 – 5 dana. Liječenje cipela mora se provoditi istodobno s prevencijom gljivica kako bi se uklonio rizik od ponovne infekcije do trenutka uklanjanja. Sve cipele koje su korištene nakon što su bile zaražene gljivicama moraju se tretirati

Kako koristiti Foot trooper

Za prevenciju gljivične infekcije Foot trooper raspršiti na površinu kože stopala, nokte, interdigitalne prostore odmah nakon kontakta s površinama i predmetima potencijalno zaraženim gljivicama

Za antifungalno liječenje cipela Foot trooper temeljito raspršite unutarnju površinu cipela dnevno noću 3 – 5 dana. Tretman cipela mora se provoditi istovremeno s prevencijom gljivica kako bi se uklonio rizik od ponovne infekcije do kraja korištenja. Sve cipele koje su korištene nakon što su bile zaražene gljivicama moraju se tretirati.

-50%

Latest Recipes