Prostanormal Bosna i Hercegovina, cijena, iskustva, sastav – kapsule za održavanje zdravlja prostate

Must Try

Prostanormal kako se koristi, cijena, što je

Prostanormal gdje kupiti, korištenje, iskustva

Prostanormal forum, Bosna i Hercegovina, cijena

Prostanormal komentari, mišljenje, sastav

Upala prostate je bolest koju poznaje gotovo svaki stariji muškarac. Neugodni simptomi povezani s čestim nagonima za odlaskom u toalet, bolnim bolovima u preponama i nemogućnošću potpunog pražnjenja mjehura ometaju normalan osobni i profesionalni život. Ako se na vrijeme ne preduzmu potrebne mjere za prevenciju prostatitisa, bolest prelazi u hroničnu fazu i boriti se s njom postaje sve teže i skuplje.

Postoji mnogo uzroka bolesti genitourinarnog sistema. Neki su povezani s virusnim i bakterijskim infekcijama, drugi sa načinom života, pa je važno odabrati pravu terapiju koja jamči otklanjanje ne samo manifestacija, već i uzroka. Ovako djeluje inovativni proizvod na 100% prirodnoj bazi Prostanormal.

v étom obore my razberem što je Prostanormal, kako proizvod djeluje, kako se koristi prema uputstvu za upotrebu, koje su prednosti proizvoda, gdje kupiti Prostanormal i koja je njegova cijena u Bosna i Hercegovina. Također pročitajte recenzije, iskustva, komentari i mišljenje o Prostanormal na forumima.

Prostatitis: suština i tok bolesti

Prostatitis je upala prostate (prostate). Budući da je prostata organ muškog genitourinarnog sistema, prostatitis se razvija samo kod muškaraca. Ovisno o prirodi bolesti, razlikuju se akutni i kronični prostatitis. Koje su njihove razlike?

Akutni prostatitis

To je manje uobičajeno, ali zahtijeva hitnu medicinsku pomoć. Kod akutnog prostatitisa muškarci se žale na:

 • Povišena tjelesna temperatura, zimica
 • Bol u donjem dijelu trbuha, donjem dijelu leđa, perineumu i anusu
 • Pojačan nagon za mokrenjem

U ovom slučaju mokrenje je bolno, postoji bol i peckanje u mokraćovodu ili je otežano – do retencije mokraće. Ovo poslednje zahteva hitnu konsultaciju sa lekarom.

Hronični prostatitis

Može imati znakove upale ili se odvijati bez simptoma (asimptomatski), što također zahtijeva pravovremenu terapiju i periodično praćenje urologa/androloga. Simptomi u periodima relapsa bolesti slični su onima koji se javljaju tokom akutnog toka, ali su manje intenzivni.

Kapsule Prostanormal – pouzdana zaštita od prostatitisa

Prostanormal je aktivni biokompleks za uklanjanje uzroka i posljedica prostatitisa i adenoma prostate. Proizvod također povećava prirodnu potenciju muškarca, povećavajući dotok krvi u područje prepona. Proizvod je relativno nov na tržištu i izaziva žestoku debatu o njegovoj djelotvornosti na internetu. Sakupili smo za vas recenzije stvarnih kupaca o namirnicama Prostanormal sa raznih foruma i tematskih stranica.

Prostanormal nije prehrambeni proizvod. Prije upotrebe obavezno se posavjetujte sa specijalistom.

Compound

Prostanormal sadrži samo ekstrakte i ekstrakte prirodnih komponenti:

 • Poboljšava cirkulaciju krvi u prostati, normalizuje erektilnu funkciju, pospešuje uklanjanje otpada i toksina, eliminiše upale u tkivima
 • Ima snažno antibakterijsko dejstvo, ublažava upalu i bol
 • Pozitivno utiče na protok krvi u predelu prepona, stimuliše dotok krvi u prostatu, povećava šanse za oplodnju
 • Pomaže produžiti seksualni odnos, povećava aktivnost sperme, ima diuretski učinak
 • Čisti urinarni trakt, bori se protiv raznih infekcija i virusa, osigurava normalnu funkciju bubrega
 • Otklanja otok i upalu, sprečava razvoj tumora, smanjuje učestalost mokrenja i ublažava bol

Sastav sadrži i druge organske komponente koje stimulativno djeluju na prostatu, neutraliziraju infekcije, bol i upale te poboljšavaju opće stanje organizma. Svi sastojci djeluju na principu sinergije, odnosno međusobno se pojačavaju i nadopunjuju, što rezultira visokom efikasnošću Prostanormal.

Korištenje Prostanormal

Svaki paket proizvoda Prostanormal sadrži upute koje morate pažljivo pročitati. Kapsule se uzimaju 1 put dnevno nakon jela. Kurs primjene je 1 mjesec. U težim slučajevima potrebno je produžiti tok upotrebe za još 28-30 dana. Da biste konsolidirali rezultat i spriječili recidiv, možete ponoviti terapiju nakon 2-3 tjedna.

Po čemu se Prostanormal razlikuje od analoga

Za razliku od alternativnih proizvoda, Prostanormal karakteriše prvenstveno sigurnost, jer ne sadrži hemikalije. Proizvod ima i druge prednosti:

 • Ima brz i produžen efekat
 • Ima prilično širok spektar djelovanja, eliminirajući ne samo složene simptome, već djeluje i kao katalizator disfunkcije prostate
 • Ne izaziva nuspojave ili sindrom zavisnosti
 • Nema kontraindikacija i starosnih ograničenja
 • Koristi se za akutne i hronične oblike prostatitisa
 • Sprečava ponavljanje problema

Mišljenje urologa

Stručnjaci jednoglasno tvrde da je Prostanormal riječ o univerzalnom fitokompleksu koji ne samo da uklanja simptome, već i liječi cijeli organizam i bori se protiv uzroka upale prostate. Lekari često preporučuju Prostanormal ne samo za prevenciju prostatitisa, već i za prevenciju mnogih bolesti genitourinarnog sistema. Tokom upotrebe potrebno je uspostaviti režim ishrane, spavanja i odmora.

-50%

Latest Recipes