Diatea България, инструкция, коментари, цена – всеки диабетик гние отвътре и умира в агония!

Must Try

Единствената причина за диабет е липсата на калий в организма!

Стабилизиране на нивото на кръвната захар и постигане на ефективно лечение на диабета е начинът за предотвратяване на заболяването и избягване на смъртта.

Диабетът неизбежно ще засегне вътрешните органи и ще доведе до бавна смърт. 78% от диабетиците умират поради усложненията на заболяването.

Лора Георгиева: “Аз лично ще проверя, за да може всеки, който поиска продукта за диабет и стабилизиране на нивото на кръвната захар, да го получи на специална цена.”

На вашите въпроси отговарят Лора Георгиева

Специалист в отделение по ендокринология. Лекар и практикуващ, спасил хиляди животи. Медицински специалист по лечение на диабет в България.

Трудов стаж – повече от 9 години.

„Запомнете, не слушайте никой друг, истината е проста: можете да излекувате диабета и можете да стабилизирате нивото на кръвната захар веднъж завинаги, на всяка възраст и във всеки стадий на заболяването.

„В България стартирахме програма, чрез която всеки може да получи продукта за диабет на специална цена!“

Преди месец стартира програмата “България без диабет”, която има за цел да се бори с диабета и неговите усложнения. Получихме много въпроси и решихме да публикуваме интервю с координатора на програмата Лора Георгиева днес. Тя е реномиран професор, който лично ръководеше програмата и наблюдаваше нейния напредък, за да се избегне корупцията. Припомняме, че програмата стартира официално едва в края на февруари. Чрез програмата всеки жител на страната може да получи най-новия продукт за диабет на специална цена. Доставката покрива цялата страна.

Редактор: Здравейте, д-р. Лора Георгиева, защо има нужда от стартиране на тази програма, която се финансира от частни медицински организации?

Редовните клиники и болници вече не могат да се справят с лечението на диабет?

Лора Георгиева: Здравейте! Здравната ни система е много бюрократична. Има огромен механизъм, с много проблеми. Разбира се, в клиниките и болниците се лекуват диабетици. Но, за съжаление, специалистите там се фокусират основно върху поддържането на тялото в стабилно състояние и само да се борят с последиците от болестта. Трябва да разберем, че специализираните диети, инсулинът и поддържащите лекарства създават само илюзията за нормален живот. Самата болест изобщо не се засяга. Диабетикът продължава да умира бавно.

В резултат на това много диабетици не получават подходящо лечение и помощ. Въпреки че диабетът е заболяване, което е не по-малко опасно от раковите тумори по отношение на смъртността.

Редактор: Какво имате предвид? Че степента на риск от рак и диабет е сравнима?

Лора Георгиева: Те не са просто сравними. Те всъщност са много сходни, ако погледнем процента на смъртността. Единствената разлика е, че диабетът по някакъв начин убива по-бавно. Но степента на смъртност на диабетиците е малко по-различна от смъртността на пациентите с рак. Докато човек с рак се лекува активно, лечението на диабетици обикновено се ограничава до опити за спазване на специализирана диета и получаване на инсулинови инжекции. Дори ако диабетиците получават някакво лечение, както разбирате, през повечето време те не се лекуват в истинския смисъл на думата, както обясних по-горе.

Тъй като броят на диабетиците в света нараства много бързо, болестта причинява много смъртни случаи.

Редактор: Но как диабетът може да причини смърт? За рака всичко е ясно, но какво заплашва диабетиците?

Лора Георгиева: На първо място са класическите усложнения на диабета – диабетна кома, некроза на крайниците, гангрена, загуба на зрение, импотентност, кетоацидоза, хипогликемия. Те обикновено се появяват по време на развитието на диабет и най-често са фатални. Ако разгледаме въпроса по-внимателно, усложненията са:

Кетоацидоза

Последици : Загуба на съзнание, внезапно нарушение на дейността на жизненоважните органи. Смърт.

Хипогликемия

Последици : Загуба на съзнание, внезапно повишаване на кръвната захар за кратък период от време, липса на реакция на светлина, остро изпотяване и конвулсии. Крайната форма е кома.

Хиперосмотична кома

Последици : Полидипсия (прекомерна жажда), полиурия (прекомерно уриниране).

Лактоцидотична кома

Последици : Загуба на съзнание, дихателни нарушения, понижаване на кръвното налягане, липса на уриниране. Придружено от сърдечно-съдови нарушения.

Редактор: Това ли е всичко?

Лора Георгиева: Това са само част от усложненията, които могат да се появят веднага, само няколко месеца след установяване на заболяването. След 2-3 години могат да възникнат други усложнения, като:

  1. Ретинопатията е увреждане на ретината на окото, което по-късно може да доведе до кръвоизлив на задната част на окото и отлепване на ретината. Постепенно може да доведе до пълна загуба на зрението. Най-често ретинопатията се проявява при пациенти с диабет тип II. Пациентът ще ослепее напълно.
  2. Ангиопатия. Пропускливостта на кръвоносните съдове се намалява драстично, те стават крехки. Има тенденция към тромбоза и атеросклероза. По всяко време могат да се появят вътрешно кървене или мозъчен кръвоизлив.
  3. Полиневропатия. Загуба на чувствителност към болка и топлина в крайниците. Най-често се развива като синдром ръкавиците и чорапите, като се вижда едновременно на долните и горните крайници. Първите симптоми са изтръпване и усещане за парене в крайниците, които се влошават през нощта. Това води до загуба на контрол върху крайниците.
  4. Диабетично стъпало. Усложнение, при което долните крайници на пациент с диабет имат открити язви, гнойни лезии, некротични (мъртви) зони. Това води до ампутация или смърт.

Редактор: Какви възможности имат диабетиците? Изглежда, че клиниките са безполезни, но болестта трябва да се лекува по някакъв начин…

Лора Георгиева: Съгласна съм с теб, ситуацията изглежда отчайваща на пръв поглед. Основно това е причината програмата да стартира сега и всеки може да получи мощен продукт срещу диабет на специална цена. Това премахва всякакви бариери пред диабетиците, включително и бюрократичните.

Редактор: Бихте ли ни казали повече информация?

Лора Георгиева: Разбирате ли, единственото нещо, което е наистина необходимо, и което старите лекарства не могат да предложат, дори и тези, предназначени за лечение на това заболяване, е пълно възстановяване на функцията на панкреаса, което ще му позволи да абсорбира инсулина, произвеждан от самия организъм. Без помощ отвън. Напротив, повечето от съществуващите лекарства (дори и най-добрите) се опитват само да подобрят състоянието на пациента, като изкуствено повишават нивото на кръвната му захар. А за да се лекува напълно диабетът, трябва да се възстанови функцията на панкреаса. Със старите лекарства това беше невъзможно да се постигне.

Въз основа на най-новите изследвания, единственото нещо, което трябва да направите, за да възстановите функцията на панкреаса, е да възстановите комплексното ниво на калий в кръвта. Острата липса на калий води до това, че панкреасът спира да абсорбира инсулина, произведен от самия организъм. Проблемът с възстановяването на нивата на калий е много труден, тъй като вариантът “калий 12” не може да се поддържа в готова за приложение форма. Единствената възможност е да изберете компоненти, които ще реагират вътре в човешкото тяло и ще образуват необходимия компонент вътре в тялото.

Клиничните изпитания на новия продукт доказаха, че той се справя много добре с тази задача. Общо 10 120 души от различни възрастови групи и различни стадии на диабет са участваха в това клинично изпитване. 93,8% от тях се справиха напълно с повишените нива на кръвната захар. 5,6% от тях все още имат проблеми, но общото им здравословно състояние е значително по-добро. Като цяло, хората, които са имали тежък стадий на диабет и са били близо до смъртта, след курса на този продукт, имат само периодични малки рецидиви на абнормното ниво на кръвната захар. И само за 0,6% от тях подобрението беше значително, но се счита за недостатъчно, за да се счита за цялостно възстановяване.

Редактор: Можете ли да обясните какъв продукт е това – Diatea какво е, съдържание

Лора Георгиева: Говоря за новата разработка, наречена Diatea. Това е продукт, който позволява в най-кратки срокове, за около 4 дни, напълно да се отървете от колебанията на кръвната захар и за 2-3 месеца да възстановите напълно функцията на панкреаса.

Продуктът е произведен от международна компания по най-съвременна технология, а разработката му отне 2 години. Ето защо ние можем да разпространяваме Diatea на специална цена. Програмата вече стартира и продуктът е достъпен за широката общественост.

Редактор: Можете ли да ни кажете как работи този чудотворен продукт?

Лора Георгиева: Тук няма чудо, само чиста наука. Лекарството възстановява нивото на комплексния калий и в същото време генерира специални „препрограмирани” имунни клетки, които задействат процеса на възстановяване на панкреаса, възстановявайки неговата функция. Панкреасът започва да абсорбира инсулина, произведен от човешкото тяло, което премахва самата причина за диабет. В резултат на това след курс на лечение нивото на кръвната захар се стабилизира напълно.

Редактор: Звучи впечатляващо! Но моля, кажете ни какво означава това за хората

Лора Георгиева: Това означава, че съвременната азиатска медицина е все по-напреднала и можете да излекувате диабет за 2-3 месеца. Diatea не просто облекчава симптомите, като временно стабилизира кръвната захар, но „рестартира“ тялото на клетъчно ниво. Продуктът премахва причината за диабета и пациентът отново става здрав. Пациентът не само се отървава от симптомите, но и от първопричината на заболяването.

Редактор: Значи Diatea може да помогне само в ранните стадии на заболяването – употреба

Лора Георгиева: Не, както ви казах преди, той действа на клетъчно ниво, възстановявайки тялото на пациента. Помага при всеки стадий на диабет, до най-тежките случаи, когато влошеният стадий на заболяването довежда пациента до смърт.

Редактор: Наистина ли премахва причината за заболяването, а не само стабилизира нивото на кръвната захар?

Лора Георгиева: Diatea стабилизира нивото на кръвната захар през първите дни от лечението (поради частичното възстановяване на функцията на панкреаса) и напълно премахва заболяването след завършване на курса. В момента това е единственото решение, което наистина може да излекува диабета.

Редактор: Как хората могат да вземат Diatea чрез програмата? Може ли някой да получи този продукт?

Лора Георгиева: Да, абсолютно всеки. Има само едно “но” – поради ниските нива на производство, програмата все още е ограничена. В същото време всеки, който иска да получи продукта, може да изпрати заявка и да получи Diatea на специална цена. Всичко, което трябва да направите, е да оставите вашето име и телефонен номер и екипът на центъра за поддръжка ще се свърже с вас.

Редактор: Кога ще приключи програмата?

Лора Георгиева: До тогава или по-скоро преди този момент трябва да поръчате Diatea. Ако все още не сте го направили, ви препоръчвам да побързате, защото по-късно няма да можете да получите Diatea на специална цена. Аз лично гарантирам, че заявките, направени преди крайния срок, ще бъдат обработени и всеки, който е поръчал, ще получи продукта.

Искам да насоча вниманието ви към резултатите от това проучване. Извадката в проучването бяха пациенти с диабет в клиниката с различна тежест.

Проучване: как се отървахте от диабета и как стабилизирахте нивото на кръвната захар?

  • Лекарства: 23%
  • Diatea: 47%
  • Традиционна медицина: 8%
  • Все още търси решение: 17%
  • Не вярвам, че е възможно: 5%

Редактор: Д-р Георгиева, благодаря за интервюто! Искате ли да кажете на нашите читатели нещо друго, преди да си кажем довиждане?

Лора Георгиева: Да, разбира се. Не подценявайте болестта си. Много е опасно и може да бъде фатално. Не трябва да чакате, докато ослепеете, изпаднете в кома или ампутирате крайниците си. Най-добре е да решите проблема, преди да е станало твърде късно.

Diatea поръчка, къде да купите – внимание!

Установено е, че мaрт и април са най-доброто време за започване на лечение на диабет. Благодарение на стабилизирането на средната температура, се ускорява метаболизмът, подобрява се кръвообращението в тялото, увеличава се притокът на кръв и кислород във вътрешните органи, като по този начин се увеличава ефектът на “Diatea”. Лечението на диабета и неговите усложнения настъпва 67% по-бързо, отколкото би било през друго време на годината. Възстановяването на функциите на организма става на 100% през целия курс на лечение.

150 ЛВ

75 ЛВ

Diatea мнение, отзиви, форум, мнения

Бранко Колев

Днес поръчах Diatea, благодаря за бързата доставка!

Елена Белева

Имах диабет… Изчезна за 50 дни! Много благодаря!

Дани Николова

Вярно е! Това е много ефективен продукт за диабет! Нивото на кръвната ми захар вече е стабилизирано на 4,8 mmol.

Алекс Колевски

Лора Георгиева, благодаря! Пробвах го, беше много лесно. Да видим какво ще стане след седмица. Твърде рано е да говоря за възстановяване, но наистина се чувствам по-добре, ще пиша по-късно пак. Най-важното е, че засега нивото на кръвната ми захар не се колебае. Така че мисля, че всичко ще е добре!

Лора Георгиева

Алекс, не се притеснявай и продължавай да приемаш Diatea. Основното е винаги да следвате инструкциите за употреба на лекарството.

С уважение, д-р Лора Георгиева

Велизар Македонски

Помощ! Писна ми от колебания на кръвната захар. Дискомфорта и болката не ми дават мира. Не знам какво да правя! Приемам различни лекарства в различни часове, но дори те не помагат 🙁

Симеон Делчев

Велизар, пробвай Diatea, няма да съжаляваш! Проблемът ми също беше поради диабет, загубих зрение на едното си око. За щастие майка ми намери Diatea и ми го поръча. Между другото, оттогава мина половин година и програмата не беше достъпна тогава (но цената беше доста прилична), а сега вече нямам проблеми и мога да живея нормално. Повярвайте ми, вземете продукта и можете сами да докажете резултатите.

Анжела Тодорова

Как да поръчам продукта?

Даниел Б.

Анжела, ето линка към официалния уебсайт Виж. На мен продуктът ми помогна много.

Анжела Тодорова

Даниел, благодаря ти! Вече го поръчах и нямам търпение за доставката. Колко отнема обикновено?

Даниел Б.

Анжела, обикновено 3-4 дни.

Стела Джонева

Поръчах го за сестра ми преди два месеца, преди да започне програмата. Преди това тя дълго време страдаше от диабет. Не можете да си представите колко е благодарна, че рискувах и поръчах лекарството.

Максим Транталев

Наистина ли резултатът е толкова добър? Може би и аз трябва да го поръчам.

Любен Стефанов

И аз съм чувал за това. Мой познат го взимаше. Имаше проблем с нивото на кръвната захар 2 години и накрая взе въпроса в свои ръце и се излекува. И аз го поръчах, ще видим резултатите по-късно.

Тома Андреев

Изглежда не съм единственият с тези проблеми, но слава Богу, че разбрах за Diatea преди месец и на практика се отървах от диабета! Десетки лекарства не можеха да ми дадат този ефект.

Крис Грозданов

Момчета, наистина ли помага? Лекарствата и нашите лекари не са от полза, аз вече съм параноик от това заболяване

Лили Филипова

Крис, да, 99% ще помогне. Ефектът е много мощен и най-важното е изцяло натурален. Така че, по-добре поръчайте целия курс, докато все още е в промоция. Diatea ми помогна да се отърва напълно от диабета!

Ани Старчева

Голямо благодаря на производителя на този продукт! Diatea ми помогна много бързо! Поръчах го от официалния сайт на производителя. Не отлагайте лечението си, по-добре е да се отървете от проблема с диабета сега, отколкото да плачете и да съжалявате по-късно.

Габриела Симова

Благодаря д-р Георгиева, ако не бяхте Вие, нямаше да повярвам в ефективността на продукта. Женен съм повече от 5 години със съпруга ми, който имаше диабет. Беше наистина ужасно. И сега той тича, сякаш отново е на 18.

И доставката пристигна много бързо.

Лора Георгиева

Няма за какво, Габриела! Моля, кажете ми колко време отне терапията.

С уважение, д-р Лора Георгиева

Габриела Симова

Около 55 дни, за около 14 дни нивото на кръвната му захар вече беше нормално.

Лора Георгиева

Габриела, искрени поздравления!

С уважение, д-р Лора Георгиева

Лена Хинова

Резултатът надмина очакванията ми. Diatea ме изправи на крака само за 6 дни! Поръчах още за приятели.

Алиса Благоева

Интересно е, не очаквах да е толкова лесно!

Пуснах си заявката на официалния уебсайт и потвърдих всичко. И аз искам да живея нормално и да се разхождам с удоволствие 🙂

Емилия Вълчева

Поръчах го преди около половин година, преди това страдах ужасно от диабет. Diatea помогна за няколко седмици! Никога не съм мислила, че е възможно. Сега се чувствам наистина страхотно!

Анна Маркова

Поръчах го веднага след като взех заплата. Нивото на кръвната захар сега е стабилно и минаха само няколко дни, откакто започнах да го приемам.

Лора Георгиева

Изглежда, че и аптеките се опитват да продадат продукта, разбира се на по-скъпа цена. Те са толкова алчни. Ще проверим по-внимателно къде и на кого изпращаме продукта оттук нататък.

С уважение, д-р Лора Георгиева

Силвия Хаджиметова

Ползвам Diatea от шест месеца (приятелят ми го донесе от Америка). Излекува ми диабета за два месеца и половина.

Марко Кралев

И аз го взимах. Наистина помага. При диабет наистина го препоръчвам, точно както е описано в статията. И доста бързо беше доставен, пристигна само за 3 дни. За съжаление досега нямаше такава програма 🙁

Лора Георгиева

Марко, за съжаление тогава беше невъзможно. Разработването на продукта и стартирането на програмата отнема много време и са инвестирани много пари. Но след толкова време хората най-накрая могат да се отърват от диабета бързо и евтино.

С уважение, д-р Лора Георгиева

Кети Петрова

Прочетох статията и реших да я поръчам веднага, за да я пробвам. Редовните лекарства ми помогнаха само за кратък период от време и ми казаха, че имам труден диабет. Сега виждам реални резултати. Diatea пристигна 5 дни след поръчката. И веднага се почувствах по-здрава от първия ден, дори не можех да повярвам. Благодаря ви от сърце, вече мога да живея нормален живот!

Юлия Бочкова

Колеги, кажете ми откъде купихте този продукт? Не мога да го намеря в аптеките, а ме е страх да го поръчам от интернет. Не искам да купя некое менте.

Лора Георгиева

Пак повтарям: Diatea може да се купи само от официалния сайт Ако не искате да направите грешка, просто щракнете върху връзката по-горе и попълнете формуляра.

Искам също да ви напомня, че чрез програмата продуктът се разпространява на специална достъпна цена! Но програмата няма да продължи много, така че не отлагайте своята поръчка!

И се пазете от имитации.

С уважение, д-р Лора Георгиева

Latest Recipes