Rhino Gold Gel Slovenija, mnenja, navodila, cena – si želite, da bi bil vaš pen tako velik kot pen kakega afričana?

Must Try

Sedaj je to mogoče!

  • Naravno sredstvo za povečanje pena od 3 do 7 centimetrov
  • Močna erekcija do 3 ure brez prestanka
  • 100-% naravne sestavine

To so skrivali pred nami dolga stoletja!

Znanstveniki so obiskali otok Tabuaeran in se srečali s pripadniki tamkajšnjega plemena, ki so jim razkrili skrivni način povečanja pena.

Afričani pravzaprav nimajo velikih penov že od nekdaj. Vse se je začelo pred približno 300 leti, ko so moški z otoka Tabuaeran pričeli svoje pene mazati s posebnim mazivom, pripravljenim po receptu njihovega šamana.

Ni jim pomagal le do večjega pena temveč tudi do okrepljene potence.

Ta tradicija je tam še vedno prisotna. Moški tega plemena imajo torej največje pene na svetu in veljajo za najboljše ljubimce.

Pripadniki plemena so izjemno izurjeni v ljubljenju

  • Standardni spolni akt med moškim in žensko traja od 2 do 4 ure.
  • Moški lahko zadovolji 3–4 ženske.
  • Povprečna velikost pena je v tem plemenu 27,5 cm.

Kaj je Rhino Gold Gel, uporaba, ocene – epitom tradicij in moderne tehnologije

Ko so znanstveniki uspeli pridobiti recept za to »čudodelno« mazivo, so ga uspeli poustvariti in pripraviti sredstvo za masovno proizvodnjo. Tako je nastalo sredstvo Rhino Gold Gel.

Kako je to mogoče?

Moški pen sestavljajo številna erektilna tkiva.

Ko je vzburjen, se napolnijo s krvjo, kar imenujemo erekcija. Gostejša kot so erektilna tkiva, večji je pen tega moškega. Bolj kot nabreknejo, močnejša bo erekcija.

Rhino Gold Gel prodre v erektilna tkiva in prispeva k hitri regeneraciji celic. Tkiva se podaljšajo in učvrstijo, kar pripomore k rasti pena. Zaradi nabreknjenih žil se krvni pretok izboljša, erekcija postane močnejša in traja dlje.

Kaj je skrivnost sredstva Rhino Gold Gel?

Listi damiane

Naravni afrodiziak, poveča libido in vzdržljivost, preprečuje erektilno disfunkcijo in neplodnost, spodbuja živčne končiče, okrepi prijetne občutke in orgazem, odpravlja utrujenost in stres, normalizira hormonsko neravnovesje in stabilizira urogenitalni sistem.

Muira puama

Močan afrodiziak, okrepi fiziološki in psihološki vidik spolnosti, okrepi libido, preprečuje razvoj erektilne disfunkcije, blaži hiper vzburjenje, stimulira delitev celic pena, poveča dolžino in debelino pena.

Peruvian maca

Spodbuja rast in delitev celic pena, poveča količino in kakovost sperme, okrepi žilne stene pena, ščiti pred urogenitalnimi infekcijami, preprečuje prezgodnji izliv, izboljša vzdržljivost, aktivira sintezo testosterona, poveča občutljivost, izboljša čutenje in podaljša orgazem.

L-arginine

Okrepi proizvodnjo testosterona in poveča gostoto erektilnih tkiv in korena pena, ki zaradi tega postane ne le daljši, temveč tudi debelejši.

Rhino Gold Gel mnenja: informacije iz prve roke

Jayesh Neru

Znanstvenik, eden izmed ustvarjalcev sredstva Rhino Gold Gel

Že dolgo proučujemo fenomen genitalnega sistema Afričanov in razloge, zakaj so njihovi peni veliko večji od svetovnega povprečja. Končno smo uspeli najti nedotaknjeno afriško pleme in se od njih naučili recepta za povečanje pena in zdravo potenco.

Preden smo pričeli delati na sredstvu Rhino Gold Gel, smo izvedli številne preizkuse, ki so dokazali učinkovitost interakcije naravnih sestavin. Dodali smo še eno pomembno sestavino. Tako je nastalo sredstvo Rhino Gold Gel – prvo naravno in varno sredstvo za povečanje pena in okrepitev erekcije.

Kmalu bo lahko vsak moški imel tako velik pen kot kak afričan

Glede na zadnje raziskave o sredstvu Rhino Gold Gel moški med 20. In 60. Letom uživajo v odličnih rezultatih.

  • V fazi preizkušanja je sredstvo rhino gold gel preizkusilo 37 indijcev.

Vsak izmed njih je opazil, da se mu je pen povečal za 3 do 5 centimetrov.

  • Erektilna funkcija se je zaradi sredstva rhino gold gel vrnila 87 % testirancev.

Povprečno trajanje prvega spolnega akta je bilo 40 minut.

Rhino Gold Gel izkušnje, forum

Sredstvo Rhino Gold Gel so že preizkusili, sedaj pa z nami delijo svoje rezultate:

Viljem

Če sem iskren, nisem verjel, da bo zadeva delovala! S prijateljem sva ga naročila izključno za zabavo. Njegov pen je zrasel za 3 cm, moj pa kar za 5 cm! Nisem vedel, da je velikost ženskam TAKO pomembna! Sedaj nisem jaz tisti, ki jih kličem zaradi seksa, temveč me kličejo same od sebe! To je odlično!

Kevin

Če si želite odličnega seksa, je Rhino Gold Gel super zadeva! Erekcija traja URE IN URE! Če ga uporabljate redno, lahko celo nadzorujete svoj orgazem. Kar zadeva povečanje, je bil moj pen že prej dokaj dolg – 19 cm – sedaj pa se je podaljšal še za 2 cm. Narava ve, kdaj je dovolj.

Štefan

Zaradi majhnega pena sem imel težave z dekleti. Bil sem že na tem, da grem pod nož, ko sem se odločil, da najprej preizkusim Rhino Gold Gel. Pen mi je v enem mesecu zrasel za 4 cm. To je v mojem primeru kar veliko! Sedaj imam pen povprečne velikosti!

Rhino Gold Gel cena, naročite

50-% popust

Rhino Gold Gel navodila, prodaja – bivši sem se maščeval na obletnici mature tako, da sem jo v stranišču dobro nategnil

Moje ime je Adam in star sem 29 let. To je zgodba o tem, kako sem svoji bivši dal dobro lekcijo in se znebil seksualnih kompleksov.

Moje ljubezensko življenje je sedaj odlično! Ni pa bilo vedno tako. V srednji šoli sem bil zatiran, mozoljast in sramežljiv poba z debelimi očali, sramežljiv in zaljubljen v matematiko in v Viktorijo, najlepše dekle naše šole. Viktorija je bila tista, za katero smo noreli vsi fantje, kar pa ni veljalo za matematiko. To ni bilo nič presenetljivega: bila je navijačica, svetlolaska z neskončno dolgimi nogami in D košarico, zaradi katere so otrdevali tudi našim starim profesorjem…

Izkazalo pa se je, da ima ta angel zlobno dušo. Viktorija me je pustila in me očrnila pred skupnimi prijatelji. 10 let kasneje pa sem ji postregel s sladkim maščevanjem. Odličnim. In mastnim! Vendar začnimo na začetku.

Kot sem že rekel, se, bil takrat pravi sramežljivec. Šolski frajerji so me dražili in me klicali »piflar« zaradi debelih očal, ki sem jih nosil. Zato sem se počutil kot otrok v trgovini s sladkarijami, ko se mi je Viktorija približala in me povabila na njeno zabavo ob maturi. Ponoči sem si ga dolga leta drkal na njene joške, sedaj pa sem končno dobil priložnost! Seveda se mi je zdelo nenavadno, da je Viktorija izbrala prav mene namesto nekega čednega poba, ki se je vanjo zatreskal že pred leti. Vendar ko si v igri, to sploh ni važno.

Napočil je dan za Viktorijino zabavo ob maturi. Prijel sem jo pod roko in bil neskončno ponosen nase. Fantje so me ljubosumno opazovali, dekleta pa nejeverno strmela vame. To je bilo zame prvič in še bolj sem se zatreskal vanjo. Vendar je bila v postelji prav hladna, kot kakšna riba: odmaknila se je od mene in se nakremžila, ko sem ji predlagal, da mi ga potegne.

To je zabilo žebelj v krsto mojega moškega ega

Po zabavi sva se še nekaj dni dobivala. Nato me je pustila po SMS sporočilu. Tako sem bil obupan, da bi skoraj pogrnil na sprejemnih izpitih za na univerzo. Vsem je rekla, da sem slab v postelji in da je moj mali pen uporaben le kot zobotrebec. Si lahko predstavljate, kako je to vplivalo na mojo samozavest?

Doma sem si prijateljčka izmeril z ravnilom. Komaj 12 cm, in to v pokončnem stanju! Mislil sem, da je bil dolg vsaj 15 cm in mi za to ni bilo nič mar. Bil sem osramočen v dno duše.

K sreči je to na univerzi utonilo v pozabo. Včasih sem dekleta premamil v seks. Vendar ne zaradi ljubezni: Hotel sem okrepiti svojo samozavest in pozabiti na sramoto, ki sem jo doživel z Viktorijo. Nato sem diplomiral in si našel resno dekle. Bila je sramežljiva in boječa, tako kot jaz. Po 2 letih me je pustila, saj med seksom ni čutila ničesar.

To je izbilo sodu dno. Odločil sem se za kirurško povečanje pena. Šel sem na kliniko in se dogovoril za operacijo – nanjo sem moral čakati dva meseca.

Nekega dne sem brskal po internetu in naletel na oglas za gel, ki ti poveča pen za do 8 cm in ga odebeli za do 3 cm. Ogledal sem si mnenja na drugih straneh: fantje so objavljali fotografije prej in potem… Bil sem šokiran! Izkazalo se je, da ti za večji pen ni treba pod nož. Povedano na kratko, odločil sem se, da ne bom čakal na operacijo. Naročil sem oglaševani izdelek, Rhino Gold Gel.

Nikoli si nisem mislil, da si je mogoče pen podaljšati le z neko kremo ali gelom. Izkazalo se je, da je to mogoče. In za razliko od operacije je tudi varno za vaše zdravje. Rhino Gold Gel vsebuje izvlečke eksotičnih rastlin. Skladno z navodili ti izvlečki poskrbijo, da v enem mesecu vaš pen zrase za do 8 cm. Zaveva me je popolnoma prevzela in takoj sem se spravil k delu.

Minil je poldrugi mesec. Namesto 12-cm tička sem sedaj v hlačah nosil 20-cm orodje. Popoln uspeh in izvrsten preboj!

Seveda sem operacijo odpovedal. Čez en teden sem preko Facebooka prejel vabilo na obletnico mature. Tudi Viktorija naj bi prišla. To je bila torej moja priložnost, da se ji maščujem za doživeto sramoto!

Elegantno sem se oblekel in se odišavil z dragim parfumom. Niti sledu ni bilo o mozoljastem najstniku izpred 10 let. Kljub temu me je Viktorija prepoznala in mi rekla, da sem se spremenil na bolje. Cel večer mi ni dala miru. Precej se je napila, saj si je privoščila nekaj koktajlov, in me zvlekla na stranišče, da »oživiva mladost«. Odpela mi je zadrgo, mi izvlekla pen iz hlač in orosile so se ji oči… Seveda je pričakovala, da bo zagledala »zobotrebec«, Kot ga je imela v spominu.

Nato sem ji potisnil pen v usta. Komaj se je spopadla z njim, poskusila se je osvoboditi in le s težavo je dihala. Prevzel me je užitek in sla po maščevanju. To si je zaslužila za »zobotrebec«, za mojo sramoto, za mojo uničeno samozavest! Čisto prav ji je bilo.

Naslednje jutro me je Viktorija poklicala. Vendar sem blokiral njeno številko. Vem, da sem se obnašal kot bedak. Vendar me ne bi smela razžaliti pred vsemi! No, ne priporočam vam, da sledite mojemu zgledu. Lahko pa si s tem gelom pomagate do večjega pena. Povedal vam bom, zakaj.

Rhino Gold Gel vsebuje 4 aktivne sestavine: Perujsko Maco, L-Arginin, liste Damiane, Muira puama. Te sestavine razširijo krvne žile in kavernozna telesa ter spodbujajo tkiva k rasti. In kako Rhino Gold Gel vpliva na vašo potenco! V preteklosti nisem zmogel pogosteje kot enkrat ali dvakrat tedensko, sedaj pa zmorem 5–6-krat vsako noč in včasih še večkrat.

Učinek sredstva Rhino Gold Gel bo trajal celo življenje. Jaz sem si pen podaljšal pred 7 meseci. V tem času se ni zmanjšal niti za milimeter. V pokončnem stanju še vedno dosega 20 cm.

Rhino Gold Gel narocilo, kje kupiti

Sedaj se dobivam z 19-letno manekenko Evelin. Navdušena je nad mojim penom in ljubkovalno ga kliče »seks mašina«. Torej, fantje, sedaj imate priložnost, da pofukate najboljše ženske vašega mesta. Ne odlašajte, naročite Rhino Gold Gel na uradni spletni strani proizvajalca.

Latest Recipes